The Squealer
Special Effects expert
ben bu telefondan değilde kameradan var sony kamera bi bodrum-antalya yapim diyom:d
zuhuahu.chamfer böylelikle sen ve x kendi filminizi yapmış olursunuzchamfer' Alıntı:hehehe bu telefon benle x göre wallaha bulmak lazım iyi malzeme çıkar...![]()
![]()
hahahahah vallaha baya güldürdün beni ya hikayede olabilir bu şeyler gerçekte nasıl yayacaklar ki saçma giibi geliyor zaten benim de teli açmaya niyetim yok sevgilimle kavga ettim onun dırdırını çekecek surumda diilmifrit' Alıntı:benım telefonuma hıc bırsey gonderemezler hıc bı ozellıgı yok
teknolojı her zaman beladır![]()
gizemliperikizi' Alıntı:arkadaşlar amerikalılar ile araplar arasındaki ihale sonucu araplar ihaleyi kazanmış ve amerikalılar buna tepki göstermek için 3 tane virüs bulmuşlar ve cep telefonlarına yolluyorlar 2 tanesi şuan bile salınmakta bu telle konuşurken kapatılıyor kitlenme yaratıyor ama yarın salınacak virüs konuşma anında patlama yaratıyormuş burda insanlara zarar veriyor
az önce tgrt deki dikkat adlı programda izledim tübitak başkanı ve gsm şirketi açıklama yaptı
sizden isteğim yarın cep telefonlarınızı kapalı tutun hele hele saat 12.00 ile 19.00 arası salınması düşünülüyormuş
her şeye rağmen bu ara tel görüşmesi fazla yapmamanız
not : şimdi haber geldi ayın 16sında dikkatli oldun benden söylemesi
seni çok korkutmuşlar hiç bişey olmaz yavaş atsınlar virüsgizemliperikizi' Alıntı:arkadaşlar amerikalılar ile araplar arasındaki ihale sonucu araplar ihaleyi kazanmış ve amerikalılar buna tepki göstermek için 3 tane virüs bulmuşlar ve cep telefonlarına yolluyorlar 2 tanesi şuan bile salınmakta bu telle konuşurken kapatılıyor kitlenme yaratıyor ama yarın salınacak virüs konuşma anında patlama yaratıyormuş burda insanlara zarar veriyor
az önce tgrt deki dikkat adlı programda izledim tübitak başkanı ve gsm şirketi açıklama yaptı
sizden isteğim yarın cep telefonlarınızı kapalı tutun hele hele saat 12.00 ile 19.00 arası salınması düşünülüyormuş
gizemliperikizi' Alıntı:arkadaşlar amerikalılar ile araplar arasındaki ihale sonucu araplar ihaleyi kazanmış ve amerikalılar buna tepki göstermek için 3 tane virüs bulmuşlar ve cep telefonlarına yolluyorlar 2 tanesi şuan bile salınmakta bu telle konuşurken kapatılıyor kitlenme yaratıyor ama yarın salınacak virüs konuşma anında patlama yaratıyormuş burda insanlara zarar veriyor