Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

bp-6m
öyle bi derdimizi yok çok şükür.
Bilgi için yine de çok saol.

Vertu yeni modelinde elmas saçıyor

Geçen ay satışa sunduğu ve yurtdışı fiyatı 6628 Dolar olan ürünü ile birçok kimsenin kafasında acaba "Fiyatları ortadirek seviyesine mi çekiyor!", sorusunu getiren Vertu, üzerinde siyah ve beyaz olmak üzere 1000'nin üzerinde elmas bulunduran yeni modeli ile böyle bir niyeti olmadığını açıkça ortaya koydu.

0611_vertudiamond.jpg

Vertu, en üst ürün kategorisi olan Signature serisinde sunduğu yeni modelinde 1000'den fazla elmas bulunuyor. Beyaz altından olan ve tuşlarının dahi elmaslar ile işlendiği ürünün üzerinde 644 beyaz, 428 tane de siyah elmas bulunuyor.

Fiyatı henüz belirlenmeyen cep telefonunun, geçen ay satışa sunulan üründen çok daha fazla pahalı olacağı tahmin ediliyor.

mynet.com

yuhh turkiyeden kesin bikac tane sipariş almıstır bu telefon malum bizim milletimiz cep telefonuna para dokmeyi sever :D

LG'nin iPhone'u KS20 satışta

LG, IFA'da tanıttığı iPhone benzeri telefonu KS20'nin bu haftadan itibaren Avrupa'nın büyük mağazalarında bulunabileceğini açıkladı.

0711_LGKS20.jpg

LG’nin Ağustos ayında IFA’da tanıttığı yeni iPhone benzeri telefonu, Avrupa’da satışa sunuldu. Neredeyse tüm ön yüzü kaplayan 2,8 inç dokunmatik ekranı sayesinde iPhone’u oldukça andıran LG-KS20, iPhone kadar ses getirir mi bilinmez ama çok ilgi çekeceği bir gerçek...

Windows Mobile 6 işletim sistemi kullanan LG-KS20 bu açıdan da iPhone’dan biraz daha az ilgi çekecek gibi duruyor. Çünkü çoğu gözlemci, iPhone’un içindeki Mac OS X’in çok daha şık ve işlevsel olduğu konusunda hemfikir.

MDcxMTA1%5Cres%5C2023_07110710455717.jpg

KS20’de ilk jenerasyon iPhone’larda bulunmayan 3G, HSDPA gibi birkaç özellik de bulunuyor. Önemli özelliklerini şöyle bir gözden geçirecek olursak; Wi-Fi, el yazısı tanıma, 128MB yerleşik hafıza, MicroSD kartyuvası ve Bluetooth 2.0’den bahsedebiliriz. Ayrıca KS20’de 2MP kamera ve FM radyo da bulunuyor.

LG; telefonun, bu haftadan itibaren Avrupa’nın çoğu büyük mağazasında bulunabileceğini belirtti.

mynet.com

Nokia ile Vodafone internet kardeşi oldu

Nokia ve Vodafone, cep telefonundan internet erişimini kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla işbirliği yapma kararı aldı.

0811_nokiavoda.jpg

Nokia, alınan işbirliği kararı ile üst segmentte yer alan bazı cep telefonu modellerine, Vodafone'a özel, hızlı internet erişimi, 3G ve genişbant ağlara bağlanma özellikleri ekleyeceğini açıkladı.

Taraflar, anlaşmanın finansal detayları ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken; işbirliği sonucunda Nokia telefonların bazı modelerinde, Vodafone servisleri ile tek tuşla internet erişimi, içerik ve tarayıcı özelliklerinden yararlanılabilineceği belirtildi. Kullanıcıların, bunun yanı sıra işbirliği ile Nokia'ya ait Ovi internet sitesi üzerinden, Nokia ve Vodafone müzik satış sitelerine bağlanabilecekleri de bildirildi.

mynet.com

Faturasiz Hat Kullananlar

Turkcell'in yeni hizmeti başladı sanırım sınırlı sayıda da yapılacak.Hemen cep telefonunuzun mesaj bölümüne girip kayıt yazıp 6666'ya gönderin 6 ay her ay kontör yüklediğinizde 60 dk bedava konuşma kazanyorsunuz.Hemde bütün operatörleri arayabiliyorsunuz bu bedava konuşma ile.(AVEA VODAFONE TURKCELL ve SABİT TELEFONLAR)Kayıt için attığınız mesaj ücretsiz.Örnek bugün 09.11.2007 bu ayda kontör yüklemişsem yada yükledikten hemen 1 saat için bedava konuşmam hemen bana mesaj olarak bildiriliyor.Siz 01.11.2007 ila 30.11.2007 tarihlerinde kontör yüklediğinizde 60 dk bedava konuşma sizin.100 kontör yüklesenizde 60 dk 250 kontör yüklesenizde 60 dk.Ben 01.11.2007 tarihinde kontör yükledim.Kayıt mesajını 09.11.2007 tarihinde gönderdim bedava konuşmalarım geldi.Ama bitmek üzere :(.Bitince hemen 12. ayda (aralık) kontor yüklediğimde 60 dk kazanacam yine.Bu böyle NİSAN ayına kadar sürecek.Hadi sizde faydalanın.

Verildiyse Özür.:clap

sizden ricam yapanlar mesaj yazsın ki diğerlerine örnek olsun

uleyn herkes faturalı mı kullanıyor sise iyilikte yaramıyo he

Alo Biraz Terbiyeli Ol Be Agzını Topla:angry:angry :angry :angry

kampanyamız sona erdi diyor bana gelen mesajda :(

''Kampanyamız sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.''

ßöLe dedi TurkceLL ßaßa :p :D

Geri