Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

Nokia Bıraktım..

SAmsung kullanıyorum =)

Saol Berkan =)

hunter.gif
öcü team
hunter.gif
    ​

:biggrin buna 1.3 usd verene kadar porsche carrera gt ye veririm daha iyi

waaaw nerden temin edebiliriz bunu?

çunki ihtiyacımız olabiliyo ama ya bu alet bulunursa oda var (değişik çözümler ve farklı dinleme yolları olanlar varsa pm atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

güzel ama biraz büyük şöyle bunun örümcek gibi olanı yokmu :)

nokia yı bıraktımm

sony ericsonn dan çok memnunumm :D

ben talep ettim bakalım gelecekmi gelince haber veririm

bari ismini söyleseydin...
paylaşım için tşk...

N95 için bu kadar parayı verdikten sonra elinize geçenler;
1) 5mp kamera ve dvd kalitesinde video çekimi (ama optik zoomda olsa fena olmazdı)
2)Wlan ve hızlı bir internet telefonu
3)GPS ( Haritalar yazılımı sayesinde istediğiniz yerin detaylı haritası elinizin altında)
4)Muhteşem bir müzik çalar ve çift hopörlör desteği ile inanılmaz ses çıkışı
5)Bağlantı fonksiyonelliği ( TV,Wlan,GPS,USB vs.)
bu kadar özelliği barındırmasına rağmen yinede ama dedirtten yönleri;
--Şarj vasat, 2 gün giderse öpün başınıza koyun; ki özelliklerini dener, kullanırsanız (GPS,WLAN ve özellikle video çekimi sırasında) inanılmaz şarjı gidiyo. Neden böyle telefona uzun ömürlü batarya eklenmemiş hayret ama bunun yanı sıra şarj olma süresi 1 saat 15 dak.
--Hafıza kesinlikle yetersiz, DVD kalitesinde video ancak yanında verilen 1gb hafıza ile en fazla 30dak. civarı. Tabi içinde fotolarınız, mp3 leriniz olduğunu düşünürseniz yetersiz...
İşin asıl soru kısmı şu, nokia bunu herzaman yapıyor aslında;
++Eksik olan yönlerini kapatmak için yeni model N95 8GB çıkacak benim anladığım farkları; ismindende anlaşılacağı gibi hafızası 8GB ve şarj süresi biraz daha uzun ve ekran 2.8'...
Daha öncede N91 ve N91 8gb örneğinide verebilirim...
Sanırım nokiadan bu yüzden soğudum, Apple iPhone u bekleyecem....Satılık N95 var almak isteyen :DD

Bu yararlı paylaşımın için sana teşekkür ediyorum

Sırf Bu Yüzden T9 KuLLanamıyorum. Ne GüzeL T9 Denen Şey icat EdiLmiş Ama Türkçe Karakter KısıtLaması Yüzünden KuLLanıLmıyo ki Meret.

kardes optık zoom olsa ıyı olur dıyorsun o kadar optık zoomlarla ılgılı uygulamalar var ındır yukle o ozellıgı telefonuna yukle

Geri