Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

bizimkiler 3g yi getirene kadar 28g çıkar

gavurun aletleri tek tuşla ışınlanır karşıdakinin yanına:D
bu telefon da anca görüntülü konuşur.

Kahvenizi seçin, Gerisini Pomegranate NS08'e Bırakın.

s2xn3s.jpg

Kahvenizi seçin, gerisini Pomegranate NS08'e bırakın.

http://www.pomegranatephone.com/

Daha Yakından izlemek isterseniz.

NS08: Kahve hazırlayan cep telefonu

Bu telefonla yapamayacağınız iş yok!

Bu telefon sadece konuşturmuyor, tıraş yapıyor ve hatta kahvenizi hazırlıyor. İnanılmaz, değil mi?

Pomegranate NS08: Son günlerde sesini fazlasıyla duyuran ama gerçekte var olmayan bir cep telefonu.

Bu telefonla yapamayacağınız iş yok!

Kahvenizi nasıl alırdınız?

Cep telefonları ilk olarak kullanıcılara sunulduğunda basitçe kullanıcıların birbirleriyle görüşme yapabilmesine ve SMS yani mesaj gönderebilmesine olanak tanıyordu. Ancak gün geçtikçe fonksiyonları da artan ve çok yönlü mobil platformlara dönüşen cep telefonları, bir zaman sonra kamerası, müzik çaları, radyosu ve bunun gibi birçok fonksiyonuyla kullanıcılara sunulmaya başladı.

Diğer bir deyişle, cep telefonu satın alan kullanıcılar, telefon satın alırken kameralarının megapiksel değerine ya da Bluetooth fonksiyonunun olup olmadığına dikkat etmeye başladılar.

Bu haberimizde sizlere tanıtacağımız Pomegranate NS08 isimli telefon ise, tüm bu saydıklarımızı bir adım daha ileriye götürüyor. Bugün cep telefonu pazarında bulunan telefonlardan farklı olarak bir tıraş makinesi olarak kullanılabilen telefon, bunun yanı sıra bir GPS navigasyon fonksiyonuna, dahili bir kameraya ve web tarayıcısına sahip.

Video: Böyle cep görülmedi! İzlemek İçin Tıkla

Ürünü farklı kılan bir diğer özelliği ise sadece 30 saniye içerisinde size kahvenizi otomatik olarak yapabilmesi; üstelik kahve zevkiniz doğrultusunda... Elbette NS08'in birebir çeviri yaparak simültane olarak kişilerin birbirlerini anlayabilmelerine imkan sağladığını ve 50 farklı dili desteklediğini de ekleyelim.

Ancak ortada ciddi bir sorun var: Bu telefon maalesef gerçek değil. Nova Scotia isimli Kanada merkezli şirketin 300.000 dolarlık reklam kampanyasının sadece ufak bir parçası olan bu sahte telefonun reklamının yapıldığı web sayfası, sadece bir ay içinde 200.000'den fazla hit almayı başardı ve yine maalesef bu telefonu görenlerin en az yarısı, hala bu telefonun gerçekten var olduğuna inanıyor.

Bu nedenle tekrar belirtmekte yarar görüyoruz: Böyle bir telefon yok, hiç olmadı ve ileride böyle bir telefonun kullanıcılara sunulacağına dair ortada hiçbir açıklama ya da bilgi yok.

Kaynak

Böyle bir telefon gerçekten de yapılabilir mi?

Olabilir tabi neden olmasın yakın gelecekte bu tip farklı fonksiyonları olan işlevsel cep telefonları görebiliriz.

tabi bu 50MP cihazların cıkması bir kaç yılı bulacaktır ve o zamana kadar hard disc ve hafıza kartı kapasiteleride artacaktır cok fazla sorun olacağını zannetmiyorum. ama tahminen bir resi 250 mb civarı olur. cunku 35mp foto makinası ile çekilen resim 190 mb boyuta sahipti.

Tel.'den Bedava GPRS bağlantısı yapmak

Evinizde, iş yerinizde veya bulunduğunuz bir yerde internete bağlı bir bilgisayar varsa, cep telefonuzdan internete girmek için extra para vermenize gerek yok. Bilgisayarınızdaki mevcut internet bağlantısını cep telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Bunun için bilgisayara bağlı bir bluetooth dongle ve bilgisayarın internete bağlı olması (olmazsa olmaz) yeterli. Ben bunu p910i ve Windows XP (SP2) li bir sistem ile denedim. Diğer nokia sony ericsson symbianlı telefonlarda da ayarlar aynı şekildedir.

Telefonda yapmanız gerekenler:
1. Ayarlara girin.
2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.
3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.
4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.
Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
Veri Taşıyıcısı :GPRS
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
Kullanıcı Adı : Yok
Doğrulama : Normal
vizyonboard(reklam)
Bilgisayarda yapmanız gerekenler:
1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın.
3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste,vizyonboardda(reklam), işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz. Yalnız bu erişim noktası wap için kullanılamıyor. Bu özelliğin Ngage sahipleri tarafından daha çok sevileceğini düşünüyorum. Artık ngage sahipleri ngage arenaya gönül rahatlığıyla bedava bağlanabilecekler.

Alıntıdır

emeğine sağlık arkadaş
Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın demişsin ya o nerde bulamadım yardımcı olursan sevinirim

emeğine sağlık arkadaş
Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın demişsin ya o nerde bulamadım yardımcı olursan sevinirim

pcsuıte programı kurulu oldugunda o cd de olmalı arkadasım cd ıcerıgıne bence bı bak ıstıosan...

Bluetooth Aygıtlarını ben de bulamadım :S

Ucuza konuşmak isteyenler, bu haberi okusun

GSM operatörleri, 9 Kasım'da başlayan numara taşınabilirliği ile birlikte tarife savaşlarını hızlandırdı. Operatörlerarası rekabeti reklam kampanyalarında da görmek mümkün. Peki öğrenciler, kamu çalışanları, aileler ya da yurtdışına çıkanlar hangi operatörle daha avantajlı konuşuyor?

Gençler, aralarında 10 dakikası 1 kontöre konuşuyor

Turkcell'in Bizbize kampüs tarifesini kullananlar, her on dakikası sadece 1 kontöre, her gün 5 kısa mesajdan sonrasını bedavaya getiriyor. Her yöne 1 SMS ise 1 kontöre gönderiyor. Bununla da bitmiyor, Turkcell'lileri her ay iki saat arama bedava. 2 saat bedavadan sonra Turkcell'lileri aramak 3 kontör. Sabit hatları ve diğer operatörleri aramanın ücreti yine 3 kontör.

En süperinden 50 kontöre 250 kontör

Süper Tarife ile uzun uzun konuşmak isteyenler de En Ucuz yazıp 7000'e gönderdikten sonra tarife değişikliğini onaylayan bilgi mesajından sonra tek seferde 250 ve üzeri kontör yükleyip Turkcell'lilerle 30 gün boyunca 5 dakikası bir kontöre veya tek seferde en az 150 kontör yükleyip 30 gün boyunca 5 dakikası 2 kontöre konuşabiliyor. Ücretlendirme ise 5 dakikası bir kontör için; ilk 300 saniye 1 kontöre, 5 dakikası 2 kontöre denk geliyor.

Öğretmen ya da doktor musun? O zaman kamu tam size göre

Avea ve Turkcell'in kamu çalışanları için hazırladığı tarifeler cep yakmıyor. Turkcell kullananlar Bizbize kamu ile tüm kamu çalışanları ve emeklileri ile kendi aralarında bir kontöre konuşabiliyor. Üstelik üç yakınını kamu tarifesinden faydalandırabiliyor ve onlarla da aynı avantajı paylaşabiliyor. Avea'nın da avantajlı kamu tarifesinden faydalanmak isteyenler de kârlı çıkıyor. Avea, milyonlarca kamu çalışanı ile grup içi ücretsiz görüşme imkanı sunuyor. Sevdiğiniz dört kişiye daha Avea kamu hattı alabilirsiniz. Hat başına 43,1 liralık KDV, ÖİV ve yeni tesis Özel İletişim Vergisi'ni 12 aylık taksitlerle ödeme imkanı da var.

Patronum diyenler

Şirketi ucuza konuşturmak istiyorsanız Avea'nın Aveaiş paketinden yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, şirket çalışanlarına hat vermek. "Hangi operatörün fiyatları daha ekonomik? Vergiler de çok fazla!" diye düşünmeye de gerek kalmadan, hem hatları alırken hem de kullanırken kâra geçin! Şirketiniz adına Avea faturalı hat alımlarınızda sim kartlarınız ücretsiz! Üstelik hat başına 31,10 TL tutarındaki yeni tesis Özel İletişim Vergisi'ni de sizin yerinize Avea ödüyor. Yani 10 tane şirket hattı alacaksanız hat başına 31,10 TL'den toplam 311 TL verginizi Avea karşılıyor!

Öğrenciyim, param yok

Öğrencilere yükle kazan kampanyası yine Avea'dan. Mobilöğrenci ile 21 Haziran'a kadar tek seferde yükleyeceğiniz ilk 100 kontöre, Avea içi 60 yerine 150 dakika hediye. Üstelik kayıt ya da başvuru da yok. Hemen 100 kontör yükleyin, doya doya konuşun. Hediye dakikalar tek seferde yapılan ilk 100 kontör yüklemeye veriliyor. Kazanılan 150 dakika, grup içi ve şebeke içi konuşmalar için geçerli. Kullanılmayan hediye dakikalar 30 günün sonunda siliniyor.

Konuştuğum kadar ödemek istiyorum

Selim ile Tarife reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken Vodafone, yenilenen faturalı cep limitsiz tariflerini müşterilerine sunuyor. Konuştuğun kadar öde sloganıyla tarifenin tanıtımını gerçekleştiren operatörü tercih edenler, "Cep Limitsiz Vodafone'lular" ile ayda sadece 25 TL'ye tüm Vodafone'lularla limitsiz, "Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar" ile ayda sadece 35 TL'ye tüm Vodafone'lularla ve sabit hatlarla limitsiz, "Cep Limitsiz Herkesle" ile hem tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile limitsiz, diğer operatörlerle de toplam 500 dakika ayda sadece 45 liraya görüşebilirsiniz.

Ailelerin ekonomik tarifesi

Dakikası iki kuruştan daha aza aile içi görüşme fırsatı. Cep Aile tarifesini seçenler, aile üyeleriyle dakikası 1,8 kuruşa konuşuyor, bedava mesajlaşıyor. İndirimli görüşme ve bedava mesajlaşma promosyonu, 30 Haziran 2009 tarihine kadar geçerli. Vodafone'un mevcut ve yeni aboneleri uygulamadan yararlanabiliyor. Cep Aile aboneliği için aynı gruba tanımlı en az 2, en çok 10 hat olabilir. Cep Aile hatları kısmen veya tamamen faturalı veya ön ödemeli seçilebilir. (Kontörlü Cep Aile aboneliği alınmamakta olup mevcut Cep Aile aboneliği için geçerli.)

Çok gezenlere

Türkiye'de bir ilk olan Dünyayı Gezen Tarife alternatifi ile Vodafone Faturalı Hat aboneleri yurtdışında iken 17 adet Vodafone GSM şebekesinde roaming (uluslararası dolaşım) yaparken Türkiye'deki ve dünyadaki herkesi çok avantajlı fiyatlarla arayabiliyor. Çağrılar için sadece 75 Kr /dakika ödersiniz. Üstelik aylık sadece 1 TL karşılığında. Vodafone Faturalı Hat abonesiyseniz, mevcut abonelik paketinizi değiştirmeden Dünyayı Gezen Tarife alternatifini seçebilirsiniz.

Bulutooth cihazının tam adını nerden öğrenebilirim ?

Geri