"Cep Telefonları Bölümüne As. Mod Adayıyım"

N i h i L' Alıntı:
Evet haklısın hocuspokus :D
Ben kimseyi yonlendirmiyorum Kimse de benim lafımla iş görmez zaten Yanlışmıyım.
Ben yanlızca rica ettim.Yine de takdir sizlere kalmıştır.
Şöyle birşey sorim sana
gorev almak ısteyenler forumuna yetki isteyen hangi arkadasımız + oy almak ıcın burada gerek sozlerıyle gerek paylasımlarıyla
gerekse saygısıyla kendısını ıfade etmemiştir ki.
Biraz geniş düşünüp geniş davranalım lütfen.
Ayrıca yine belirteyim konuyu acıp bırakmak bu benım tercıhımdır.Forum kuralları cercevesı içerisinde cevaplar yazmam hiçkimseyi ilgilendirmez.
Burada herkes yorumunu yapar ve ceker gider.Kimse olayları uzatmasın buyutmesin.Hepinize iyi forumlar diliyorum.

O ifadeyi ilk mesajında yaparsın.. Herkese cevap vermene bişey demiyorum dedim.

Kurallarda 4. maddeyi oku

Dark_Angel' Alıntı:
Hackhell'da yönetici olabılmenız için aşağıda belirtilen maddeleri yerine getirdiğinize inaniyorsanız başvuruda bulunun...Bu maddeleri taşımayan arkadaşların basvuruları haber verılmeksınız silinecektir...

4.Destek için pm veya email ile taleplerde bulunmayınız..

Benim Pm kutumda bi tane var. İstesem daha ilk mesajında konuyu kapama hakkım vardı. Dikkat ettiysen iyi niyetimden söylememiştim.

Neyse.

İstediğini yazabilirsin bu başlığa.

Cevap.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
O ifadeyi ilk mesajında yaparsın.. Herkese cevap vermene bişey demiyorum dedim.

İlle beni kızdıracaksın sabır sabır sabır...

Kurallarda 4. maddeyi oku

Benim Pm kutumda bi tane var. İstesem daha ilk mesajında konuyu kapama hakkım vardı. Dikkat ettiysen iyi niyetimden söylememiştim.

Neyse.

İstediğini yazabilirsin bu başlığa.

Eveto belirtiğinn madde dogru oy istemek için.Ancak benim pm atma amacım
Konudan haberdar olman acıısındandır.Ki pm yolunda herhangi bir rüşvet ne bilim böyle + oy vermenizi aşırı isteyecek sekilde bir mail atmadım.
Ama kısmen haklısın dostum.
Neyse seni kırdıysam kusura bakma.
Anlayısın ve ilginden dolayı tesekkurler.[En azından tartısma burada sonlansın]

eğer böyle bir profille a.mod olacaksan -
yapında bu var. asla relax olamazsın bence. ve bu kadar gerginlik modu bozar. bence herkesede cevap yazma. burası tartışma, konuşma bölümü değil. oylama bölümü. sen, bana cevap versen - ben sana cevap versem bu kısır döngü böylece dönse ne olur. lütfen başvuru konuları altında post kasmayalım arkadaşlar. 100 cevap yazılır konu olumsuz kapanır, 20 cevap yazılır modluk onaylanır. + / -, konudaki post sayısı bunlar önemsiz. önemli olan alınan tavırdır bence. saygılarımla!!!

sanki biraz erken gibi daha

biraz zamana bırakıyorum oyumu (?)

ıkı konu acılmıs bu bolumle ılgılı benım fıkrım NiHil den yana . nıhıl tesekkur butonu gercekrten az kullanılmıs buna bıraz daha ozen gostermelısın.
+ 1907 umarım daha paylasımcı ve emege daha saygılı olursun saygısız demıyorum ozur dılerım yanlıs anlasılmasın. butona tıklama acısından ;)

eXi26 nın bıraz daha paylasımlara ozen gostermesı lazım ve her ıkınızınde elestırılere mutlaka acık olmanız gerekıyo olum lu yada olumsuz !!!!!!!!!!!!

oyum ------------------------------------------- olarak degısmıstır. acıklama asagıdadır

şimdilik -571
edit:özür dilerim yorumumu birazdan yapıcam diğer cep tel konusu sandım bu konuyu =)

edit2: senin için de yorumum hala -571 çalışmalarını daha sık görürsek ilerde + olacaktır şüphen olmasın =)

N i h i L' Alıntı:
Daha Çok Çok Erken Herşey Yanlızca Paylaasım demek degildir.biraz daha pişmen gerekir.Paylasımlarının devamını beklıyoruz.İleride neden olmasın..
Şu an için -1905

bu msj nıhıl ın dıger aday arkadasa yazdıgı msj dır dıkkate alınmasını rıca edıyorum.
bu yaptıgın hıc olamamıs nıhıl yonetıcılık basvurusunda bulunmuusun bıde gelıp buraya aynı yere yonetıcı olmak ısteyen bır arkadasımıza - yorumu yapmıssın. uzgunum senın ıcınde fıkrım degıstı. ve bu msjın aynısını orayada yazıcam. ıı forumlar

maximus' Alıntı:
bu msj nıhıl ın dıger aday arkadasa yazdıgı msj dır dıkkate alınmasını rıca edıyorum.
bu yaptıgın hıc olamamıs nıhıl yonetıcılık basvurusunda bulunmuusun bıde gelıp buraya aynı yere yonetıcı olmak ısteyen bır arkadasımıza - yorumu yapmıssın. uzgunum senın ıcınde fıkrım degıstı. ve bu msjın aynısını orayada yazıcam. ıı forumlar

söylencek birşey yok

-1905

ne yaptııın payLasımLary inceLedim yada sahit oLdum ne forum içerisindeqi msj Larını gördüm ... ( cooq önceden yanLs hatırLamıorsam bi kere dha hangi böLüm oLduunu hatırLamıorm ama yetky istemistim .. YANLIS HATIRLAMIORSAN !.. )

bn oyumu sadece we sadece shu basLıqta oquduum msj Ların üzerinden wericem ..

gördüüm kadaryLa mod oLucaq biry deiLsin .. saqın yanLs anLama ... ama biLmioRm werdiin cwp Larda birash yapmacıq geLdy .. bana kaLırsa asaby bir qişiLiin war ama burda hep kasmıssın kendiny ...

ne diim şansın acıq oLsun !..

Geri