"Cep Telefonları Bölümüne As. Mod Adayıyım"

Shark dostum
yorumun için tesekkurlerımı sunuyorum.EN AZINDAN İLGİLENDİGİN için
ancak
SİZLERİN yorumllarına benımde bir cevap verip vermeyecegime bir tek ben karar veririm.Ki burada yanlızca benden bahsediliyorsa..
O acıdan müsterih olabilirsin.
İYİ FORUMLAR DİLERİM...

Arkadaşım Henüz Erken Olduğunu Düşünüyorum Ama İleride Neden Olmasın Şimdilik -1

Tesekkurler.

dreamr' Alıntı:
uzun zaman dır üyesin sitemize
doğrusunu söylemek gerekirse mesaj sayın ve tşk ün çok az
ama anlayışlı güvenilrir biri olduğunu düşünüyorum hakkında hayırlıs
benden +1

Düşüncelerin için tesekkurlerimi sunuyorum...
Mesaj sayım ve tesekkur sayımı da en hızlı sekılde faydalı paylasımlar ıle arttıracagım zaten.
Saygılar sunar iyi forumlar dilerim.

4 referansı var 193 mesajına 428 kez teşekkür edilmiş 1285 mesajı var cep telefonu bölümünede actığı konu sayısı fazla.

+ oyu hak ediyor kanımca :) +1

Eywallah

X™' Alıntı:
4 referansı var 193 mesajına 428 kez teşekkür edilmiş 1285 mesajı var cep telefonu bölümünede actığı konu sayısı fazla.

+ oyu hak ediyor kanımca :) +1

Tesekkurler...

- 9876543210
her yoruma yorum yapman yanlış anlaşılablir, konunu üste çıkarma amacında değilsindir BELKİ! ama bu şekilde anlayanlar olabilir.

Thx..

¢єнєηηєм' Alıntı:
-1       ↓

tesekkurler yorumun ıcın ama keske senden de bı fıkır alsaydıkkk :D

N i h i L' Alıntı:
Shark dostum
yorumun için tesekkurlerımı sunuyorum.EN AZINDAN İLGİLENDİGİN için
ancak
SİZLERİN yorumllarına benımde bir cevap verip vermeyecegime bir tek ben karar veririm.Ki burada yanlızca benden bahsediliyorsa..
O acıdan müsterih olabilirsin.
İYİ FORUMLAR DİLERİM...

aynen devam

her mesaja yorum yapmaman gerektiiini geçmiş konulardan bilmen gerekir...ayrıca konunun sabitlenmesini istiyosan yetkili arkadaşlara pm atabilirsin ;).ii forumlar dilerim ;).

scour' Alıntı:
her mesaja yorum yapmaman gerektiiini geçmiş konulardan bilmen gerekir...ayrıca konunun sabitlenmesini istiyosan yetkili arkadaşlara pm atabilirsin ;).ii forumlar dilerim ;).
Dediklerinden birşeuy anlamadım herhangi bir konuyu suan sabitleme geregi de duymuyorum.
Yanlıs bırısıyle karıstırıyor olabılırsın..
tekrar belirteyim.Forum Kuralları cercevesinde cevap yazmam hiçkimseyi ilgilendirmez arkadaslar.( Kaldı ki burada benden bahsediliyorsa )
Yanlıs dusunen arkadaslarımız ıcın benı anlayısla karsılamaları temennısı ıle ıyı forumlar dılerım.

ilk mesajların için konuşuorum..ilk mesajların hepsine yorum yapmışın..bu dier konularda hoş karşılanmamıştı..ayrıca konuyu açarken {en azından konuları sabitlemek için demişsin }onu kastediorum... ;)

Dİkkat

scour' Alıntı:
ilk mesajların için konuşuorum..ilk mesajların hepsine yorum yapmışın..bu dier konularda hoş karşılanmamıştı..ayrıca konuyu açarken {en azından konuları sabitlemek için demişsin }onu kastediorum... ;)

ya her neyse tamam arkadasım yorumun ıcın tesekkurler ...

Beyler bişey daha belirtmek istiyorum tamam oylarımızdan bazıları + bazıları - geliyor ama ben haddime düşmeden birazcık + ya yonelık olmasını rıca edıoyurm.Çünkü kendimde o potansiyeli goruyorum(hiçte mütevazi degilim bakın)
Ayrıca o bolume faydalı olacagıma ınanıyorum.Hem ıstedıgım as. modluk "moderatorluk" degil.
Bu acıdan oylarınızı verırken müsterih olmanızı rica ediyorum.Yine de takdir sizlerin hepinizle aynı ortamda bulunmak cok buyuk bir keyif iyi forumlar diliyorum.

benim görüşümle cep telefonları bölümü bilgiye dayalı bi bölüm.!! o yüzden pek paylaşım olmasada olur..ama bilgini konuşturur kişilere yardımcı oluyorsan eyw oyum kesinlikle + dır... ama şunu gördüm pek fazla yardımcı olamamışın!!
üzülerek - diyorum...

Evet pittlo elimden geldiigi kadar arkadaslara yardımcı oluyorum ve olmayada devam edecegim.Bu sartlar altında da yorumun + oldu herhalde editlersen sevinirim :D

N i h i L' Alıntı:
Beyler bişey daha belirtmek istiyorum tamam oylarımızdan bazıları + bazıları - geliyor ama ben haddime düşmeden birazcık + ya yonelık olmasını rıca edıoyurm.Çünkü kendimde o potansiyeli goruyorum(hiçte mütevazi degilim bakın)

N i h i L tesekkur butonu kullanmak yerine, herkese tesekkur mesajı yazmana bişey demiyorum.

Ancak bu şekilde konuşmamalısın. Konunu açarsın, sonra bırakırsın insanlar oy versin. + yada - yönlendirme yapamazsın.

Mesajların hiçbirinde sana dair bi suçlama sataşma yok. O yüzden verilen oyları bırak da insanlar dilediği gibi versin.

+ verecekler bile bu mesajlarını okuyunca fikirleri - ye dönüyor. Tecrübeyle sabittir.

bölümde paylaşımlarını artırırsan seni orada etkin olarak görürsek neden olmasın
şimdilik -1
iyi çalışmalar kardeşim =)

Evet haklısın hocuspokus :D
Ben kimseyi yonlendirmiyorum Kimse de benim lafımla iş görmez zaten Yanlışmıyım.
Ben yanlızca rica ettim.Yine de takdir sizlere kalmıştır.
Şöyle birşey sorim sana
gorev almak ısteyenler forumuna yetki isteyen hangi arkadasımız + oy almak ıcın burada gerek sozlerıyle gerek paylasımlarıyla
gerekse saygısıyla kendısını ıfade etmemiştir ki.
Biraz geniş düşünüp geniş davranalım lütfen.
Ayrıca yine belirteyim konuyu acıp bırakmak bu benım tercıhımdır.Forum kuralları cercevesı içerisinde cevaplar yazmam hiçkimseyi ilgilendirmez.
Burada herkes yorumunu yapar ve ceker gider.Kimse olayları uzatmasın buyutmesin.Hepinize iyi forumlar diliyorum.

Geri