Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Çözümü varsa getirt fakat telefonda Tükçe dil seçeneği kesinlikle olmaz ayrıca dil paketi yükleyeceksin

f888 aldım şarjı 5 saat gidiyordu. nokianın gold bataryasını aldım (4b lion sanırım) şimdi 24 saat gidiyo. 20-25 dakika konuşabiliyorum. imei değişti. 15 tl ye yeni imei aldım. batarya da haliyel 15 tl etti 30 tl. şimdilik sorunum yok . ama gene de tavsiye etmiyorum. bence en iyi telefon şarjı çok giden telefondur.

arakdaşlar gercekten cin telfnları bela valla benim telefon tamircisi arkadaşlarım var inanın cin telefonuna eline bile sürmek istemiyolar espiride yapıyolar bilmem haklıda olabilirler cin telefonumu bırak bakarsın hastalık falan bulaşır die espiri de yapıyolar.

arkadaşlar anycool t828 telefona bluetot kullaklık sorunu yaşıyorum.ne yapmalıyım

iphone ve digerleri...
durumun varsa pc ile haşırneşir isen ıphone al..alternatif diyorsan sony ericson al derim batarya iyi saglam şık,müzik ve fotograf kalitesi sony...

nokia 6630 youtube girme ?

merhaba arkadaslar 6630 telefonum var bununla ınternet uzerınden youtube , izlesene gibi sıtelere gırebılırmı kendı tarayıcısından gırıyorum flash player ıstıyor program kurupta gırılebılırmı nasıl olur sımdıden saolun

ANYCOOL Cep Telefonları -YARDIM-

Almayı düşündüğüm bir telefon var şu "çin malı" dediğimiz telefon markalarından
iphone.jpg

görünüş itibariyle tıpatıp iPhone garantisi felan yok internet üzerinden alıcam ama tereddüt ediyorum sizce ne yapsam.

Fiyati ne kadar ?
Sahsen tavsiye etmem.
Telefona sonradan program yukleyeceksen yapamazsin,.. cunku yok!
Teknik destek "Sifir" zaten...
Basini cok agritir..Hatta saclarina aklar duser :D Sonradan satmaya kalksan hic bir yer almaz, alsada para etmez...
Arkadasim da almisti cin mali telefon. TV felan izleniyodu baya bi ozellik vardi. Ama 1 ay sonra elinde dagildi telefon. Her gun ayri bir parcasi sokuluyordu :D sonunda cope atti... Yinede sen bilirsin

kardesim cin mallarının hepsi sorunlu, bi kaç ay kullandıktan sonra arıza çıkarıyorlar. hatta programını bulmakta bile zorlanıyorsun... bn kulllandım pişman oldum

Yardım için Teşekürler yardımcı oldunuz internetten arama da apılmıyo marka hakkında hiçbilgi yok ama piyasayı fena halde sarmış
şimdilik erteledim almayı tekrardan teşeküürler..

Yardım edın

Cep Telefonu sınyalınden yer bulma programı varmı calısan acaba yardımcı olurmusunuz

cep telefonları

arkadaşlar bildiğiniz bi tema sitesi varmı benim bildiklerim mobile9 ve zedge diye bi site biliyorum siz hangi siteleri biliyosunuz acaba

Wentto F81 için Turkcell wap ayarlarını nereden bulabilirim. Turkcell operatarörü daha desteklemiyor galiba... :S ama yinede şansımı denemek istiyorum xD

Geri