Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaşım 270 normal fiyatı zaten daha fazla verme. iki yıllak garantiyi de gördüysen çekinme. ben iki yıldır kullanıyorum telefondan memnunum. inşallah gönlüne göre olur

arkadaşlar ben araştırdım çözümünü buldum...şu an için hiçbir yolu yok...ama turkcell kampanyayı bitirince yeni yazılım çıkacak l700ler için ve samsungun kendi sitesinden güncelleştirmesini yapınca norml samsunglar gibi olacak....kampanyanın bitmesini beklioruz:D:D:D

sevgili arakdaşım

birçok akrabam oldugu için avrupada bu işlerle hep bn ilgilenirim direk sana açıklayayım

kayıt ettirebiliyorsun 1 ay içerisinde fakat
o yıla ait giriş izinleri pasaportta kaşeli oalcak
yani geldiği zamana ait kaşe muhakkak olacak ve pasaport sahibi şahsen başvuru yapması gerekiyo.. çünkü fotokopisi emniyet genel müdürlüğüne gidiyo..

bu işlemleri tukcell extralarda rahatlıkla yaptırabilirsin....

pasaportla kayıt imkanın var sıkıntı olmaz

getirttir sen o telefonu ...

samsung d880 ses problemi çözülmüştür samsung d880 mp3,zil, kulaklık ve hoparlör sesi normal bir telefonun çıkması gerektiği kadar artırılmışdır ikinci hattın boğuk sesi kısmen giderilmiş ve sesi artmışdır. ilgilenenler http://samsungd880.blogspot.com sitesinde detaylı videolu anlatım yapılmıştır.videoda gösterilen değerler haricinde
değer girmeyin.sitede yayınlanan videodaki değerleri uygulayıp uygulamama tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

Ücretsiz güvenlik kamera uyarısı yükleme :

Aşağıdaki adımları takip ederek, kurulum sağlayabilirsiniz.

1. Ücretsiz güvenlik(EDS) kamerasını nasıl yüklerim?

Ücretsiz güvenlik kamera uyarısı yükleme :

1.Navigasyon cihazınızın ya da telefonunuzun internete bağlı olduğuna emin olun.

2.Ana menü’ den Extra menüsünün altındaki Güvenlik kamerasına girin.

3.Route 66 mağazasına girin.

4.Burada Türkiye’nin bulunduğu Europa kıtasını seçin.

5.Eastern Europa girin.

6.Türkiye seçin ve onaylayın.

7.Ücretsiz güvenlik kamerası uygulamasını seçin ve onaylayın.

8.Cihazınızda yükleme başlayacaktır.

9.Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra otomatik olarak aktivasyonunuz tamamlanacaktır.

Ücretsiz güvenlik kamera uygulaması uyarı ayarları :

1.Ana menü’den ayarlara girin.

2.Alarm menüsüne girin.

3.Güvenlik kamerasına girin.

4.Tüm kategorileri işaretleyin ve sol alt köşedeki alarm ayarlamaya girin ve aşağıdaki ayarları yapın.

Görsel alarm: Açık konumdayken navigasyon esnasında Güvenlik kamerası uyarısı için ekranda işaretler belirir. Kapalı konumda ekranda işaret vermez.

Uyarı sesi: navigasyon esnasında Güvenlik kamerası uyarısı için ses çıkartır

Mesafe uyarısı: Ekranda görsel yada sesli uyarıyı ne kadar mesafede vereceğini ayarlama

Yalnız rota üzerinde uyar : evet konumunda sadece bir noktadan bir noktaya giderken uyarı verir. Hayır konumunda serbest gezinirken uyarı verir.

anycool cep ve dertleri

arkadaşlar cep dünyasına bir anda giren ve hepimizin parasına ve sinirlerine mal olan çin cep telefonları çabuk bozulmalar çok hassas olmaları mesela şarz bölümleri çabuk deforme olmaları ve imei dertleri habire sıkıntıda bırakıyor. Bende heves ettim bir anycool 818 aldım ama lanet olsun diyorum ve hepinizede büyük paralar verip böyle çin yollu telefonları almayın diyorum..

~4яєαℓιту~;4288428' Alıntı:
dostum eğer dediklerin gerçekse beni dertten kurtardın derim çünkü 1 hafta içinde almayı düşünüyordum bende :D

Aynen doğru arkadaşlarında var abiminde hepsi hikaye çıktı..

iyi cıkanda var kütü çıkanda benim telefonum 2 kez fayansa düştü Wc de :D hala çalışıyor üstelikte 2 yıl garantili ben tavsiye ediyorum bu özlliklere bu fiyat süper çok fazla birşey beklemeyin zaten alt tarafı 150 200 tl ama tv li dokunmatik ekran geniş 1 yıl kullan yeter (2yıl garantisi var gerçi) :D

Sonuç olarak ben süper diyoruM bence seni kazıklamışlar :D:D:D

50 YTL ye açılıyor bizim arkadaş yurtdışından 5 10 tane telefon getirtti... Sonra hepsini teker teker açtırıyo... Bazılarının açtırılması fazla olabiliyor. Ama 30 ila 50 arasında değişiyor.

SMS Niye 160 Karakter?

SMS gönderirken 160 karaktere sığmakta zorlanıyorsanız bunun suçlusu ile tanışmaya hazırlanın.

Kısa mesaj günümüzde özellikle genç kullanıcıların vazgeçemedikleri bir özellik. Fakat bir de şu 160 karakter sınırı olmasa... Sırf bu yüzden pek çok kullanıcı kısaltmalar kullanmak zorunda kalıyor. Ama neden kısa mesaj 160 karakter ile sınırlı? Niye 150 veya 200 değil de 160? Bunun sebebinin teknik bir zorunluluk ile ilgili olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat işin gerçeği, bu 160 karakter sınırının herhangi bir teknik sebebi yok. Bunun tüm suçlusu Friedham Hillebrand adlı bir Alman.

1985 yılında, iletişim araştırmacısı olan Friedham Hillebrand ve bir kaç meslektaşının önemli bir görevi vardı. Görevleri taşınabilir telefonların görüntüleyebilecekleri metin tabanlı mesajlar ile ilgili standartları oluşturmaktı. Hillebrand bir mesajın en fazla kaç karakter içerebileceğine karar vermeliydi. Daktilosunun başına oturdu ve yazmaya başladı. İnsanların bir kısa mesajda yazmaları muhtemel rastgele notlar ve sorular yazarak bütün bir kağıdı doldurdu. Sonra bu notların hepsini okudu. Görünüşe göre 160 karakter her kullanıcı için fazlasıyla yeterli olacaktı ve o günden sonra 160 karakter standart olarak kabul edildi.

valla benim de şarj girişi bozuldu ama jackı 20 tl ye değiştirdim.tlf dan genel itibarı ile çok memnunum bide wireless olsa mükemmel olurdu

O telefonu bende aldım
Genel olarak idare eder ama sorunlarıda var
Mesala arkadaşların dediği usb bağlantısı çabuk elden çıkıyor
Bazıları tam türkçe değil, menünün bir kısmı ingilizce
Bir telefondaki tüm özelliklerin aynısı aynı model bir telefonda yok yani şansına ne çıkarsa vs.
Sonuç itibariyle bende memnun değilim

Geri