Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
ImTOO MPEG Encoder Ultimate kullanıyorum ben oldukça iyi Türkçe sürümüde var istersen googlede bulabilirsin :D

@moneyfold'unda dediği gibi iki telefonda farklı kulvarda..

Öncelikle kullanım amacını belirlemen lazım.. YAni Kullanışlı bir telefon mu yoksa işlevsel bir telefon mu?

Önceki telefonum SonyEricsson'du ve telefona bakmadan arama yapıp msj yazabiliyordum o kadar rahat kullanıma sahip yani sonyericssonlar..
Şimdiki telefonum Windows Mobile işletim sistemine sahip Toshiba G500. Telefonda yok yok ama kullanma gereği duymuyorum. Ne bi Excel açıyorum nede ufacık ekrandan internete bağlanmak hoşuma gidiyor. Ama yinede her iki telefonumuda sewiyorum..

Karar senin :goz:

Cep Telefonu işiyle uğraşan arkadaşlar bakarmısnız

S.A arkadaşlar sizden özellikle cep telefonu alım satım işiyle uğraşan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdi ben inşallah kısmet olursa tam 1 ay sonra nokıa 6300 cep telefonu alacam sıfır alacam bundan önceki telefoınu alırken araştırmadan bilmeden aldım biraz hata ettim onun için bu telefonu ince eleyip sık dokuyacam.Şimdi arkadaşlar benim sorum bu nokıa 6300 telefonların sıfır olanların piyasa fiyatı nedir bizim bruda biyere soruyorum 300 tl diyor birisi 270 ,birisi 275 birisi 280 ,birisi 390 yani kimden nasıl alacağımı şaşırıdm bunu soracak öyle samimi arkadaşlarım olmadığı için sizlere soruyorum lütfen bu işten anlayan arkadaşlar bir akıl verin benim gönlümden geçen o 270 ytl lik telefonu almak ama biisi onlr spottur dedi kafam karıştır yardımcı olursanız sevinirim...

spot fazla mal demektir ondan zarar gelmez alabilirisin çoğu kişi spot mal alır ucuzluğu ya elde kalmasından yada fazla olmasından
mesela ben bi siteden anycool t808 aldım fiyat 300 tl ama bn 220 tl ye aldım elinde kalmış 20 tane adamların
270 iyi fiyat 250 ye bulursan al

ciddimisin sen abi ban dediler ki spot defolu gibi birşey yani bana böyle anlattılar onun için ben biraz çekindim. almaya

evet bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum....

Samsung D 880 ses arttırma

*#0206*8378# yaptıktan sonra
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz
19.sırada mp3codec spk var ordan seviyeye göre ayarlayın

e250 yi simkartsız açma

arkadasım önceden söyleyeyim benim telefonun iki kere anakartı bi defada beyni yandı yanii bilmiyorsan deneme
1-telefonu kapat
2-sim kartı çıkart ( kesinlikle çıkartmayı unutma )
3-sim' i takın dediği sırada *#52828378# yap
4-ordaki üçüncü seçeneğe yani serial test e gel
5-sonrada run TCK ya gir
6-kapatma tuşuna bir kez bas
artık telefonun çalışması lazım.

w810 format çok sorulduğu için

usb ye bağlayın bataryayı çıkarın 10 sn sonra takın açma tuşuna ve c ye basın olmaz ise format programını vericem
not:format lafın gelişidir format symbian lara mahsustur fabrika ayarlarına döndürür
içindeki kendi programlarını silerse bn karışmam tam bilmiyorum kullanmadım :durdurun

nokia 6300 Yardım lütfen

öncelikle birşey aradığım zaman ilk baktığım site hackhell bunu açıkça ifade etmek istedim ve bu nedenle yardım için gene ilk sizin görüşelrinizi değerlendirmek istiyorum

arkadaşlar 1 hafta olmadı nokia 6300 aldım faket ave hattında durduk yere mesaj yollanıyor uyarısı veriyor ve ekran bir kaç sn olarak sadece o yazı kalıyo bir tuşa baınca gidiyor rast gele zaman dilimelrinde bunu tekrarlıyor başka hat takıyorum sorun yok bunun bir yolu varmı. yoksa alternatif olarak başka hat almak durumda kaalcağım en kötü ihtimalle..

ve sorun 2. telefonumda turkcell-im yüklü anamenüde ben bunu bir türlü kaldırmayı bulamadım

makinayı fabrika yarlarına çevirdim yeniden versiyon attım ama yokk. şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.

eğer yanlış yere konu açtıysam özür dilerim...

yokmu yardım edecek bir arkadaş...

4 mayıs 2009 ortama fiyat 270 - 290 arası
2 haftadır araştırıyorum bende alacağım ama
dahili hafıza 7 mb cok düşük geliyor
6300i modelide daha türkiyede satısa cıkmamış beklemedeyim

Geri