Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
kadeş bende bibaşlık açtım ama kimse yazmamış bisey,neyse hayırlı olsun diyorum bende T828 almayı düşünüyorum

nokia için route66 (signed) versiyonu var mı? Benim bulduğum linkler hep lisanssız. 3 ay süre ile kısıtlı olunca insanın Samsung almadığına pişman olası geliyor.

o 1000 kontor yada msj hakkı her neyse sadece avea da gecerli olduğu için iptal olur tekrar vodafona gecersen...

sanmıyorum kampanya sartlarına bakman lazım

hani icinde bize gectiniz 1yıl boyunca bizim abonemiz olmayı kabul ettiniz

aksi taktirde konturlerin parasını keseriz v.s. cıkmasın

bayiden ogrenmek lazım:D

Arkadaşlar Turkcell veya vodafon olan bir kontörlü hattan avea'ya geçtiğinizde 100 kontör yüklüyorsunuz ve 300 birinci ay 300 de ikinci ay olmak üzere 600 dk (saniyesi saniyesine) hediye kazanıyorsunuz. Bu hediye görüşmelerinizi yurtdışı haricinde her türlü operatörle veya telekoma bağlı telefonlarla kullanabiliyorsunuz.

Turkcell veya aveadan vodafona geçecek olursanız: ilk ay 150 kontör yüklüyorsunuz ve 4 ay boyunca her ay 250 dk her yöne hediye kazanıyorsunuz. Toplam 1000 dk. Aveadan farkı vodafonun hediye süresi dk bazlı yani 1 dk 10 sn görüştüyseniz 2 dk süreniz düşüyor.

Avea veya vodafondan Turkcelle geçtiğinizde her ay 100 kontör yüklemeniz koşuluyla aylık 500 kontör her yöne kazanıyorsunuz. Toplam üç ayda 1500 kontör kazanıyorsunuz. Bu 500 kontörü her yöne kullanabiliyorsunuz ama aradığınız operatör Turkcel ise daha az kontör gidiyor.

Her üçünü de değerlendirecek olursak. Turkcelin kampanyası hiçbir işe yaramaz gibi görünüyor. En iyisi vodafon ondan sonra da avea gibi geliyor.

Son olarak örneğin avea hattınızı vodafona geçirdiniz ve dört ay beleş konuştuktan sonra kampanya devam ediyorsa tekrar aveaya dönüp 600 dk hediye kazanabiliyorsunuz. Çünkü ne kadar da daha önceden avea abonesi olmuş olsanız bile şu anda vodafonlusunuz. Bu bilgiyi aveanın ve Turkcelin müşteri hizmetleri ile görüşmüş bir kişi olarak yazıyorum.

Karlı çıkmak için şu dönemde bol bol operatör değiştirmek gerekli. Benim birkaç hattım var ve her üç operatöre de geçiş yaptım ve hediyelerini kullandım. Tavsiye ederim. Aylardır çok düşük bir ücretle saatlerce konuşuyorum.

Şimdi ben vodafone ile turkcell geçsem.100 kontor yüklesem bana 500 kontor verecekler.
Bi dahaki ay birşey yüklemesem kontor vermeyecekler değil mi?
Peki bu gelen kontorleri başka bir hatta yollayabiliyor muyuz ?
Yani yollamada bir sorun yok değil mi?
Kusura bakmayın biraz telefon özürlüyümde :durdurun

yok daha neler. adam sana bunu 1 sene tahattüt edersen veriyor. o kadar salak mı bu adamlar kaldı ki ne kadar akıllı oldukları insanlara gelen faturalardan belli

hocam bana samsung d880 in oyunları veya orda unlock code isteyen oyunlar var bunların kodları lazım bilen varsa yardımı için teşekkür

bu başlıkta lütfen sadece innov8 forumda aradıkların var biraz incele

EDGE hakkında

selam dostum,

ben sgh d880 kulanıyorum ve cepten internet kullanıyorum.kontör falan harcamıyor.e işareti gözüktüğünde. kırmızı olarak gözükürse verii alışverişi yapıyosun demektir.o zaman kontör harcar

saygılar

ikisi farklı kulvarda telefonlar, iphone g705 e göre çok üstün bir telefon, parasını düşünecek olursan g705 de fiyatına göre olabilecek en iyi seçim bence... gerçi sen çoktan vermişindir kararını ama yine de yazayım dedim yeni nesiller için :)

öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum.pasaportla giriş yapan bir kişin bir ay içinde işletme hakkı var.
detaylı bilgi almak istiyorsan turkcell,vodafone,avea bayilerinden öğrenebilirsin

Geri