Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
SONY ERICSSON K790İ yardım

arkadaşlar bu telefondan alacam 2.el 200 tl fiat veriyor fiatı uygunmu bide telefon iyimi kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekküler

Arandığımda ekran yanıp sönüyo fakat telefonda zil sesi ve titreşim yok.Sessize aldığımda ise titreşim var fakat sessiz işareti yok sadece sessiz yazıyor yukarda.6300 kullanıyorum neden böyle bir sorun oldu acaba?...

arkadaşım öncelikle ben kullanıyorum 2 yıl oldu iki defa servise gitti akapandı açılmadı,ışıkları falan bozuldu, temizse vede garantisi devam ediyorsa al,telefon güzel çektiği fotolar kalıteli,video kaydı biraz kalıtesiz şarz sorunu yaşayabilirsin,ama alına bilir.

ikinci el telefon alma,paranı biriktir al sıfır kullan 2-3 yıl, yinede son karar senin.

arkadaşlar n73 için symbian işletim sistemi olan varmı elinde telefona bir işletim sistemi yüklettim özellikleri kayboldu cihazın

Samsung L700

arkadaşlar sonunda n73den kurtuldum gerçekten yawaşlığına dayanamıordum...samsung L700 aldım turkcell kampanyasıyla...ben avea kullanıyorum...telefon açılırken turkcelle bağlan hayata die menü çıkıo :D hadi onun zararı yok da ekranda sağ tuş turkcell-im e ayarlanmış o deişmio bi türlü :D varmıdır bunun bi yöntemi??

hocam merhaba aynı sorun bende de var bir haftadır arıyorum yeniden yazılım yüklenince düzelecek ama bu kez garanti dışı kalıyormuş ama o yazılımı bulsan garantisinden vazgececeğim ama yazılımıda yok ortalarda eğer bu yol sana yardımcı olur ve L700 flashını bulursan lütfen banada haber verirmisin.

var tabi onu sile biiyyosun yada değiştire biliyosun canım korkmana gerek yok

Telefon Getirteyimmi???

Merhaba arkadaşlar Haziranda teyzemin kızı ingiltereden gelecek bende gelirken bana ucuzsa Nokia 5310 Expres music getirip getiremeyeceğini sordum oda ingilterede telefonun 60 ila 120 paund olduğunu ama getirse bile Türkiyede kullanıma açılması için gümrükde bilgi vermek gerek falan dedi kendi annesine geçen sene getirmiş fakat kullanıma açtıramamış nedersiniz arkadaşlar telefonu getirteyimmi napayım bana biakıl verin lütfen

n95 ve navigasyon

arkadaşlar n95' te navigasyona bağlanınca avea hatlarda ücretlendirme nasıl oluyor bilgisi olan??

route 66 kullan hiçbir bağlantı ücreti ödemiyorsun ben kullanıyorum çokda hoş

samsung innov8 i8510 yardım için içeri...

Arkadaşlar INNOV8 telefonlarınızla ilgili sorunlarınıza ve isteklerinize buradan yardımcı olmaya çalışıcam. bilgim dahilinde paylaşımlarımı sunacam. sorununuzu ve ihtiyacınızı yazın en kısa sürede çözmeye çalışayım...

hocam samsungdaki deneme sürüm oyunların kodaları varmı yardımcı olabilirsen cok makbule geçer

Alabilirsin Bende Iki Yıl Oldu Alalı Inan Harika Bir Telefon

Anycool T828 cep telefonu kullanan varmı?

telefon alıcam üstün özelliklerini öne sunarak bana T828 modelini tevsiye ettiler kullanan arkadaşlar memnunmusunuz eksi ve artı yönleri nelerdir ?

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı alabilir miyim?

Arkadaşlar bende Neonode N2 adlı cep telefonu var ve ben bu telefonun işletim sistemini değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba? Şu an Windows CE işletim sistemini kullanıyor ben başka bir işletim sistemi kurmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.Acaba bilen arkadaşlar varsa yarım edebilir mi? En azından nasıl başlayacağımı öğrensem gerisini kurcalar bulurum :D Şididen teşekkürler.

3gp uznatılı videonun formatını hangi programla değiştiririm?

arkadaşlar 3gp uzantılı video var elimde. hangi telefon çekmiş bilmiyorum.ben bilgisayara kaydettim.bu videoyu daha iyi bi görüntü kalitesiyle formatını değiştirebilir miyim.yardımcı olurmusunuz. hangi programı kullanabiliirim?

Total Video Converteri kullanmanı öneririm

:durdurunbu telefon hakkında görüşleriniz çin olduğunu biliyorum bu anycool letus orite v.b 15 marka aynı model hatta aynı ad marka deişik üretio bn aldım aycool bn bunun kaliteli olduuna inanıyorum yorumlar.anycool taklit deil:durdurun:durdurun gibi sar testinden geçmiş fln ama bi sorun var bunlar tv li dev ekranlı:clap 2 simli üretio nokia ve sonyerricson nie üretemio bu işte bi iş var amma ne yardımm:vur pls?

bende de bu telefon var. SAR değerini merak ediyodum. Sen nereden öğrendin?

Geri