Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
ben 6300 kullanıyorum. telefonun özellikleri tamamıyle süper. tek sorun şarj. fazla kullanılmamasına rağmen 3 - 4 gün sürüyor. samsung biraz daha fazla dayanabilir. dayanıklılık konusunda nokia nın üzerine yok ama tamamen şans meselesi. benim bir önceki telefonum samsung du ve 4 sene hiç sorun olmadan kullandım.

samsung bence güzel telefon ama sarj bakımından fazla uzun gitmiyor kötü yönü bence o ...

bence 6300 şarj hariç şuan piyasadaki en iyi telefonlardan biri,alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.özellikle mesajlaşmayı sevenler için muhteşem,benim makinada şu anda 5000 gelen giden mesaj varr

arkadaşlar 6300 demişsiniz çogunuz ama 6300i den bahsediyorum sanırım wi-fi si olması farkları :s 6300i ile 6300 arasında fark yokmu yoksa:S:S

6300i derim kardesim ben sana vede 6300 la i nin arasında dunya kadar fark var.sekil ve özellik olarak

arkadaşlar bendeden ancool t818 var ardaşımızın dediği gibi nes uzantılı oyunları çalıştırıyor bluetooth la mobil edit programına baglandım ama o programla bile oyun yükleyemedim:saskin usb deneyemiyorum bluetoothla nasıl yükleneciği konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

iphone installer'a cok acil ihtiyacım war.

ya installer olmadan hicbirsey yapamaiorum lütfen bu programı bulmma yardım edin.
model iphone 3G 2.0.2 lütfen:melek

arkadaşlar googlede arastırdım ve www.hayatforumda.com bir sürü oyunu burada buldum bu telefonlar nes uzantılı eski atari oyunlarını calıştırıyor ve sunuda diyim her modele olmuyo bende tc500 var attım oldu inşallah sizin anycool marka telefonunuzdada çalıştırır

slm ben yeni üye oldum bende d830 var sesını nasıl acıcamı bılmıyom bılen varsa anlatsın

Cep Tlf. Larimizla Hatali İŞler...

Konuyla ilgili bana gelen e-maili aynın kopyalıyıp yapıstırıyorum :goz:

Her arama yaptığımda ekranımdaki 'aktif aramalar' yazısı benim de dikkatimi çekiyordu aslında ama, durumun farkında değildim. ##002# 'i aradım hemen ben de. Gerçekten de aktarma iptal dedi. Demek bize sormadan arama aktarması komutu verilmiş. Hemen siz de düzeltin.

ÇOK ÖNEMLİ!!! Lütfen Hemen Uygulayın...

Okuyacağınız yazı AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'u karalama kampanyası değildir. Her ne kadar ilk okunduğunda şüphe ile yaklaşılsa da, deneyince gördüm. Siz de mutlaka iletebildiğiniz kadar herkese bu maili
forward edin.

AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın ve arayın. Ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek. Böylece bugüne kadar sizden para kırpan!!! yönlendirmeyi kaldırmış oluyorsunuz. Bu işlemi yapmadığınız müddetçe, size ulaşamayan herkesten bir kontör düşülüyor...
Bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullanan herkese göndermenizi rica ediyorum. Göndermediğiniz takdirde sizin her aramanızda da, sizden de kontör düşüyor. Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarlı ise, dinlediğiniz 1 sn'lik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için de bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz !!! İşin garip olan kısmı bu değil aslında. Normal AVEA, TURKCELL veVODAFON hatlarında default (fabrika çıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkese bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!! Yani, sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, tabiri yerindeyse belli etmeden sizden hıncını alıyor. Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5 kontor. İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1,5 kontör daha... İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes (diğer operatörlerde olduğu gibi) aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor.
Bu olayı iptal ettirmek ise daha da komik; AVEA, TURKCELL ve VODAFONE' yi arıyorsunuz, durumu anlatıyorsunuz. Görevliler de size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlı telefonunuzdan ##002# 'yi aramanız durumunda tele sekreterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar. Bu mail'i bana gönderen dostuma teşekkür ediyorum.

Dr. M. Turan Çuhadar
Vali Yardımcısı

ßilgisi olan paylaşabılırmı;
Ne kadar dogrudur?
Neden böyle bir uygulama var?
vs..
Ben yaptım : "Aktarma iptal edildi" sonucu çıktı :goz:

HABER TÜRK'teki konuyla ilgili yazı buda:

Cep telefonu artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Görüşme yapılırken cep telefonuyla yapılan her arama esnasında ekranda beliren 'aktif aramalar' yazısı sebebiyle karşıdaki kullanıcıdan bir kontör düştüğü tespit edildi.

Cep telefonu şirketleri de aktif arama sonrasında oluşan kontör kaybını doğruluyor. Cep telefonu kullanıcılarının aradıkları kişinin kontör kaybına uğramaması için ekranda beliren aktif arama yazısını iptal etmesi gerekiyor.
Telefonda sırasıyla ##002# tuşlanarak arama yapıldıktan sonra ekranda 'Aktarma iptal edildi' yazısı beliriyor. Bu sayede gelen her aramada ekranda beliren aktif arama yazısı kaldırılıyor.

'Aktif aramalar' yazısı iptal edilmediği müddetçe, aranan kişiye ulaşamayanlardan bir kontör düşülüyor. Eğer aranan kişinin telefonu telesekreter ayarlı ise dinlenen bir saniyelik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için de bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyor. Kullanıcı, eğer iki dakika sonra yine ulaşamazsa 1.5 kontör kaybı daha oluyor.

Telesekreterin ücretsiz zannedilmesi de tüketicileri mağdur ediyor. Telefon şebeke istasyonu yetkilileri bilgi almak isteyen kullanıcılara; telesekreterin kaldırılabileceğini anlatıyor.

:KAYNAK:

Samsung e250 Dil Sorunu

Bana Yurt dışından bir samsung e250
getirdiler ama türkçe dil desteği yok telefo:eek:hana türkçe dili nasıl ekleyebilirim ??

Anycool Tc500 Cep Telefonu Ekrani Lazim:(

MERHABA ARKADAŞLAR.BEN BUNDAN 1 HAFTA ÖNCE ANYCOOL TC500 CEP TELEFONU ALDIM RESİMDEDE GÖSTERDİGİM GİBİ AMA TELEFONU YERE DÜŞÜRDÜM VE EKRANI TAŞA GELDİ VE ÇATLADI ÇALIŞMIYOR ŞUAN.ANLICAGINIZ PİSİ PİSİNE GİTTİ .YAPDIRMAK İSTEDİM AMA EKRAN BULAMADIM.ACABA SİZLERİN TANIDIKLARI CEP TELEFONCULAR YADA BENİM GİBİ TC 500 DE SORUNU OLUP BOZULAN ARK VARSA BURAYA YAZIP SİZE ULAŞMAK İSTİYORUM.EKRANINI ALMAK İÇİN ÇEVRENİZDE BELKİ BU TELEFONDAN BOZULUPDA YAPDIRAMAYAN VARDIR BOŞA GİTMESİN DİEDE EKRANI LAZIM BANA.YADA SATILAN BİR YER VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN BEN BİZİM BURDA BULAMADIM BU TELEFONUN EKRANINDAN DAHA YENİ OLDUGU İÇİN VEDE ÇİN MARKASI ONUN İÇİN PİYASADA YOK MALASEF AMA SİZİN ÇEVRENİZDEN BELKİ RAST GELMİŞDİR DİE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZDEN RİCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN
http://img522.imageshack.us/img522/9526/1183484tc500rp9.jpg

http://img236.imageshack.us/img236/377/127602030vc4.jpg

kardes benim eilmde LG KF510 var telefona format atmak istiyorum ama nasıl atacagımı bimiyorum yardımcı olurmusun?

Geri