Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Samsung D900i olabilir ama kamera çözünürlüğü kurtarmıyo olabilir..;)

Kamera tutuyo 3.0 onu araştırıyordum bende şimdi.Görüntüsü falanda güzel.Fiyatta çok pahalı değil.Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

ьLцєXтяємє;3558945' Alıntı:
Samsung u600 ßen kullanıyorum.. o saydıqın ßütün özellikler artı dokunmatik ekran özelliği war..
U600 özellikleri güzel aslında ama tipini beğenmedim:saskinGörüntüsü pek güzel değil :S

telefonu ne için alacağına bağlı telefonun yanında bide müzik dinlemek istiom diosan kesinlikle samsung alma nokia al ama telefonun yanında iyi foto cekebilecek bir tel istiosan kesinlikle samsung all hem müzik hem telefon hemde kamera istiosan nokia 3600 all :D

bence kizaksız telefon almani tavsiye ederim arkdasim ılerleyen zamnlarda sıkıntı yaratıor cunku aradan bir filmle bagli oldugu ıcın acıp kapadıkca yırtılma kırılma gıbı arszalar oluyor garanti suresınce bunlar garantiden yapıla bılıor 2 yıl sonra cebe donuor örnek olarak 6280 - 6288 nokianın fılm kırılması dan dolyu ayda min 10 tamir edıyoruz sadece bu modlelin 5610 da ekran sorunu cıkara bılıor bu arzalarada rasladım ama Nokia 3600 cıkalı falza olamadı ama sadece yazılımsal sorunla karsılastım alcam dıorsan Nokia 3600 öneririm

cep e klip indirme

cep telefonuma klip indirebileceğim site bilen varmı

bence kizaksız telefon almani tavsiye ederim arkdasim ılerleyen zamnlarda sıkıntı yaratıor cunku aradan bir filmle bagli oldugu ıcın acıp kapadıkca yırtılma kırılma gıbı arszalar oluyor garanti suresınce bunlar garantiden yapıla bılıor 2 yıl sonra cebe donuor örnek olarak 6280 - 6288 nokianın fılm kırılması dan dolyu ayda min 10 tamir edıyoruz sadece bu modlelin 5610 da ekran sorunu cıkara bılıor bu arzalarada rasladım ama Nokia 3600 cıkalı falza olamadı ama sadece yazılımsal sorunla karsılastım alcam dıorsan Nokia 3600 öneririm

arkadaşa katılıyorum kızaklı modeller çok cabuk bozuluyor

HayırLı oLsun kardeş, banada aLsana bitane (=
Canın sağolsun senin kardeş.Sen adresi yolla hemen göndereyim bir tane iphone 3G :durdurun
Arkadaşlar samsung d900i almaya karar verdim.Büyük ihtimal bu haftasonu ya da bir dahaki hafta alıcam.Yorumlar için teşekkürker....

bi tavsiye samsung alma şarjı berbat kullanılmıyo çabuk bitiyo

i900 oyunlari varmi??

arkadaslar!!
günlerce i900 icin oyun ariyorum, bir ikitane buldum kuramadim

nerden bu oyunlari bulabilirim??

Lütfen yardim

sizce 6300i mi yoksa D900i mi?

arkadaşlar bu aralarda bi telefon almaya niyetim var sizce 6300i mi D900i mi ?NEDENLERİNİDE yazarsanız iyi olur yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

6300i nokia oluo sanırımmm.dieride samsung benm tawsiye mnokia çünkü samsung telefonlar daynmıo tmm görnüş war ama dayanıklılk yok benceee.2tane samsung telim oldu ikisde daha 1 yıl olmadan bozuldu anakart sorunu we tuş sorunu çok oluo

Geri