Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
biLader sakın samsng aLma,bak sana garanti veririm 3-4 ay sonra ekranı birbirine karışacak.. :hhmanD
onun yerine nokia'ya bak,adamLar hakkatten sağLam teLefon yapıoLar;
meseLa ben de 6300 kuLLanıorm yakLaşık bi yıLdır ve gayet memnunum.. 300 ytL ye çok rahat 0'ını buLursun teLefonun..

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bir de şunu sorayım bu anycool telefonlar nasıl bişey alacağımdan değilde özellikleri filan nasıl .bu telefonlar için çabuk bozuluyor diyorlar doğrumudur??

ya ahbab benim tel çin malı nextcom D98 ...gelelim konuya .ben bir türlü telefona video yukleyemedim...true mpeg4 formatı çalıştırıyo birçok converter ile videoları bu formata donuşturdum ama telefonda videoları açamadım ...telefonun verdigi hata desteklemiyor komutu..yardımcı olabilirsen sevinirim eger bu konuda kendine guveniyosan tabi...şimdiden sagol

Hangisi daha iyi?

Arkadaşlar bunlardan birini almayı düşünüyorum ama hangisi?

Samsung SGH-G800

G800.jpg

Nokia 3600

nokia-3600-slide-1.jpg

Nokia 5610 XpressMusic

Nokia_5610_XpressMusic.jpg

bence nokia 5610 expressmusic mp3 dinlemek için çok güzel tasarımıda güzel ince

fotograf özelligine önem veriyosan g800 fotograf makinasi gibidir nerdeyse
(ama kalin bir telefondur ekliyeyim)
nokia 3600 video ve foto icin 3,2 magapixel kamerasi ile gayet iyi
son telefon nokia 5610 da müzikdinlemek icin cok iyi
ben bunlarin arasindan nokia 3600 diyorum..........

Bendede bu dcu 11 kablosundan var ama cd çalışmıyor artık yükleyemedim bi türlü.Elinde bunun cd içeriği olana bi arkadaş varsa upload edebilirmi acaba....Yardım Lütfeenn

hafıza kartı bilgilerim silindi

arkadaşlar hafıza kartındaki bilgilerim silindi bunları nasıl geri getirebilirim???

çok teşekkür ederim arkadaşım bir deniyim olmazsa burdan tekrar dönerim size

Telefonda yardımcı olacak biri?

300-350 Ytl arası telefon arıyorum daha aşağıda olabilir fakat ne alabilceğime karar veremedim Sesi kaliteli ve çok yüksek çıkabilen kulaklıktan iyi ses veren en az 2 mp kamerası olan bir telefon markası varmı bildiğiniz

Arkadaşlar daha önce yazdım nes uzantılı oyunlar.Anycool ve benzeri tüm china phone lar için bu tip nintendo oyunları mevcut.

selamün aleyküm kardeşim bende 7610 telefon var bne bunu suya düşürdümm düzeldi tıkır tıkır calışıyo ama cözemediğim bir sorun var mesaj ve cağrı geldiğinde göstermiyo 1 cevapsız cağrı yazacağına hiç bişey yazmıyo ve msjdada ses cıkmıyo simgesi cıkıyo ama sesi sorunsuz calışıyo ve biri aradığındada ses cıkıyo bu sorun nedir acaba yardımcı olursan sevinirimm şimdiden tşk ederimm ilgilendiğin için....

Samsung D830 KilitKodu Kırma Ve Ses Yükseltme [Yardım]

S.a. ArkadaşLar... Bende İkinciel D830 Var. ARkadastan aldım ve o da bunun kilit kodunu unutmus... bunu nasıl kırabiliriz ve telefonunda sesı çok az çıkıyor... onu da nasıl düzelteceğimi anlatırsanız...

Telefon Alcam

Arkadaşlar cep telefonu almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim ?
Samsung modelleri çok cazip geliyor bana yukarı doğru kaydırılarak açılan telefonlardan istiyorum.Ama istediğim özellikler var telefonda.
Size istediğim özellikleri yazayım.

Kayan Kapak
Bluetooth
E-mail Desteği
Radyo
MMS
Oyun
Java Desteği
Ses Kayıt
Arttırılabilir Hafıza
Kamera Çözünürlüğü = 3.0 , 3.2 ...
Video Kayıt

Aradığım özellikler bunlar.
Fiyat fazla uçuk olmasın yeter:D
Sizin kullandığınız ya da önereceğiniz telefon var mı?
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

Samsung D900i olabilir ama kamera çözünürlüğü kurtarmıyo olabilir..;)

Geri