Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadasim o zaman sana söyle diyeyim yaklasik 1 aydir bende n95 (8gb) kullaniyorum ama n95 leri tavsiye etmem cok üzellikli fakat dedigin gibi cok kalin olmasi nedeniyle rahatsiz edici.
+bundan öncede n73 vardi ve inanki simdiye kadar kullandigim en uzun süreli telefondur. ben nokia modellerinden bisey sec derim.

kardeşim sana 6120c alalım nokıa farkı ben 6 aydır kullanıyorum ve çok güzel msn den oyuna oyun dan fılme kadar hatta tv bile izleye bilrsin çok güzel hatta suan fiatta 390 yada 380 olası lazım bence bu telefonu görmeden karar verme hem internetten güzel programlarda indirebilşrsin cok güzel ve herşeyi destekliyor tavsiyem olsun sana

Samsung SGH-E950 yardım

arkadaşlar samsun e950 için tema ve oyun bulamıyorum aslında jar uzantılı oyun yüklüyorum ama "java hatası" "yasa dışı değişken bu hatayı veriyo bilen varsa bir yardımcı olursa sevinirim...nasıl halledecez bu sorunu.. teşekkürler..

E51 öneririm ince N95 in özeliiklerinin hepsi var ama video ve fotoraftan pek bişey bekleme iş amaçlı üretilmiş bi telefon...

aga fazla ozellıgı olan 1 telefon alma cabuk bozuluolar (N73 N95) bu tıp telefonlara fazla 1 se yuklersın ama 1 ay 2 ay kulllanırsın takılır bızım arkadasta var N73 telefon kamerayı acacak kasıo acmı bekle bekle gelmıo

MUTEVAZI 1 TELEFON AL DERIM

GERCEK SES KAMERA MP3 GIBI OZELLIKLERLE SINIRLA

avea müzik-indir yardım...

Geçtiğimiz aylarda aveadan faturam 35 ytl üstü geldiği için 200 şarkı indirme hakkı kazandım ve hepsini indirdim ama iki ay sonra faturam daha az geldiği için şarkılar bloke oldu ve çalışmaz hale geldi denediğim hiçbir program da çözüm olmadı.Bu wma. dosyalarına özel lisans kilidini kaldırmayı bilen varsa yardım lütfen...
Şimdiden teşekkürler :victory

I-phone 3g

arkadaşlar bende n95 war-bide ipod classic 80 gb ama ben bunalrdan sıkıldcım zaten n95 bozuldu bozulacak ipod zaten bozuk anakartı yanmış.Ben diorum kı İ phone alayım ama türkiyede i hpne sadece turkcellmı takabılıoruz hat benımkı avea eyer mecbur aklırsam eskı turkcell hattımı takarım ama kafama takıldı sonuc olarak :

İphonede avea hat çalışırmı ?

arkadaşlar telefon alacağımda...

arkadaşlar telefon almak istiyorumda bi yorumunuzu almak istedim 250-300 ytl arası bişey almak istiyorum .şu sıralar samsung d900i kafama yattı.bu telefonun özellikleri nedir sesi nasıl . yada sizin önerdiğiniz bi telefon var mı

Yardım !! Pocket Pc Htc Touch Türkçe Menü Nasıl Yaparım ?

Arkadaşlar Yurtdışından Getirdiğim Htc Touch Olan Pocket Pc ürünümü Türkçe Menü Nasıl Yaparım Program Linki Varmı Elinizde ???

benim bi arkadaşta vardı kafayı yedi dedi ama genelini olaya dahil etmemek lazım tabi bana kalırsa 5610 biraz pahalı yada 5310 bi kaç özellik fark ediyo

O Telefonlar Iyi Tabi Normal Kullancaksan Futbol Oynamak Istersen 3310 öneririm :)

6500 s tavsiye ederim 4 aydır kullanıyorum mükemmel

nokia-6500-slide.jpg

Ekşi Sözlük'te ve Donanımhaber'de çok sağlam yorumlar mevcut D900i hakkında. Okumanı şiddetle tavsiye ederim. Benim tavsiyem kendi kullandığım Nokia 6131 diyebilirim. 16 milyon renk ekranı sayesinde çok kaliteli, çok canlı görüntüler sunuyor. Hala birçok telefonda böyle bir çözünürlük mevcut değil en belirgin özelliği bu. Bunun dışında gece kötü gündüz ise çok iyi çekim yapan 1,3 megapiksel kamerası var. Java s40 3rd Edition ile çok kaliteli oyunlar ve uygulamalar yükleyebilirsin. Özellikle Gameloft'a ait harika oyunlar yükledim siteden (200 tane kadar) tam ekranda geceleri yatarken şarjı bitirmemek için zor tutuyorum kendimi :) Mini SWF dosylarını destekliyor. Yani kaliteli animasyonlar yüklenebiliyor. Bluetooth, kızılötesi, radyo falan var. Ayrıca ses çıkışı da oldukça iyi. Mono hoparlör ve stereo efekt genişletme özelliği mevcut. Ekolayzırdan zaten yeterli olan sesi epeyce yükseltip çeşitli efektler vermek mümkün. Mesaj yazmak için birebir. Tuşları çok geniş ve hepsi birbirinden bağımsız. Kapaklı bir telefon olmakla birlikte tek tuşla kapağı açılabiliyor. Sırf bu özelliği bile diğer kapaklı telefonları almamam için yeterliydi. Dış ekran da 265k çözünürlük sunuyor. Gelen aramalar için kapağı açmadan arayanı görme ve arayanlar için bu ekrandan atadığın video'ları izleme şansın var. 3GP dosyaları izleyebiliyorsun ama çok kaliteli 3GP'ler için ses gecikmesi sorunu var. 2 GB hafıza kartı (Micro SD) desteği var, 1 GB benim için fazla bile diyebilirim. Ayrıca yine kapağı açmadan kendi resmini çekebilirsin ki bu özellik aynı zamanda ayna görevi görüyor. Yani kamera iki yöne de dönebiliyor. Bu da önemli. Ekran çözünürlüğünün büyük etkisiyle şarjı az gidiyor. En fazla 3 gün diyebilirim. Oyun falan filan derken neredeyse bir günde bitiyor. Ama sadece konuşmak için 2 gün süre tanıyor genelde. En kötü yanı ise dış kaplamanın dikkatsiz kullanımda kolayca soyulabilmesi. Ben silikon kılıf aldım çok iyi bir koruma sağlıyor şu anda. Fiyat ise tam istediğin gibi 250-300 YTL arasında çeşitli yerlerden satın alabilmek mümkün. Sakarya'da 270 YTL civarında gördüm bu modeli. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ayrıca daha ince bir telefon istersen hemen hemen tüm özellikleri aynı olan kapaksız 6300 da biraz daha pahalı (325 YTL civarı) olmakla birlikte iyi bir alternatif.

Geri