Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Ben Cep Telefoncusuyum Bende Sİze Tavsİye Nokyadan ŞaŞmayin Her İstedİnİzİ Yapabİldİnİz Tek Telefon Nokyadir Öyle Tasarlaniyolar Nede Olsa

arkadaş konuşurken nokya diyosun neysede yazarken niye nokia yazmıyosun nokya yazınca marka degişiyo telefoncunun bunları bilmesi gerekli;)

nokia 6300 ile ilgili fikirleriniz ve bir telefon önerisi

Slm hackhell. 6300 almayı düşünüyorum sizin bu telefon hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Birde 250 ytl ye kadar bir telefon almayı düşünüyoruz sizin önerebileceğiniz modeller nelerdir?

bu mesaj sabah yarınn sabah 10 a kadar geçerlidir.

Ark Acıl Yardımmmmmmmmmmmm

arkadaslar yardımına ıhtıyacım var benım yurt dısından gelen bır telefon var samsung d600 bu tlf bunu bır ark verdım actırsın dıye oda tlf ıllegal actırmıs tlf 3 ay sonra kapandı ve İME kolonlanmıs ben bu tlf format atsam bu tlf eskı halıne donermı yanı veya o kolonlanmıs numara sılınırmı nasıl yaparız bunu bana yardımcı olma sansınız varmı sımdıden tesekkurler ederımm

arkadaslar yardımına ıhtıyacım var benım yurt dısından gelen bır telefon var samsung d600 bu tlf bunu bır ark verdım actırsın dıye oda tlf ıllegal actırmıs tlf 3 ay sonra kapandı ve İME kolonlanmıs ben bu tlf format atsam bu tlf eskı halıne donermı yanı veya o kolonlanmıs numara sılınırmı nasıl yaparız bunu bana yardımcı olma sansınız varmı sımdıden tesekkurler ederımm

arkdasım bu sıtemde format atmak bi ise yarmaz sana onerim yine ilegal olcak eskı kulanmadıgın bı cıhaz varsa hurda halınde onun imeisini al ve ona yazdır yoksa baska bır turlu acamasın ama yasal olsun dıorsan 2008 gırıslı bı pasport ayarla tanıdıgından hangı gsm operot kulanıorsan ordan numaran ustune actır(pasaportla actırdıgında sadece o actırdıgın numara ile kulana bılırsın bilgine

6030 NOKIA İle Bilgisayara Bağlanamiyorum Ne Yapmalıyım

Bağlantı yapa Proğramı Varmı Varsa Adı ne

ardasım PC SUİTE bu programı ındır bunla baglana bılırsın tabı bıde baglantı kablon olması lazım

mrb benim sorum şu bende N70 var.bi ara benim hafıza kartını arkadaşa vermiştim benim karttan kendisine bi program yüklemişti.onu benim kartıma yüklemiş.ondan sonra benim telefonda galeri fonk. ve müzikçalar fonkç çalışmıyo. ne yapmam lazım??tekrar sistem attırsam düzelirmi???şimdiden saol..

1)* 3 ve arma tusu basılı tut ve tlf ac tlf hardformat at hafıza kartını formatla (%100 garantısı yoktur)
DÜZELMESSE
2)en yakın servisine git tlf ve hafıza kartını formatlat

arkdaslar bana yurtdısından kısa bi süre önce n95 8gb hediye geldi.fakat menü nokia menü dil .menü yükleme şansım varmı?şimdiden teşekkürler

arkdaslar bana bi n95 geldi kaçak ve nokia menü yok nasıl yükleyebilr ?şimdiden tesekkür

menu eger normal nokia degilse cakma olabılır
veya ulkeler ıcın uretılen bır nokıa ola bılır
cunku nokia tlflarını her ayrı ulke ıcın degısık software lerle hazırlıor

MERHABA.ARKADAŞLAR KARDEŞİM AFGANISTAN'DAN NOKİA N95 GETİRMİŞ.BUNU TÜRKİYEDE KULLANMAK İSTİYORUM.İMEİ NO.SUNU NASIL DEĞİŞTİREBİLİR VE BU TELEFONU NASIL TÜRKİYE'DE KULLANABİLİM?VARSA YARARLANABİLECEĞİM PROGRAMLAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?NELER YAPMALIYIM?
MÜMKÜNSE EĞER VARSA PROGRAMLARI ÖZELDEN MAİLİME ATABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
GERÇEKTEN RİCA EDİYORUM
GERÇİ ÖZELE YAZMAK YOLLAMAK HATALI OLUR BİLİYORUM AMA BU ÖZEL DURUMUM İÇİN BİR SEFERLİK BİR AYRICALIK YAPARMISINIZ?!
ÇÜNKÜ GERÇEKTEN BU KONUYU ÖNEMSİYORUM YOKSA BU TELEFONU TÜRKİYEDE KULLANAMASAM ÇOK ÜZÜLÜRÜM.ÇOK TA UCUZA GELDİ BANA.
BİR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
İLGİLENEN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

NORMAL BİR ŞEKİLDE SORUNSUZ OLARAK BU TELEFONU KULLANABİLMEM İÇİN FİKİRSEL OLARAK TA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

E-MAİLİM= [email protected]

nokia n95 lerde ilegal de olsa acılma olayız zordur cıhazın göcme riski var ama en garantılısı kulandıgın oparatör den pasaportla actırmak tır

yaklaşık 2ay önce nokia 5300 aldım.. müzik, resim vb şeylerle telefona fazla yüklenmedim, abuk sabuk hiçbi program kurma girişimlerinde bulunmadım.. ama buna rağmen an itibariyle telefonum sapıtmış bulunmakta..:mad:
dün tam telefonun temasını değiştiriyodum (teli ilk aldığımda netten indirdiğim daha önce defalarca kullandığım bi tema) bi anda telefon dondu kaldı.. kapatmaya çalıştım kapanmadı.. en sonunda pili çıkarmak zorunda kaldım.. tekrar açmaya çalıştığımda beyaz bi ekranla karşılaştım.. sadece pil işareti var başka da bişi yok.. napsam düzelmedi.. aynı şey N73 kullanan bi arkadaşımın da başına gelmişti, hafıza kartını çıkar düzelcek dedi, hakkaten de öyle oldu.. şimdi tel açılıyo gayet normal bi sorun yok ama hafıza kartını takar takmaz aynı şey oluyo.. o arkadaş da hala çözememiş sorunu..
bu durum hakkında yardım önerisi olanlar var mı :help
hafıza kartını pc ortamında formatla telefonada set factr cek bbelki duzelir duzelmese servis e goturceksın:)

usta benim 6670 nokia da bluetooth'u açmaya çalışıyorum bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diyor ne olacak şimdilik saol

kardes bluetooth hıc acılmısyorsa %100 entegre arzasıdır degısmesı lazım cıhazının garantısı dewam edıorsa yetkılı servıse gıt ama garantısı yoksa tamırcıde yaptıra bılırsın
bide kötu haberım var cıhazının %50 susma ıhtımalı var

samsung un çift hatlı bi modeli var 3.2 mp li ama beğenirmisin bilmiyorum. modelini bilmiyom ama

5110 vaLLa taş gibi teLefon =P
Piyasada zor buLursun ama buLursanda ömür boyu kuLLanırsın ;)

n73 ses ve kamera bakımından iyi fiyatıda 450-500 ytl arası

n73 suan kampanyada ardakasım 460 kusur 3.2 camera bluetooth 2 gb kadar desteklı hafıza kart 3 g destekli muzik icin bir tel ıstersen 5310 2 gb hafıza kartı desteklı bluetooth sahip fıyatı 399 ytl olsması lazım kısayol muzık tusları var ustunde ınce ve zarıf bı dızaynı var ben kendım kulanıorum 4 5 aydır hıc bır sıkıntım yok ayrıyeten 2 gb flas dısk nıyetıne kulanıyorum suan ıcınde sımcty300 ve ageof2 var ve ayıyeten baya muzık var

samsung un çift hatlı bi modeli var 3.2 mp li ama beğenirmisin bilmiyorum. modelini bilmiyom ama

bu modellerde sıkıntı var arkdasım tum cıft kartlı tlflar sıkıntılı arza sı cok cıkıor

Sony Ericsson K810i
nokia 6500 Slide ( fiyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama 500 civarında olması gerekiyo )
Yada 2. el bir n95 veya SE k850i bakabilirsin

4t9iz8.jpg

Sony Ericsson K790İ

GENEL ÖZELLİKLERİ
•GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 desteği
•240x320 piksel, 262.144 renk desteği olan LCD ekran
•EDGE desteği
•64 Mbyte dahili bellek
•Memory Stick Micro (M2) bellek yuvası
•1000 kişilik adres defteri
•GPRS, EDGE, Bluetooth, USB ve Kızılötesi (Infrared)
•3.2 Megapiksel kamera
•Xenon flaş
•RDS destekli FM radyo
•Müzik çalar

İLK CYBER-SHOT TELEFONU
K790i sadece gelişmiş teknik özelliklere sahip bir model değil. Sony ve Ericsson’un 2001 yılında telefon üretimi için birleşmesinin ardından piyasaya sürülen Cyber-shot telefon modeli. Bu isim Sony’nin aynı adlı kompakt dijital fotoğraf makinesi ailesinden geliyor. Her ne kadar bir önceki versiyon olan K750i’de de Sony izleri bulunsa da bu yeni modelle fotoğraf makinesi özelliklerinin tamamen Sony’den geldiği tescillenmiş oluyor. İlerleyen satırlarda da okuyacağınız gibi K790i’nin kamerası gerçekten de dijital fotoğraf makinesi mantığı ile çalışıyor ve hiçbir cep telefonunda bulunmayan özelliklere sahip.

KUTU İÇERİĞİ
•Sony Ericsson K790i cep telefonu
•Sony Ericsson BML 162 şarj cihazı
•Stereo kulaklık
•USB kablosu
•Elde taşıma askısı
•256 Mbyte Memory Stick Micro (M2) bellek
•Yazılım ve sürücü CD’si
•Kullanım kılavuzu

Fiyat 530 larda

d-880 modelinden bahsediliyor sanirim.arkadasim hic tavsiye etmem samsung d880 i gecen ay iki gün kullanip geri gönderdim ses kalitesi ve sebeke bulmasi cok kötü.nokia dan sasmiyacaksin. n73 ü tavsiye ederim sana bende kullandim pisman olmassin....

arkadaşlar bi bakarmısınız?

samsung g800 cep telefonu kullanan varmı?nası bi telefon kullanışlımı?onu alamayı düşünüyorumda hiçbir telefoncuda yok kullanan varsa yardım etsin...:eek:pls

benden sana tavsiye nokia'dan başka bir şey alma müzik ve kamera özelliği ön planda olsun istiyorsa 6500slide gittiğin her yerden internet keyfini yaşamak istiyorsan e65 tavsiyemdir

Geri