ben 7 yıldır SONY ERİCSSON'un tüm modellerini kullandım joyistiğinde sorun falan çıkmadı hiç,
bence digital ürünlerde sony teknolojisi ile nokia teknolojisi arasında yüzyıllar var
yeme benı bırınde elbet sorun cıkmıştır
ben 7 yıldır SONY ERİCSSON'un tüm modellerini kullandım joyistiğinde sorun falan çıkmadı hiç,
bence digital ürünlerde sony teknolojisi ile nokia teknolojisi arasında yüzyıllar var
n70 ve n73 kullandım...hiç bir sorun yaşamadım..1 seneyi aşkın bir süredir elimde n73 var benim gibi bir telefon canavarına bile dayanabiliyor =) tavsiye edebilirim..
bencede n73 tavsiye ederim. samsung'ta güzel ama kızaklı alırsan çabuk bozuluyor.
yeme benı bırınde elbet sorun cıkmıştırben 2 sony erıcson kullandım 2sındde sorun cıktı arkadaşlar kuLLanıodu onlardada sorun cıktı belkı senınkı şansa ii gelmiştir ama %99 u 5 ay içinde bozuLuo onun yerıne nokıa aLsın daha iyi yada kaçak tayvan & çin maLı
doğru süperdir 1 ay kullandıktan sonra,artık servis olarak tayvana mı gönderirsin bilemem
tayvandada servisLeri yokama 1 ayda insanca kuLLanıLırsa bozulmuycaqına emınım 1 ay deıl ınsanca kullanıldıktan sonra 10 sene kullanırsın telefonu dış kapaklar olarak saglam yapıLmış içini tam goremedım ama sorunda yok
bende sorun çıkmadı sen telefonu dövmüşsündür ayrıca resmini up.ettiğim k810i de joyistik yok ki nerden uyduruorsun hehe