Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
3650 benim ilk renkli ekran telefonumdu :)
çok büyükdü o ayrı mesele ama işlevleri gerçekten iyi.....

Yapacağın en büyük hata siemens telefon almak olacaktır başka birşey söylemiyorum..

bence değiştirme çünkü değiştirirkende kazık yersin + satarkende.bende 3650 kullanıyorum ve memnunum

ericssonlar arada aksilik çıkartıo ama nokialar herzaman sağlam oluo... bence nokiayı al..

W800i aldım Saolun Yardımlarınız İçin nokia bundan önceki 2 telefonumda nokiaydı biri 7610 biride 6600 ikisindende bir hayır görmedim ilk başlarda çok güsel ama donanım hatası çok veriyor.. Ve Bence Telefon Devrinde Sony Damgayı Vurmuş W800i Kullanmayanlar nokia Mahkumdurlar..

arkadaslarr yardım ıstıycem bende data yok ama bluetooh kullanıyorum... ve java uygulaması yukleyemıyorum nasıl bı program kullanmam lazım ınk falan varm yada adres yada ısım program ısmıı jaa yuklemek ıstıyom... bende...

teşekkür ederim

ben dedim dimi w800i alsın die.
benim dediklerimi yap canımı ye :p
hayırlı olsun.

arkadaşlar alakanıza teşşekkür ederim.yalnız usb driver'ı yüklemesine rağmen hala belleği göremiyorum my computer da.Sizden ricam elinizde adam gibi çalışan bi cd varsa onu aktarabilir misiniz?

siemens telefondan uzak dur derim.bende de siemens vardı o kadar dikkatli kullanmama rağmen bozuldu.nokia dan şaşma.nokia telefon verilip de siemens alınmaz.

Java Oyunlarını Telefona Yüklemek

Bu konu devamlı olarak sorulmakta. Özellikle yeni üyelerimiz java oyunlarını nasıl yükleyeceğini bilememekte. Aslında çok basit. SIS oyunlarını nasıl yüklüyorsanız javalarıda aynı şekilde yükleyeceksiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken şu. JAR uzantılı dosyaları açmayacaksınız. Winrar JAR dosyalarını kendi RAR dosyası gibi göstermekte. O yüzden karıştırıpta JAR dosyalarını açmakta ve telefona neyi yükleyeceğinizi bilememektesiniz.

Öncelikle JAR dosyalarının simgesini değiştirelim. (Win XP)

Bilgisayarım/Araçlar/Klasör Seçenekleri'ne tıklayın. Dosya Türleri'ne geçin. Burdan JAR'ı bulun. Gelişmiş'e tıklayın. Simge Değiştir'e tıklayın. En uygun simge bana göre telefon simgesi. Onu seçip Tamam diyerek pencereleri kapatın. Artık JAR ve RAR dosyalarını karıştırmazsınız.

Peki JAR dosyasını telefona nasıl atacaksınız.

Bilgisayarınızda PC Suite yüklüyse, SIS dosyasına iki kez tıklayınca Bilgisayarınızdan telefonunuza direkt yüklenmekte oyunlar. JAR dosyasına sağ tıklayıp, Birlikte Aç'ı seçin ve oradan Symbian Installer'i seçin. Bu kadar basit. JAR dosyasınıda SIS gibi PC nizden yükleyin.

Yada Bluetooth, Kızılötesi her ne kullanıyorsanız telefonunuza gönderin. Mesaj olacak gelecektir. Ve telefonunuzdan kurun. Çoğu telefon için zaten Telefonun içine Install klasörüne atabilmekte. Dolayısıyla mesaj olarak değilde Yöneticiden yükleme şansı doğmakta.

Gerçi burda önemli olan nokta JAR ve RAR dosyalarını karıştırmamak. Çünkü çoğu üyemiz bunları karıştırdığından oyunları yükleyememekte.

EXI'ye Tesekkurler...

Telefonuma Virüs Girdi!!!Ne Yapmam Lazım??Önerilerinizi Bekliyom

Arkadaşlar cepte msn denen bi programdan virüs bulaştı.virüs bulaşınca menüdeki türkçe karakterler çalışamaz oldu.virüsü temizlemem için ne yapmam gerekiyor?w133,tecnichal@hack ve diğer arkadaşlar...yardımlarınızı bekliyom.

Geri