Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Yardımınıza İhtiyacım Var Okuyun Lütfen

Arkadaşlar Telefon Almayı Düşünüyorum. Sizden Ricam 2 Telefon Arasında Karar Vermemi Sağlayın Başka Telefon Önermeyin Sadece ikisi arasında Yardımcı olun...

valla kafanı dahada bulandırmak ıstemem ama o fıyatları verecegıne Samsung SGH-D600 almanı onerırım pıyasada 700 ytl cıvarında bulabılıyorsun ve yukardakılerden cok daha kullanıslı

60101037680001-L.jpg

eğer 2sini istiyorsun nokia derim W800i de sorunlar yaşanabiliyormuş çok yükleme yaptığın zaman kasıyormuş Nokia her zaman daha güvenli Dark abinin verdiği tel de güzel ben 6680 kullanıyorum sony kullanıyordum önceden Nokiia 'ya geçince nasıl rahat ettim bilemezsin...

Mavercik bugünlerde benim bölüme çok ilgilisin :)
bi çok konu var mmc kart şifresiyle ilgili mavercikde bunlardan bi tanesini vermiş...

bak bi dost tavsiyesi istiyosan 6680 öneririm.
Ama yok bunlardan birini alıcam dersen W800I al derim...

kafa ııce bulaşık teli olmuştur her kafadan farklı ses cıkıyor :eek:

Herkesin telefon anlayışı aynı değil dark :)

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Biraz DAha Bekliyicem Yorumları w800i biraz daha mantıklı geliyor bende 6680 düşündüm ama çok büyük bana kibar bir şey lazım..

ben nokiadan vazgeçme derim srounsuz tel:eek:

dostum iyi telefon istiyorsan nokia 6630 al çok iyi işlemcisi var

astalavista' Alıntı:
Yeni alıdğım samsung D500 cep telefonuna data kablosu aldım dün.Yanında çıkan cdyi xp işletim sistemli bilgisayarıma kurmayı denedim.Ancak şöyle bir uyarı ile karşılaştım:
"Yüklemekte olduğununz yazılım, Windows XP ile uyumluluğunu doğrulamak için Windows logo sınamasından geçmedi.Bu yazılımı yüklemeye devam etmek,sisteminizin doğru çalışmasını hemen veya daha sonra bozabilir.Microsoft bu yüklemeyi durdurmanızı ve Windows logo sınamasından geçmiş bir yazılım için yazılım satıcınıza başvurmanızı önerir."

Kullnım klavuzunda xp ile uyumlu olduğu yazılı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

arkdasım sen devam et yuklemeye..sorunsuz oLarak yuklenıceqtır..Bazen wındows yapıo ole..Bı problem yasamassın
Aynı modelden bendede var i aynı sorun bende de oldu..

Kafam iyicene bulaşık teli oldu :D

kardeş 3650 bendede var memlunum bana sorarsan kazık yersin o başka ok bence değiştirme

Merhaba şimdi nokia 3650 dış görünüş olarak her ne kadar kumandaya benzesede içerik olarak gayet hoş bir telefon.Ancak şu an üretimi durduruldu yani bu senin için bir avantaj olur.Ancak verdiği telefonun özellikleri nelerdir herhangi bir bilgim yok yazarsan bir kıyas yapmamız mumkun olabilir.

Geri