Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
SMSniz 2-3 parcadamı Gidiyor ve Sizden 1 Sms Ücreti Yerine 2-3 SMS Ücretimi Kesiliyor

Evet Dostlar Yeni Piyasaya Cıkan Telefonlarla Birlikte Bircok Guzellikler Yapıldı

Bunlar Bizim İşimize Bircok Yerde Yarıyor ve Seviniyoruz Bazı Özellikler İse

Bizim Zarar Gormemizi Saglıyor Bunlardan Biriside Karekter Destegi Dir.

SMS Gonderdiginizde SMS niz 1 Parca Yerine 2-3 Parcada Gidiyorsa

Kesinlikle Yazı yazman Diliniz TÜRKCEDİR

Sİmdi Yapmanız Gerken Sey.......

Telefon Ayarlarına Girip Yazı Yazma Dilinizi ENG. Yapmanız

Bunu yaparsanız SMS niz 2-3 Parcada Gitmez Kesinlikle....

NOT: Bu soyledigim sadece 160 karakter icin gecerlidir cunku yazıyazma diliniz turkce oldugunda 61 den sonra 2 SMS olarak gidiyor yani bunu yaparsanız ve 160 karakteri gecerseniz Mesajınız yine 2 sms olarak gidecektir...

Alıntı degildir..... :)

yaaa kardeş ben k700i için oyun vaya tema indiriyorum bluetoothla telefona atıyorum ama çalışmıyo hangi dosyaları atacam telefona aşama aşama bi anlatıversen sevinirim anlatmasanda şimdiden sağol

arkadaşlar benim sorunuma çözüm bulan olmadı mı?pls....

nokia 3650 mi siemens sl55 mi?????????

arkadaşlar bende 3650 var ama arkadaşım bir öneride bulundu siemens sl 55 vereyim üstüne 50 ytl para vereyim dedi ancak ben ne yapacağımı bilmiyorum bu durumda kazık yermiyim.elimdeki 3650 garantisi devam ediyor yaklaşık 1 sene oldu.sl55 te 1 senelik cihaz değiştirirsem kazık yermiyim.satarken kolay satabilirmiyim sl 55 i şimdiden teşekkürler........................

MYz : Dostum sen bi gsm servisine git orda yukseltsinler cunku bi fikrim yok :)
dost73: sen fabrika ayarlarına dön bi öyle dene..
burak_7878: rar lı dosyadan çıkarttıktan .jar uzantılı dosyayı telefona atıcaksın java oyunlarında , temalarda ise .thm uzantılı dosyayı atıcaksın telefona.
umarım yardımcı olmuşumdur.
geç kaldığım içinde kusura bakmayın bayram dan dolayı :)

tşk ederim ama telefon tam açılacağı sırada kapanıyor...

hımm o zaman bi teknik servise götür...

Yardımmm

Selamlarrr 6600 telefonum var ikinci el aldım. Hafıza kartı şifreli açamıyorum.

Soruuuuuuuuuu

6600 telfnum var hafıza kartı şifresini nasıl çözeceğim. İkinci el almıştım.

1. Çözüm

Telefoncuya gidip CardReader ile kıracak şifreyikırdıracaksın !

hafıza kartı içindeyken ( şifre koymadan) hard format mı attın tlf a?

kesin cozum

rado30' Alıntı:
Selamlarrr 6600 telefonum var ikinci el aldım. Hafıza kartı şifreli açamıyorum.
Kesinlikle bir telefoncuya gidip mmc reset programı ile sifreyi kırdıran gerekiyor bu işi yapabilecek3 tane box var en uygunu JAF adlıı bir boxtur onunda fiyatı 300 euro bence sen en ii si bir telefoncuya gotur dostum.!

9210 communicator

ya beyler bana 9210 communicator lazım ama bulamıyorum hiç bi yerde fiyatlarından haberi olan varmı pahalı bişey olmasa gerek eski bi telefon ama bellide olmaz ve bu telefonu bulabileceğim bi online alışveriş sitesi varmı (hepsiburada da yok)

Motorola Phone Tools yardım!!

Motorola Phone Tools programını arıyorum fakat bulamadım. Yrdımcı olursanız sevinirim. En son versiyon 4.0 ı çıkmış. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

samsung D500

Yeni alıdğım samsung D500 cep telefonuna data kablosu aldım dün.Yanında çıkan cdyi xp işletim sistemli bilgisayarıma kurmayı denedim.Ancak şöyle bir uyarı ile karşılaştım:
"Yüklemekte olduğununz yazılım, Windows XP ile uyumluluğunu doğrulamak için Windows logo sınamasından geçmedi.Bu yazılımı yüklemeye devam etmek,sisteminizin doğru çalışmasını hemen veya daha sonra bozabilir.Microsoft bu yüklemeyi durdurmanızı ve Windows logo sınamasından geçmiş bir yazılım için yazılım satıcınıza başvurmanızı önerir."

Kullnım klavuzunda xp ile uyumlu olduğu yazılı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

alaala ben kullanıorum bende hata vermedi :S:S

Hala satmadıysan 3650 tabiki nedeolsa symbianların atası

arkadaş korkma bi şey olmaz bu cd yi kullanmana bile gerek yok sadece telofonun ayarlar bölümünde usb ayarlar diye bi bölüm var ordan depolama birimini seç ve bellegl direkt görür zaten :)

Geri