Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
en önce o düşürdügün delikten teli al
veeeeeeeeeee
işte sana alkolün faydalarından biri teli alkole koy ve 5 dakka sonra cıkar fön makinesinlen kurut caliştıgını görürsün

:vur :en önce o düşürdügün delikten teli al
veeeeeeeeeee
:biggrin işte sana alkolün faydalarından biri teli alkole koy ve 5 dakka sonra cıkar fön makinesinlen kurut caliştıgını görürsün:durdurun

telefonumu açtığımda 5dk kadar çalışıyor sonra mesaj gönderiliyor derken telefon kapanıyor. simsiz modda açınca normal olarak çalışıyor. nedendir? ne yapabilirim?

arkadaşlar
bende 3650 var dün tamirciye götürdüm flash bozulmuş dedi
bu flash nedir ne işe yarar
telefonum hiç açılmıyo açma düğmesine basıyorum açılıyo nokia yazıyo ama sonra yazı kayboluyo tekrar geliyo
tekrar kayboluyo tekrar geliyo
napcam nasıl yapcam

D 880

slm arkadslar samsung un d880 telefonu için kullanabileceğim herhangi bir özellik var mı acaba
şimdiden tşk ederim

e250 sorun!!!yardımmm ses yukseltme sorunu

beyler cok güzel şeyler paylasıyorsunuz cok sagolun ama benım bı sorunum var
*#8999*8378# gırınce bu sıfreyı herkezde acılan sayfa bende acılmıo nedenı ne oalbılır yardımcı olursanız cok sevınırım

+ rep

İkisi ayrı programlama dilleri. Bazı programları java olarak ta hazırlamak mümkündür ama her programı java olarak hazırlayamazsınız. Sizin istediğinin çevri yapan bir programsa bu imkansız. Ancak iyi bir programcı programı baştan yazarak bu gerçekleşe bilir. Çükü bu işlem aynen türkçeden ingilizceye bir metnin tercümesi gibi. Kelime kelime çevirirseniz bi işe yaramaz.

bana acil yardım benim telefon nokia 6600 güvenlik ve kilit kodlarını deyiştirdim deyiştirdigim şifreleride unuttum format işlemiyo bana bi çare şimdiden teşekkürler :help:hhter

Vallaha ona yapacak bişey yok kardeş bi teknik servise git en fazla 5 ytl ye açarlar...

bu site de üyeye hic saygi yok adamlar o kadar soru sormus kimse cevap verme tenezzülünde bulunmamis

Arkadaşlar Bilgisayarımın işletım sıstemı vısta samsungun bana vermıs oldugu cdyı yukleyemıyorum.bilgisayar desteklemıyor diye hata verıyor bunu nasıl duzeltebılırım.Ayrıca U700de video cekımı sınırsız olmuyomu hafıza kartı kadar?????bi yardımıcı olursanız sevınırım

kardeşimde e-250 var benim hattı takdığımızda internete giriyor onun hattını takdığımızda girmiyor bendeki d900 e onun hattı takınca internete giriyor benim hattı takınca da giriyor nasıl e-250 de internete gircez

U700

Arkadaşlar U700 aldım yenı.Fakat bilgisayarıma verılen cddekı pc studio installerı kuramıorm bılgısayrımn işletım sıstemı Vista.setup esnasında hata verıyor.

Bi de bu telefonda sınırsızz video çekimi yapabilmemiz için ne yapmamız gerek.bilen arkadaşlar yazarsa cok sevınırıım.

Ya Ben Simdi Bi Mpx220 Aldımda Bunda Mobile 2003 Var Buna Nasıl Yukleyecegız Bu Jar Ve Sıs Dosyalarını

Samsung D880 ses attırma yardım

*#0206*8378# Bunu yazarak ayarlara girebiliyoruz ama gerisini bilmiyorum bilen varmı?

Geri