Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
memelekette cem yılmaz cok :D ..bir cok alternatif sunuldur arkadas..bi karar verirsin artık :D

sekmenci dedini ben biyerden okumuschdum pirinc seyi cekiomusch , istersen bi dene olmasa yenisini al
benim basimada gelmischdi gencligimde, banyo dayken elimden kayip suyun icine cüpp diye ucmuschdu ben kurtaramamischdim telefonumu o samanlar hata cok kizmisdim kendime ne diye banyodayken elime aldim diye ...

en büyük hatayı yapmışsın telefonun suya düşmüş ve sen pil takmış ayrıca açmışsın 50 liraya yapılır eğer şanslıysan ama mükemmel bi stabilite bekleme elbet bi yerde patlayacak
Pil takmasaydın hiç 25 liraya hallolurdu ve ve kesinlikle sorun çıkmazdı

abi bende nokia e50 var sorunsuz calısıyodu 2 hafta oncesine kadar artık sorgulama yapmayı denedigimde (*123# yada *135*xxx# gibi) request not completed diyo bazende bunu denedigimde res atıyo telefona bunun cozumu nedir

...

Valla bizim arkadaş telefonu ile banyo yaptı ama hiç beraber tuvalete gitmedi herhalde:D İşin şakası bir yana Telefonu açmamış olsan bataryasını falan sök kurut diyecem ama bide koku var dimi:vur. Sen en iyisi git bi tel al Ekonomik durum iyi değilsede ucuz olsun ama güzel koksun.:victory

şuan en iyi diyeceğim sana pili çıkart ve kurut. sökebiliyorsan telefonu sök öyle kurut... kuruduguna emin olunca bidaha dene sansını acilmazsa bi tamirciye gotur cok masraf cıkarsa yenisi al derim. ama basta telefonu açmaya çalışman kötü olmuş.

Telefonu suya düşdükten sonra açnaya çalıştıysan zaten o andan sonra btmiştir olay..

Bütün devreler yanmıştır kısa devreden...

benim sorunum k790 i daha önce kablosu ile pc ye bağlanıyordum fakat simdi bağlanınga pc ve telefon kapanıyor bağlantıyı kesmeden pc yi açamıyorum. Fakat şunu keşfettim telefon kapalı iken bağlanabiliyor. Yardımcı olursan çok sevinirim

arkadaşlar merhaba ben birol. 512 mb boyutunda hafıza kartım var . ben bu kartın şifresini unuttum ve açamıyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinrim. şimdiden teşekkürler.

kartın şifresini unuttum şifre kırıcı veya
etkin bi biçimlendirme istiyorum
arkadaşlar

samsung d600 de yönlendirme işlemi nasıl oluyor

ne yaparsam yapayım "bu işlem kullanılamaz diyor"

Yardım! (telefon açılması hatalı.Satıcınızla görüşün)

"uygulama kapandı."
"phone " yazıyor.
sonra tama tuşuna basınca

"telefon açılması hatalı.Satıcınızla görüşün" yazıyor.

telefon açılmıyor kısacası ne yapabilirim format atmayı düşünüyorum nasıl yaparız

hafıza kartını cıkar öyle dene eğer açılırsa hafıza kartını bilgisayar tak ve system\recogs içindeki dosyaları ve system\program içindeki dosyaları sil o zaman düzelir eger hala çalışmıyorsa format atman gerekir

s60 serisi için
yes tuşu(arama yapamak için kullanılan yeşil tuş) + * (Yıldız tuşu) + 3 bunların üçüne basılı tutup telefonu aç ve "formating" yazınısını görene kadar bırakma

s80 ise
pili cıkar ctrl + shift + F tuşuna basarkern pili tak "formating" yazana kadar basmaya devam et

umarım yardımcı olur

Geri