Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Arkadaslar Öncelikle Bende Samsung E740 var. Fakat Ses Sorununu bir türlü halledemedim.bunun bi çaresi felan yokmudur.. bakmadıgım yer girmediğim site kalmadı.. eger aramızda bu sorunla karsılasan ve halledebilecek biri varsa lütfen bana bi yardım etsin.. ses kodlarını denedim olmadı.. kendine göre ses kodları vadır veya bir program aracılıgı ile mi artırabiliriz ..????

Selamlar.
Telefonum : Se p990i
Telefon Güvenlik Kodumu Değiştirdim Fakat Hatırlamıyorum,Acaba bunu sıfırlayabilmek için bir program var mı?
Teşekkür Ederim.

benim sorunum samsung u600 cep telefonum var ve buna msn kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bende 6288 var telefonda yok yok tek kusuru müzik dinlerken ileri alamaman Gürüntülü konuşma,Bluetooth,kızıl ötesi,radyo,2 gb kadar hafıza kartını destekler,vesiyon yükseltme, 2 mp kamara daha ne olacakki

n72 tavsiyelerimin en başında ama seçenekler dışında sorarsan 5700 xpress music al derim şahhane bi şey

arkadaşım sana yardımcı olmak isterim
usb kablo cd sini tamamiyle bilgisyardan sil kaldır en ufak bi izi kalmasın
sonra usb yi tekrar yükle fakat yüklerken hayır sadece bu kez değip yükle ve aynı işlmi 4 kere tamamladıkdan sonra usb sorunsuz olarak bilgisayarına yüklenecektir

Telefonum Suya Düştü :(

Arkadaşlar nokia 3230 telefonumu tuvalete düşürdüm cebim delikmiş pantolonumla bacağımın arasından vıjjt kaydı gitti :( neyse şu anda çalışıo ama ekrana nokia yazısı geliyo,ışığı yanıyo o kadar ötesine geçmio pin kodu sorma ekranı falan gelmio.en kötüsüde iğğğğğrennç kokuyo :) çalışır mı bu telefon tamir falan olsa??

asLı astarından pahaLıya geLir bence yenisini aL :D

Bence çok iyi gece lambası olur....:durdurun

Allah rahmet eylesin..benim aradaslardan telefonu suya dusurdukten sonra telefonu kurtaran olmadı...tamire verme sana tavsiyem yesnisini al..yoksa tamir olur ama sorunları ilerleyen gunlerde gorursun..benden tavsiye...

telefon suya girmesıyle sorun cıkmaz normalde ama telefonu acmamak sartıyla.
suya dusen bı telefonu kesinlikle acmayın hemen bataryasını cıkarıp kurumasını bekleyin, kuruduktan sonra telefon sorunsuz calısacaktır.
onun dısında eger telefon suya gırdıkten sonra acılmıssa her acılısında kısadevreden kaynaklanan farklı bı arızası cıkar genelde tamir olmaz veya tamirleri telefondan pahalı olabilir tamir olsabile bidaha saglıklı calısmaz devamlı sorun cıkarır.

Benimde arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay... O düşürdüğünü faketmemiş telefonun üzerine tuvaletini yapmış hatta üzerine sifonu bile çekmişti :)) sonra bir güzel çıkarıp yıkamış ve fönle kurutmuştu... Telefon 2 sene canavar gibi çalıştı o da nokiaydı ;)

Benimde arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay... O düşürdüğünü faketmemiş telefonun üzerine tuvaletini yapmış hatta üzerine sifonu bile çekmişti :)) sonra bir güzel çıkarıp yıkamış ve fönle kurutmuştu... Telefon 2 sene canavar gibi çalıştı o da nokiaydı ;)
abi iğrenç :D :durdurun yaaa yaa sen onu iyi ce temizleyip kısa devre filan olmadıysa tabe iyi ce temizle bi poşet pirincin içine koy nemini alır denen di yane çalışır tekrardan :D

Geri