Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
FLeTCh' Alıntı:
arkadaşım ben kayıt ettirmek için gittim IMEI numarasına baktılar
1 saat sıra bekledikten sonra telefonunuz YASAL dediler :S gelen mesajlara hayır yazın yollayın dediler tcell bunu para koparmak için yapıyomuş ortaya çıktı olay :D
Senin tel. kaçak olmayabilir fakat aynı hattını daha once kaçak olan başka bi telefona taktıysan msj gelmiştir.. :eek:

3210 3310 gıbı nokıa telefonları cok kolay ime i degiştirmekyanı dct3 serısınde
1 dk surer
ama 8210 dan baslayan ve (dct4)yukarı dogru devam eden telefonlar da
sıkarrrrrr :D

once tel acılcak parca degıscek sonra yenı ıme yazılcak parca saglam olmadımı cortlucak bıdaha yenısı takılcak ohoo olme essem olme :D hıkayesı

anlıcanız yenı telefonlarda ime zor bır durum

ama maskelemek mümkün gibi görünüyor orjinal imei yi...
yani o imei gönderen kodu bulabilirsek sim yazılımındaki onu maskeleyen müdahale edebilen bi program yazılabilir bence...

+10 kady... eski tellerde yapılıodu ben babamınkini deistirmistim taa ericcsonn t10 varken :D imei numarası 000000007 gibi bisi yapmıstım :D ama sonradan ogrendim ki bu is yasal deil millet calıntı tellerinkini de deisitiror ve kullanabilior o yuzden degistirmeyin derm...

ben cep ısını yaparken elımde bır 5110 vardı bozuk hangı telefon gelse onun ıme cakıyodum kendımı garantıye almak ıcın
hahahha bu ıs patlak verdı ılk aklıma o geldı
50 tane belkıde daha fazla o ıme de tel var pıysada

flasher cihazlarini nerden bulabiliriz?

kimse bahsetmemiş ama paylaşıyım dedim..
imei ler kaydediliyo
bi black list bi white list var
white listteki çalışır hale getiriliyo blackdekilerde iptal oluyo.
sen imei yi değiştirceksen kayitlilardan değiştirceksin ancak 2 tel ayni anda çalışırsa bence anlaşılır. bu arada kady dediğin gibi yeni tellerde kasar hatta çok zor diye duydum..

Arkadaslar ben kvk garantili tel aldim ve benim imei kodu 25 tane telefonda çıktı yani kopyalama usulü ile kopyalamıslar sonuç:benim tel kurtuldu diger 25 tel hurda

Telefon Alacam YARDIM LÜTFEN

MERHABA Ablamın doğum günü iki gün sonra kesin bir telefon alacam ama nasıl bişe alsam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Alacağım marka Nokia kesinlikle şaşmam.
0 ALACAM
Fiyat: 200 - 250 aralıgında bişeyler.Dediğim gibi bir bayana alıyorum.Ona göre..Resimli ekleyebilirseniz iyi olur

Selamlar Benim 6230 Telefonum Var Ve Bunun Güvenlik Kodu Kilitlenmis Bur Durumda Bunu Nasil Kirabilirim Simdiden Tesekkür Ederim

yaw arkadaşım benim tel 6670 ve içinde bis ürü program var. geçenler bi kaç prrogram daha yüklediğimde fark ettim meni bölümünde bi sembol bi sembol çıktı ismi appforge açıtorum bi sürü yazılar çıkıyor silmiye kalktığımda bu dosyayı silerseniz programların çalışmasında bir hata olabilir diyor bende silemedim tabi haliyle bayağıda yer kaplıyor bu salak şey bu edir silsem bişiy olurmu yoksa silmeyeyimmi bnir bilginiz varmı
SAYGILAR

CarTeL yüklediğin programlardan kaynaklanıyodur büyük ihtimal.
bi diğer ihtimal virüs gibime geliyo.
ama görmeden bişi diyemem tabi.
pek bişi olucağını sanmam direk sil....

''kımsınsen'' senin sorununu araştırıcam bi kaç gün bekle...

Arkadaşim Bende Samsung D 600 Var Ona Proğram Atabilir Miyiz Ben Sitelerde Biraz Aradim Ama Bulamadim Vaw Li Dosyalari Açamiyorum Yardimci Olursan Sevinirim şimdiden Teşekkürler.

adamım açık arttırma sitelerine gri oralara bak ok? İyi biişlre bulursun ve bayaa iyişeyler bulabilirsin ama araştırman lazım

Cep İçin Yardım Edin

Ya elemanlar ben bi cep alcam ama ucuz olcak. Max. 150 ok? Hadi bi araştırıvein, buluverin ok? Bekliom

tamam nokia 3220 aldım saolun çok ilgilendiniz hackhell.com üyeleri

Geri