Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
hmm dorudur pek bilmedigim bi konu ben memnunum baktım ole sandım sorry :)

valla orta kalite bişiler al...
blutooth da kalite ne kadar farkediyo bi bilgim yok..

Arkadasım telefonun kapat ve sım kartı ve hafıza kartını cıkar 3+yes+* tuslarına basılı tutup acma kapama tusuna bas telefon acıldıktan sonra acma kapama tusunu bırak ve FOrmatıng yazısı cıkana kadar ellerını 3+yes+* tuslarından cekme ...... Vurıs lerın cogu resımlere vıdeo lara herhangı bır yere kendını saklayabılıyoo oyuzden en mantıkl ve en ssaglıklısı format....

IMEI değiştirme???

Benim telefona mesaj geldi işte cart curt kayıtsız diye...
ben de mesaj yollamadım ve kayıt ettirilmesini bekledim ama ne ses var ne seda...

ben de şöyle birşey düşündüm...
acaba imei kodunu maskeleyen ya da değiştirebilen bir program var mıdır ama imei kodunun devreye giden her bir yolun kodu olduğunu biliyorum... :(

Ya da firmware update ile bu kodu değiştirebiliyor muyuz? Değiştirsek de update ile gelen yeni imei kodu Türkiye de kayıtlı oluyor mu?
Olmuyorsa bu yetersiz telekominikasyon kurumu artık işletim sistemi kullanan telefonları sınırlamış mı oluyor.... :(

Yani Update yapılamayacaksa işletim sistemi olan telefonlar da stabil olmaya mı başlayacak... :(

Neyse Konuma geri döneyim... var mı bunun bi hal çaresi?
Nasıl Yaparız Nasıl EDERİZ? :( :( :(

bende sanmam imkansız gibi birşey bende kayıt ettiremedim bende gelen mesaja güvendim şu anda bekliyorum telefonun kapanmasını :D

Bende özlem Tekinin Güzel Bir Temasini Isterdim Yardimci Olursaniz çokk Sevinirim .teşekkürler

evet IMEI kodunu dei$tiren programlar var.. cep teLefonLarına program yükLemek için KuLLanıLan flasher programLar cep teLinin IMEI kodunu da dei$tirio..
daha önce kullanılmı$ eski cep telefonlarının IMEI kodlarını kullanaßiliosun ama ne kadar sağlıklı nası sorunlar yaratır ßiLemiorummm..

ne gereui war imei numarası deiştirmewnin alttarafı 5 milyon yapış ya ele :D

arkadaşım ben kayıt ettirmek için gittim IMEI numarasına baktılar
1 saat sıra bekledikten sonra telefonunuz YASAL dediler :S gelen mesajlara hayır yazın yollayın dediler tcell bunu para koparmak için yapıyomuş ortaya çıktı olay :D

Arkadaşlar imei değiştirilebiliyor zımba gibide çalışıyor yanlız benim merak ettiğim yurda kaçak giren bir telefon aldık diyelim gidip birde hurda kayıtlı bir telefon aldık ve onda imei yeni telefona çaktık ve aslanlar gibi kullanmaya başladık eeeee nerde kaldı kayıt nerde kaldı kaçakçılığın önüne geçme bunun önüne nasıl geçecekler valla merak ediyorum alsana yeni bir iş kapaısı :)

comand nasıl değişiyor aga yaf?
bende 10 tane alınmış kayıtlı cihaz war çalışan telefon war... onların imei sini çakayım benimkine...

paranoiac' Alıntı:
comand nasıl değişiyor aga yaf?
bende 10 tane alınmış kayıtlı cihaz war çalışan telefon war... onların imei sini çakayım benimkine...

Kardeş telefonun markasına göre değişiyor eyer dijital uydun varsa daha kolay anlarsın nokia veya hangi modelseona göre programlar var ve prgla flash'a mudahele edilip değiştiriliyor bu programlar nette zibil gibi yanlız dikkat edilmesi gerek yoksa flash elinizde kalır şimdi nasıl yapılıyoru boş verin yarın obürgün benim kayıtlı cihazımın imeini başka biri çıkıpda kendi kaçak telefonuna çakarsa ne bok yiyeceğiz onu düşünün.

aklım olsa 10 tane kaçak tel alıp 50 milyon verip kayıtlı hale getirirdim.hiç kafamız çalışmıyo :eek: bu nası saçmalıktır hala anlayabilmiş değilim

FLeTCh' Alıntı:
aklım olsa 10 tane kaçak tel alıp 50 milyon verip kayıtlı hale getirirdim.hiç kafamız çalışmıyo :eek: bu nası saçmalıktır hala anlayabilmiş değilim

eleman gerek yokki 1 veya 2 ay içerisinde kaçak malları nasıl kayıt altına aldıklarını hepimiz duyarız :) millet klonlanan tellere ne olacak aynı anda iki imeili telefonmu aktif olacak yoksa ikiside kapanacakmı.

aga bu kaçak tel olayı bence aynı zamanda yeni firmware yüklemesini de sınırlamıyor mu?
nokia herkese rastgele imei ureten update ler yapıo...
e onlar ne olucak?

arkadaslar gerçektenboyle bir program varsa neereden bulacagız benim tlf numda kayıtsız

Geri