Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
önerdiğim telefonlar:

Nokia:
E65,N76,N73

SonyEricsson:
K850İ,W960,W880

Nokia N95,Samsung,Motorola ve LG lerden uzak dur bence

slm 6670 nokıa var 6 tuşu basmak istediğinde basmıyor bazen basıyor am genellikle basmıyor sonra üst üste basıyormussun gibi takılı kalıyor ekran 6 tılaerla doluyor resetledım sonra bı süre sonra yine aynı oldu ne oabilir yardımcı olursan sevinirim şimdidem teşekkürler

Arkadaşım resetlemekle düzelmez o.. O telefonların bazılarında oluyor o problem... Senin telefonun

tuş filmi değişcek en fazla 10-15 ytl falan tutar...

Merhaba 6670 Nokİa Sİstem Hatasi VermİŞtİ Servİste Yaptirdim Daha Sonra Baktim Kİ Bluetooth Çalimiyor Yardimci Olursan Sevİnİrİm

Arkadaşım seninde telefonu tekrar servise götürmen lazım...

önerdiğim telefonlar:

Nokia:
E65,N76,N73

SonyEricsson:
K850İ,W960,W880

Nokia N95,Samsung,Motorola ve LG lerden uzak dur bence

Peki Hocam sen bu söylediklerinden hangisini daha çok tavsiye edersin. Ben de bu söylediklerinizden birini almayı düşünüyorum. Daha çok eksileri ii olur :)) herkes artılarından bahsediyor zaten.

Dostum Bende Su Anda N93 İ War.bu Tarz Kapakli Makinalar Acildigi Zaman Cok Buyuk Oluyor.almayi DÜŞÜnuyorsan Hala Daha N95 8 Gb Black Cikacak 20 Gune Kadar.ondan Alirsin.Şahsen Ben Öyle Yapacagim.

AGA Yaa nokia n95 çok muhteşem ama çok da pahalı, daha uygun bir şey almayı planlıyorum. Bu n73-n71-e65 tel.leri hakkında bilgisi olanlar varsa bizimle paylaşabilirler mi lütfen. Ben şahsen hiç birini kullanmadım. Hizları kullanım rahatlığı nasıldır mesela??

meraba arkadaşlar benim 3650 çöktü fortmatlamak isityorum ama telefonculara değil manuel olarak.6600 da olduğu gibi * yes kapatma tuşu 3 gibi bununda bir kodu varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Casper Hand Office M600 tavsiye ederim kardeş fiyat olarak 200ytl pahalı ama aldığına değecektir kullanıcısıyım.tam bir cep bilgisayarı istediğin her işi yapa biliyorsun.

unutmadan arkadaş ortamında telefonunu masaya koydugun zaman ohaaaa diyecekler :D

Arkadasım bende henüz türkiyede yok sanırım bende havaalanında bi arkadastan aldım sony ericsson w42s marka bi tel var simlock kilidini kırmak istiyorum yardımcı olursan inan cok sevinirim ilgin icin simdiden tesekkürler......

Evet arkadaşlar bu başlıkta telefonlarınızdaki sorunları ele alıcaz ve çözücez.
Bazen sorunları ben anlatıcam sorunların nasıl çözüleceğinide tabiki.
Hep birlikte çalışacağımız güzel ti topic olur insAllah...
Hadi Hayırlısı..

Soruları olan sormaya başlasın.

Dostum ben 6630 da kullandığım Smart settings ve Call recorder prolarını N72 de bir arada kullanamıyorum
Açılışta sistem hatası 14 şeklinde bir uyarı veriyor
Programların açılış zamanlaması ile ilgili olduğunu düşünüyorum bi yardımcı olursan ne ala

Saygılar...

Arkadaşlar bende nokia 6630 var telefonun içinde hafıza kartı takılı ama

-Takılı hafıza kartı yok diyor...

Ne yapmalıyım Yardımcı olabilirseniz sewinirim

bendede var d500 data kullanmıyorum bluetut kullanıorm. temız ve saglıklı :D ama data kablosunuda tak ve proya ıhtıacın yok. kabloy tak bılgısayarı yenıdenbaslat ve calıstıgını gorceksın ..

Peki Hocam sen bu söylediklerinden hangisini daha çok tavsiye edersin. Ben de bu söylediklerinizden birini almayı düşünüyorum. Daha çok eksileri ii olur :)) herkes artılarından bahsediyor zaten.

E65 çok güzel bence sen onu al özellikleri de baya var hem çok pahalı değil

Ya beyler benim bir sorunum var..

K750i kullanıyorum.. Cafeye gelip müzik atıyorum ama bazısı siliniyor? Bugün de oldu bir şarkı dinlemek istedim bir yerde takılıyordu.. Telefonu kapatıp açtım bir kaç şarkı silindi sebebi ne olabilir?

Geri