Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
selam millet samsung u600 var oyun yükleyemiyorum bana bi yardım

baba bende nokia 6280 var yurt dısından geldi kaydını vodofonda yaptırdım pasaportla ama sınırlama kodu isyiyor benden nedir bu yardımını bekliyorum acele

Selam

nokia en 73 müzük etion harika bir telefon sana tavsiyem

D900 kullanıyorum tek kelime mükemmel ama şarj 2 gün gidiyor ve mp3 sadece 120 dene alyor fazlasını görmüyor kendi programı..

e830 u kesinlikle tavsiye etmiorum kamera ve ses çıkışı berbat alalı 15 gün oldum satcam hemen sony ericsson gibisi yok hemen gidip w810i alcam harika tel. kesinlikle bir bak asla pişman olmazsın

BENDE n72 var memnunum özellikler süper.kamera aynı şekilde. ancak bence şuna cevap aramalısın nasıl bir telefon arıyorsun. maalesef hepsi bi telefonda yok senin yazdıklarında .. samsungların dış görüntüsü güzel ve albenisi var ama özellik az mesala işletim sistemi yok , ayrıca sesleri çok düşük bir çok arkadaşım bundan şikayet ediyor. ve sesi yükseltek için bir çok garip şeyler yaptılar yine performans alamadılar. gelelim nokia ya ben de n72 olduğu için onun hakkında tarafsız bilgi sunacağım... symbian s 60 işletim sistemi var 200mmh hız . her türlü oyun , program ,müzik, video izleyebilirsin ve yükleyebilirsin ve yeni çıkan bi şey daha noki map bedava telefona harita yükleyebilirsin :) word excel poworpoint pdf gibi her türlü dosyayı açabilirsin .. yani küçük bir bilgisaya gibi.. samsungta bunları yapamasız:) birde kötü taraflarını sayayım nokia n72 iri bi telefon ölçülerine bak takoz gibi :) ama özelliklerine göre iyii bence , Birde normal alıştığımız işletim siistemi olmayan telefonlara göre yavaş açılıyor , galeriye yavaş giriyor . bunlar da köt tarafları ... karar senin ... :)

benim tele virüs bulaştı bir türlü çıkaramıyorum kardeşimin telden geçti bütün virüs programlarını denedim en az 10 defa format attım hemde ıkı turlu formattıda attım gene aynı gene aynı ekranın sag uste by warrıor dıye bır yazı gelıyor sonra tel kendı kendı kapanıp acılmaya baslıyor
yardım pls

Ya arkadaşlar şöle 500 ytl civarı alacağım en iyi telefon hangisidri sizce

pıranhanın twıx adlı modeli 499 ytl çift hatlı görüntülü konuşma var vs
.

sen en ıyısı e900 al ama dur e950 al oda fenaaa.. telefon

BEYLER U700 NASIL ? kapağı filan soyuluyor diyorlar ama doğrumu ?

NOKIA eN95'ten bahseden yok..

Ben, N70 kullanıyordum, 1-1,5 senedir. Yavaş çalışıyor, bazı özellikleri de çalışmaz oldu, format atsaydım düzelirdi belki ama, yapmadım.

Geçenlerde bir telefon mağazasına gittim. Orada bazı yeni telefon modellerinin demonstrasyonu var. N95'i aldım elime, bir tuşuna dokundum, sanki elimden fırlıyormuş gibi geldi bana, hantal N70'e alıştığım için. Zaten sitesinde N95 için:

"Bilgisayar işte böyle bir şey"

diye yazıyor.

"Aralıkta 8GB (+2GB kart) versionu çıkacak" diyorlar.

Telefonun değiştirmeyi düşünenlere, bir hatırlatma...

ben 6120classic aldım 490 ytl özellikleride fena değil hem çok şık ve kibar bi telefon ses performansını ve kamerasının gece görüşünü beğenmeyebilirsin (şahsen ben öyleyim) ama tavsiye ederim

benim sony ericsson k750i telefonum açma tuşuna bstıgım zaman ekranın ışığı sadece yanıp sönüyor başka bir işlem yapmıyo ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim eğer çöpe atmam gerekiyorsa onuda söylerseniz memnun olurum çok teşekkürler

Arkadaşım samsung tavsiye ederimi.Hos Telefon. Hemde D900İ Şimdi 450 ytl civarında.

BEn Kullanıyorum Sgh - D900i tavsiye ediyorum mükemmel..Tam tamıyla Dost Tavsiyesi..Pişman olmassın.

Geri