Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
strong57' Alıntı:
selam kardes ben daha yeniyim burda ve bu sorunumu insallah gidermeye yarimci olusun,
bende bir sony-ericsson t630 var bunun simlockunu kirmak istiyorum ne yapmam lazim oldugunu söylersen bana sevinirim cevaplarin icin tesekkürler
saygilarla

uzun araştırmalarım sonucunda bi sim lock çözücü bulamadım. ama nokia telefonları olanlar için bi yer var orda çözdürtebilirler.
NOKIA SIM LOCK AÇTIRTMAK ISTEYENLER TIKLASIN

BioH@zarD
sağol benim yerime cvplandırdığın için ;)

siemens c65 (yardım)

slm arkadaşlar. bende siemens c65 var. öğrenmek istediğim bu telefona oyun yükleyebilirmiyim ve bu telefonla video izleyebilirmiyim. Ben bu telefona kızılötesi ile melodi ve wallpaper (jpg formatında) yükleyebiliyorum. şimdiden teşekkürler.

telefonounu özelliklerine baksan çoğunu bulurdun

telefonun video kaydı yapmaz ve göstermez.
java oyun ları yükleyebilirsin wapyoluyla başkasını bilmiyorum (hiç alakam olmadığı için)
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=9018 buradan wapta hangi siteler olduğunu görebilirsin

kızılötesi ile resim ve melodi göderebilirsin ama diğer telefonlar bunun kullandığı türü (sadece melodiler) kullanmadığı için işine yaramaz(ben böle biliyorum)

sen en iyisi symbian olan bi tel al:)
iyi forumlar

yaşasın n-gage

bildiğim kadarıyla video izleyemezsin.
oyunda yükleyemezsin.

6600 için proğram lazım

arkadaşlar benim 6600 telefonum var bunla çektiğim kamera görüntülerini bilgisayara kaydedip izlemek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim real player ile izlenmiyor teşekkür ederim.

ehuehueu Yuc3L 24mb ama herşeyi açıyo benimki :))
sağol Yuc3L ;)

Ya en güzeli quick time onu indirmeni tavsiye ederim oda olmazsa nokia converter die bir program var ya bu tüm media player türünde oynatıcılara bak işte 3gp formatı var ise o zman indir ve kullan.

kullanmadım ama arkadaşlar hepinize teşekkürler tekrar kullandığımda size yazarım

arkadaşlar ikisinide indirdim ikiside çalışıyor her şey için teşekkürler

Arkadaşlar Nokia 3650 adres defterini nasıl bilgisayarıma aktarabilirm.

Nokia Pc Suit programını kur bakalım sonra bağla telefonu bilgisayara biraz kurcala belki bulursun. (bu sadece tahmin kullanmadığım için bilmiyorum)

Tema yapabilirmisinz

bana içinde bir kaç michael owen resmi olan tema yapabilirmisiniz

şimdiden saolun

..::Sizce Hangi Bluetooth En İyisi::..

Arkadaşlar USB bluetooth almak istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa buraya özelliklerini, yararlarını yazarsanız sevinirim. 10 mt 100mt 250 mt gibi mesafeleri var bunlar gerçekten doğru mu acaba?

selam arkadaşlar bende nokia 6260 tel var common wirrors diye bi virüs bulaştı ben onu kaldırdım ama bi faydası olmadı kendiliğinden mms gönderip gönderip duruyo bende mms ayarlarını bozdum kontür gitmesin diye şimdilik bişi yok ama telefonda yavaşlama kaydettim daha ne gibi zararları olur bana ve bundan format dışında nasıl kurtula bilirim anti virüs yüklesem formatsız kurtarma şansımız olurmu eğer ki oluyosa ne kullanmalıyım anti virüs olarak bi akıl hocalığı pls !:(

Bluesoleil Bluetotth Değil Programdir.ayrica Bluetoothun Iyisi Kötüsü Farketmez,ikiside Ayni Işi Ayni şekilde Yapar,birine Fazla Para ödersiniz Para Boldur O Başka.ne Alirsan Al En Ucuzunu Al Hiçbişey Değişmez En Pahalisiyla Karşilaştir Yine Ayni.markaya Para Vermek Diye Bişey Vardir O Mesele :)

Bi sürü yapılmış tema var zaten,niye yeniden yapalım ki.Çok saçma bence herşeyin orcinalini severim.michael owen olunca başkamı oluyo bu meret?Neden Kemal Sunal değilde elin gavuru?

Geri