Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
s.a cümleten
iyi bayramlar

bana nokia6280 için messanger lazım
şimdiden teşekkürler.

degerli arkaasım..ben operatorun yazısının gozukmesini istemiyoum..acaba boyle bir program varmıdır yuklesemde su nalet avea yazısı kalksa..duvar kagıtlarımı pis ediyor

5 aydır kullanmadıgım 6610 telefonuma sim kartı takıp pini girdigimde "simkart kaydı yapılamadı" uyarısı alıyorum. Hicbir simkartı kabul etmiyor. Ne yapabilirim? Tamiri masraflı mıdır sizce?

cayenne' Alıntı:
5 aydır kullanmadıgım 6610 telefonuma sim kartı takıp pini girdigimde "simkart kaydı yapılamadı" uyarısı alıyorum. Hicbir simkartı kabul etmiyor. Ne yapabilirim? Tamiri masraflı mıdır sizce?

gardaş senin tlf. kapamışlar
kayıt dışıymış

gardaşlar benim tlf(6600) tlf açıyorum 1 dk aralıklar kendi açılıp kapanıyor acaba sorunu nedir bi bilgiiniz warmı?

gardaş benim tlf(6600)kendi kendine açılıp kapanıyor sorun nedr sizce?

ustam sana bi sorum olcak benim 6600a format attim ve makine hafiza kartini tanimio baska telefonlarda tanimio ne yapmam gerek

Selam arkadaşlar. Telefonum Nokia 6600 ve üçtane sorum var. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

1- Telefonumu kapatıp açarken el logosu geldiği sırada çalan demo müziğinde bazen kesilmeler oluyor. Bunun sebebi nedir?

2- Mmc kartıma format attım. Format atmadan önce aşağıdaki resimdeki klasörler mevcuttu...

Formattan Önce...
oncexa8.jpg

Format attıktan sonra aşağıdaki klasörler oluştu. Yani görüntüde bazı klasörler olmadı.

Formattan Sonra...
sonrasr1.jpg

Mmc kartına formatı telefondan...

menü / extra / hafıza / seçenek / hafıza kartını biçimle

yoluyla yaptım. Formattan sonra ikinci resimdeki klasörler geldi bir kaçtanesi yok. Bu normalmi?

3- Hattım avea ve turbo msn yi yükledim. Buradan şu ayarları yaparak giriyorum...

MSN Avea

Bağlantı ismi=MSN Avea
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= internet
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

Yalnız bir sorum var.

Telefondan...

Menü / servisler

Girdiğimde MSN avea görünmüyor. Listede sadece şunlar var.

Nokia.com
Software Market
Uygulama siteleri
Grafik siteleri
Tema siteleri

Profili Msn Avea şeklinde birkere gösterebilmiştim. Oda formattan önceydi. Tekrar gösterme şansım varmı?

Sorularım şimdilik bukada yardımlarınızı bekliyorum...

su an yurt dısında oldugumdan soyluyorum yurt dısından alınan cep telefonlarını gumrukte kayıt ettırmek gerekıyor 300 $ ın altındakı telefonlar için herhangı bır para odemıyorsunuz.ama 300 $ ı gecerse bayaa bı para alıyolar .Örnek benımle beraber turkıye ye gelen bırısı nokıa n 71 getırdı yanında 330 $ a almıstı gumrukte 120 $ daha ödedı ve ne bır garantısı var ne de turkce menusu sizin anlayacagınız turkıyeden almak daha avantajlı pahalı telefonlar için

turkyeden actırmak için de bı telefonculara sorun her sehırde bu yurt dısından telefonları kayıt eden bellı merkezler varmıs.bilginiz olsun.

Ark.lar 7710 bi telefonum var.. Geçenlerde telefonum kapandı ve bi daha ki açmamda sadece NOKIA yazısı çıkıyo ve ışığı yanıyor. Sonra ışık sönüyo ve tekrar yanıyor ve tekrar NOKIA yazısı çıkıyor. Bu böle cihazın şarjı bitene kadar devam ediyor. Konuda bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim ..:(

Telsiz Kanunu'nda yapılan değişiklikle Telekomünikasyon Kurumu'na kayıtsız cep telefonları ( yurt dışından gümrük işlemi yapılmadan gelen tüm telefonlar) 5 ay içinde 5 YTL kayıt bedeli ödemek durumunda.
Bilginize.
1- Cep telefonunuzda *#06# tuşlarina basiyorsunuz(Bazen hemen bazen de YES tusuna bastiktan sonra) ekrana 15 haneli bir numara geliyor. Bu sizin telefonunuzun IMEI numarasidir.

2- http://imei.tk.gov.tr/ adresine gidiyorsunuz. Burasi IMEI sorgulama ekrani. Satira ara vermeden bastan baslayarak 15 rakami giriyorsunuz. Ör: 123456789012345 sonra sorgula diyorsunuz. (Bazen sonda 2 rakam daha oluyor onlari girip girmemeniz önemli değil)

3- Asagida kayitli olup olmadigi çikiyor. Eğer kayitli ise sorun yok. Değilse TK tarafindan ilan edilecek
yere 5YTL yatirip telefonunuzu kayit ettiriyorsunuz. Aksi takdirde cep telefonunuza önce bir uyari mesaji
gönderiliyor, sonra da tamamen kapatiliyor ve Türkiye sinirlari içinde kullanilamaz oluyor.

Kolay gelsin.

yurt disindan Turkiye'ye kalicimi yoksa gecicimi telefon getiriyorsunuz bu onemli, eger gecici ise gumruge girdiginiz yerde << ben bu telefonumu Turkiye hattiyla kullanmak istiyorum >> diyorsunuz. Gecici kayit oluyor 2-
yada 3 ay gecerli. Sayet Turkiye hatlarini kullanmayacaksaniz kimseye bir sey soylemeye gerek yok...Yok sayet uzun sureli kullanim icin getiriyorsaniz, kasa fisi (uzerinde IMEA numarasi olacak) tarihide yeni olacak ama ne kadar yeni tam bilmiyorum.Bununla birlikte, telefon, telefonu kaydettirebilecek bir yurt disi pasaportu oturumu musait bir SAHIS kendisi , ve telefonu uzerine alacak bir sahis Gumruk mudurlugune gidiyorsunuz. Muracaat yapip telefonun Turkiye icerisinde belirlenmis (sanayi bakanligi belirler) fiyatinin yuzde 10'u arti bandrol ucreti ki 20ytl oluyor arti telefonde radio ozelligi varsa 26ytlde trt bandrolu oduyorsunuz. Soyle diyeyim 2 hafta once N70 icin 106 ytl odedim. anlasinlayan bir yer varsa bana yazin anlatayim. [email protected]

benim bi sorum olucakti eger cozebilirseniz cok mutlu olucam, ben yurtdisindan bir telefon aldim ve onu kayit ettirmek istiyorum fakat e bayden aldigim iicn faturasi yok, acaba kayit ettirmenin bir yolu varmi. Ogrendigim kadar gumrukteki listeye gore vergi odemem gerekiyo oda bnim telefonum iicn 250 ytl.

Eger baska bi yol varsa, yardimci olurmusunuz . Tesekkurler

SELam benim nokia 6630 telefonum var ve cok kasıyor galeriye zor giririyo ne yapmamız gerekir hızlandırıcı bir prg varmı:pp birde galeriye şifre koyma prg arıyorum varsa yolla pls kolay gelsin...

aaa benim bir prblemim daha vardı unuttum yazmayı:=))) ya ben telefonu acıp kapattıgımda telefonu 0 aldıgımızda şehirler nasıl cıkıyo saat dilimini secin diye hep böyle oluyo sıkıldım ya her telefonu kapattıgımda herseyi ayarlamaktan yardımcı o pls

BaLCoVaLi' Alıntı:
SELam benim nokia 6630 telefonum var ve cok kasıyor galeriye zor giririyo ne yapmamız gerekir hızlandırıcı bir prg varmı:pp birde galeriye şifre koyma prg arıyorum varsa yolla pls kolay gelsin...

aaa benim bir prblemim daha vardı unuttum yazmayı:=))) ya ben telefonu acıp kapattıgımda telefonu 0 aldıgımızda şehirler nasıl cıkıyo saat dilimini secin diye hep böyle oluyo sıkıldım ya her telefonu kapattıgımda herseyi ayarlamaktan yardımcı o pls
1. sorun dostum sanırım yüksek kapasiteli hafıza kartı kullanıyorsan ondan yapa diye biliyorum
2.sorun tam anlayamadım soryy

Ben Cep Telefonunda uzmanım diyenler baksın PLS!!!

arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum... iş yerinden yazıyorum biraz aceleye geldi...
sizden tavsiye istiyorum... ben sesi temiz mp3 çalabilen resim ve camera kaydı gayet iyi olan ve şarz olayıda önemli bu özelliklerde bir telefon alacam ne önerirsiniz aşağıda bir kaç model sundum bunların içinden veya dışında bir ürün ne önerirsiniz... şimdiden yorumlarınız için tşk...
sonyericsson w800i k790i
nokia N73
samsun d900

k790i iyi seçim derim.. belirttiğin ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacaktır..

Nokia Serilerini Tek GEcerim ARkadasim Yani N73 Bence Iyi Secim Olur ;)

bncede N73..

görünüşü dışında herşey mükemmeL :goz:

Geri