Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
p800 msn yardım

arkadaşlar elimde p800 var ancak msn ayarıda yok bluetooth ile girmem içinde ayar yok hepsi nokia için ayarlı banada koyarsa:sigara: nız sevinirim saolun şimdiden

sllmmm ya ben hafıza kartının sıfresını unuttum onu nasıl kırabılırz yada nasıl format atabılırız ???? tel cuya gıtmeme gerek varmı ? bı yardım edersen sevınırım arkadkasım ılgıne sımdıdıden tesskur ederım

Kardeş bende N70 var virüs bulastı cogu vırus programını yukledım ama olmadı bluetooth kapalı olunca telefon kapanıp acılıyor acık oluynca ıse saga sola bluetooth mesajı yolluyor format atmayı denedım *+3+yes +acma kapama tusuna (yaptım ama FOrmating dıye bır yazı cıkmadı fabrıka ayarlarına dondu ) kafayı sıyırcam yardımcı olurmusun

aLeMCi__' Alıntı:
ya kardeş kusura bakma nokia bölülümde derdimi anlattım.devamlı nokia yı tıkladığımdan bu başlığı görmem biraz geç oldu.orda da sorunuma çözüm bulan çıkmadı.(zaten altı üstü 8 kişi bakmış :D) neyse ben sana derdimi anlatıyım belki yardımın dokunur.

Ben de nokia 6680 var.Bi ara tuş kilidi kurmuştum.Sorun çıkmamıştı.Geçenlerde yeniden kurdum ama şifreyi doğru girmeme rağmen kabul etmiyor telefonu açıyorum.Direk kilit kodunu istiyor.O kadar format attım ama hiç bir düzelme yok.Walla heder oldum servise göndersem 1 ayda anca gelir. eğer bununla ilgili bi bilgin varsa sölersen sevinirim

[email protected] beraber bi deneyelim...

gecce55' Alıntı:
Kardeş bende N70 var virüs bulastı cogu vırus programını yukledım ama olmadı bluetooth kapalı olunca telefon kapanıp acılıyor acık oluynca ıse saga sola bluetooth mesajı yolluyor format atmayı denedım *+3+yes +acma kapama tusuna (yaptım ama FOrmating dıye bır yazı cıkmadı fabrıka ayarlarına dondu ) kafayı sıyırcam yardımcı olurmusun

nokıa'ya tel. format için ben bunu deniyordum bide sen dene
(AÇMA KAPAMA TUŞU,YES TUŞU,3 VE YILDIZ TUŞU) İnşallah olur...

yardım!!!SONYERİCSSON P800 MSN VE AYARLARI LASIM

Arkadaşlar Elimde P800 Var Ancak O Kadar Ekrani Büyük Olmasina Rağmen Halamsn Ayarlarini Bulamadim Yardimci Olun +++rep Bulana

sağolun var olun ama

bana nokia amr uzantılı parçaların playerı lazım mp3 çalar gibi teşekkürler:sigara:

arkdaşlar bende bi 256lık hafıza kartı var kart readerımda var karta bişeyler atıyorum bilgisayarımda gösteriyo telefonda göstermiyo (telefon 6600) telefonda hafızayı kaplıyo yalnız. Bunun nedeni nedir ? ben buralardayım cevabını verirseniz çok sevinirim plzzzz

ibarhim 456 sorununu biliyorum ama yazarken sürekli düşüyorum yada düşürülüyorum sana bir türlü yazamadım yukarıda adresim var istersen oradan bağlana bilirsin halletmeye çalışırız iyi forumlar

peki java oyunları bulabileceğimiz siteler neresi bilgisayara yüklemek için?
konuyu baştan anlatırsanız daha ii olur bence. önce oyunları bulup bilgisayara tamayı öğretin ki sonra tele. geçeriz.

mobil msn

merhaba arkadaşlar. mobil msn yani cepten msn messenger kullanma hakkında bi bilgisi olan var mı? msn 8,0 da marka ve model farketmeksizin kullanıldığını duydum. ayarlar nasıl yapılacak? bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Arkadaşlar acil yardım...Yurtdısından bana bi nokia 6280 geldi ama telefonu açtıgımda "telefon sınırlı" yazıyor,bunun cozumu nedir??

Yurtdısından gelen telefonlar hakkında soru...

Arkadaslar yurtdısından bi nokia tel geldi ama telefonu actıgımda "telefon sınırlı" yazıyor,bunu nasıl cozucez?

1 ay önce tr deydim ve yurtdisinda kullandim telefonu kullanamadim..telefoncuya gittim kirdirttim :) 50 ytl ama normalda 150 ytl ye yapiyolarmis..senin yapabilcen tek sey o teli telefoncuya goturmek :)

kardeş benim sorunum şu: forumda yer alan oyuları ve dosyaları usb kablosuyla tele aktaramıyorum. bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

bendede motorola c980 var motorolalar kırılmıyomu.? soruma cvp veririseniz sevinirim.

sorun kırıması değil telefon TR de kayıtlı değil yani TK kapatmış

kardeş telefonun markasını da yazsaydın sana net birşeyler yazardım ama bendede bir tane nokia 6131 var ve bu model türkiye de açılamıyor

kardes ben m-cüzdan kodumu hatırlayamıyorum,format olmadan bir çaresi varmı?

imdat

kardes bende d600 war su hoparlor ses ayarlarıyla oynadım artık ses kapalı iken en yüksesk ses olarak calıo

benim telefon pin kodunu girdiğimde açılırken "autostart starter" yazıyor bu ney acaba anlamadım gitti

Geri