Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
yardımm arkadaslarr

ya benim acil klasör şifreleme programına ihtiyacım var S.crypto denedim o klasör sifrelemiyo telim 7610 lütfen yardım teşkkürler simdiden : :(

Motorola Kullan benCe :D ondan kendisinden kilitleme var

oda güzel ama aldık bunu işte

6230i yardım

arkadaşlar 6230i son versiyonunu bulabilecek adres veya kişi varmı aceba

arkadasi yaklasik 20 dakikadir beri ugrasiom ing oldugu icin butun forumlara baktim direk link bulamadim sen en iyisi telefoncuy gotur

teşekkür neyse en sonunda öyle yapacaz heralde sağol

bişi sorucam

siemens telefonum basen kafayı yiyo,acaba dicem cx65 i olanların da bööle problemleri var mı?şööle sorayım ya da telefon bazen çağrının varlıından bahsedio ama göstermio,annatabildim mi? :(

kardeş siemenslerde o oluyor benim arkadaşımda da aynısı var ve sorun aynı

Annemde var fakat şimdiye kadar bi problem yaşamadı ;)

walla siemensler hakkında hiç bişey bilmem
en iyi bildiğim sx1'dir
o da symbian olduu için

shany' Alıntı:
kardeş siemenslerde o oluyor benim arkadaşımda da aynısı var ve sorun aynı
galiba siemenslerin genel sorunu,neyse ne dielim gitiiği yere kadar

Motorola V600

Motorola V600 hakkında herşeyi bilmek istiyom:) tema arıyorum özellikle bi yardım edin bulamadım bide bluetooth la atılıyodur inş..

yardım

b ırkac gun once sonyerıccson k700i telefonunu aldım bluetooth cıhazı ile bır turlu ses goruntu gonderemedım tel..tam acıyo ..pın control dıye bır sıfre ıstıyo bılen varsa yardımcı olsun bızamet beyler

el pc si programları

bana i-made markasının el pc sinin programları lazım.bir arkadaşım rica etti bulabilirsen diye.elinde el pc si programları olanlar mı?

sorun olur mu?

arkadaşlar ingilter'den k750i getirtsem burda bana sim kart uyumsuzluğu veya başka bi sorun yaşatır mı?

hiç birsey yasatmaz telefon kacak ise buyuk ihtimal kacak olacaktır turkiyede yeni uygulama geldi o yuzden sorun olabilme ihtimali var

için rahat olsun bizim arkadaşlarda paso getirtiyo benimki de dışardan bi sorun olmadı..

Geri