Cep İçin Aradığınız Oyunlar [İstek Başlığı] ( Symbian & Java )

johnny crash la ilgili ne oyun warsa istiyom telefonum 6600

kardeşim bi oyun istedik 3 gündür cvp wermiyon ayıptır be madem cvp wermicen neden konuyu sabite alıyon walla yaptığın çok ayıp ya

kardeşim kendi için nedenleri warsa bizimde haberimiz olmalı öyle deilmi belki sölemiştir biz bilmiyoruz ama en azından bi konu falan açsaydı yada konunun bi yerlerine yazsaydı giremiyecem die eğer sölemişsede ben ondan özür diliyorum

adult oyun isteyen yokmu bizim kidemimiz yetmiyo;başkası istesinde bizde faydalanalanım diye bekleyip duruyoz hiç bir yerde bulamıyorum

aragon47' Alıntı:
johnny crash la ilgili ne oyun warsa istiyom telefonum 6600

Caps:
296_g.jpg

Download: İndir!!!

Rar Password: Hackhell

aragon47' Alıntı:
kardeşim bi oyun istedik 3 gündür cvp wermiyon ayıptır be madem cvp wermicen neden konuyu sabite alıyon walla yaptığın çok ayıp ya

Dostum Bu Konuyu Açtık Diye Yemeden İçmeden Kesilip İşimizi Bırakıp 7 gün 24 saat bu konu başında bekliycek halimiz yoq...
Bizimde İşimiz Gücümüz var... İlk Mesaja Bakarsan Açıklamaları İyice Oku Ona Göre...

İstekleriniz En Kısa Zamanda Yerine Getirilecektir.Benim Oyunum Nerde Kaldı vs. Mesajlar Atmayacağınızı Düşünüyorum. Saygılar...

Hakkımda İleri Geri Konuştuğun İçin Teşekkürler... Aheng Kanqa Ayrıca Sana Beni Desteklediğin için Teşekkür Ediyorum.. Saygılar...

єяєη' Alıntı:
Caps:
296_g.jpg

Download: İndir!!!

Rar Password: Hackhell

Dostum Bu Konuyu Açtık Diye Yemeden İçmeden Kesilip İşimizi Bırakıp 7 gün 24 saat bu konu başında bekliycek halimiz yoq...
Bizimde İşimiz Gücümüz var... İlk Mesaja Bakarsan Açıklamaları İyice Oku Ona Göre...

Hakkımda İleri Geri Konuştuğun İçin Teşekkürler... Aheng Kanqa Ayrıca Sana Beni Desteklediğin için Teşekkür Ediyorum.. Saygılar...

benim burda sölemek istediğim farklıydı kendine göre nedenlerin warmış ben bilmiyordum ama öğrendiğimdede özür diledim şimdi tekrar özür diliyorum bu arada adult oyun warmı

nokia 6280 oyunu warmı sende mümkünse tam ekran olsun kaç tane warsa eklermisin?

Arkadaşım belki diyeceğim gereksiz ama . Bu oyunların çözünürlüğünüde yanına yazarsanız bence daha iyi olacaktır hangi telefonlara uyumlu olduğunu böylece daha iyi anlar ve uygularız .
Teşekkürler...

benim01' Alıntı:
Arkadaşım belki diyeceğim gereksiz ama . Bu oyunların çözünürlüğünüde yanına yazarsanız bence daha iyi olacaktır hangi telefonlara uyumlu olduğunu böylece daha iyi anlar ve uygularız .
Teşekkürler...

ewt arkadasim kesinlikle HAKARET olarak dusunme cok biliyorsun anladim ama zaten alinti yaptiklarimda istek telefonlara gore buluyorum bu 1 ...

Burasi cep oyun dagitim basligi gibi bisi olsaydi her oyunun yaninan cozunurluk , mb , Hangi tip telefonlar icin oldugunu yazardik ama burada adi ustunde adam telefonunu soleyip istedigi oyunu soluyo biri +18 sever biri araba istege cevap veriyoruz biz !! buda 2 herhalde ...

คη๏†๏๓เ' Alıntı:

ewt arkadasim kesinlikle HAKARET olarak dusunme cok biliyorsun anladim ama zaten alinti yaptiklarimda istek telefonlara gore buluyorum bu 1 ...

Burasi cep oyun dagitim basligi gibi bisi olsaydi her oyunun yaninan cozunurluk , mb , Hangi tip telefonlar icin oldugunu yazardik ama burada adi ustunde adam telefonunu soleyip istedigi oyunu soluyo biri +18 sever biri araba istege cevap veriyoruz biz !! buda 2 herhalde ...

Hayır arkadaşım hakaret olarak anlamadım ama Çok biliyorum gibi bir ukalalık içersinde de değilim sen de yanlış anlama. Ben sadece zahmet edip bulduğun oyunların başka telefonlar için de uyumlu olabileceği için sadece düşüncemi söyledim pratiklik açısından. :victory

Bende Varim Ben De Oynamak İstİyorum Bende NİŞantaŞi ÇocuĞuyum

6280 için mafia wars 3 oyununu ve emülatör gerektirmeyen bi pokemon oyunu arıyorum yardımcı olursan sevinirim.

paylaşımın için teşekkür ederim ark. ayrıca yaptıgın uygulamaya katılıyorum helal sana

burası durgunlaşmış bari bi istek yapiim. Telefonum 6680 nfs veya iyi bir araba yarışı oyunu bulursan sevinirim...

Geri