คђєηq
¢ιкℓє† & รєχ
Dostum ordakı 198 tsk etdıgın sayımı yoksa x msjına 50 tşk olmalı şartımı var bılmıyorum_? Sen yine iste ben yardım ederim...
aragon47' Alıntı:johnny crash la ilgili ne oyun warsa istiyom telefonum 6600
aragon47' Alıntı:kardeşim bi oyun istedik 3 gündür cvp wermiyon ayıptır be madem cvp wermicen neden konuyu sabite alıyon walla yaptığın çok ayıp ya
İstekleriniz En Kısa Zamanda Yerine Getirilecektir.Benim Oyunum Nerde Kaldı vs. Mesajlar Atmayacağınızı Düşünüyorum. Saygılar...
єяєη' Alıntı:Caps:![]()
Download: İndir!!!
Rar Password: Hackhell
Dostum Bu Konuyu Açtık Diye Yemeden İçmeden Kesilip İşimizi Bırakıp 7 gün 24 saat bu konu başında bekliycek halimiz yoq...
Bizimde İşimiz Gücümüz var... İlk Mesaja Bakarsan Açıklamaları İyice Oku Ona Göre...
Hakkımda İleri Geri Konuştuğun İçin Teşekkürler... Aheng Kanqa Ayrıca Sana Beni Desteklediğin için Teşekkür Ediyorum.. Saygılar...
CoMMaNcHe' Alıntı:6600 için need for speed oyunu var mi?
aragon47' Alıntı:nokia 6280 oyunu warmı sende mümkünse tam ekran olsun kaç tane warsa eklermisin?
benim01' Alıntı:Arkadaşım belki diyeceğim gereksiz ama . Bu oyunların çözünürlüğünüde yanına yazarsanız bence daha iyi olacaktır hangi telefonlara uyumlu olduğunu böylece daha iyi anlar ve uygularız .
Teşekkürler...
คη๏†๏๓เ' Alıntı:
ewt arkadasim kesinlikle HAKARET olarak dusunme cok biliyorsun anladim ama zaten alinti yaptiklarimda istek telefonlara gore buluyorum bu 1 ...
Burasi cep oyun dagitim basligi gibi bisi olsaydi her oyunun yaninan cozunurluk , mb , Hangi tip telefonlar icin oldugunu yazardik ama burada adi ustunde adam telefonunu soleyip istedigi oyunu soluyo biri +18 sever biri araba istege cevap veriyoruz biz !! buda 2 herhalde ...
คη๏†๏๓เ;2005414' Alıntı: