Call of Duty 4: Modern Warfare [HH]

linkler gitmiş herhalde yarıda kesti 35. partta kaldım

sagol adamim linkleri sorunsuz indirdim...

arkadaslar ben oyunu kuramadim bi dosya cikti mdf file diye 6 gb gozukuyor ama onu neyle acacam yardimci olursaniz sevinirim....

Arkadaşlar hepsini indirdim,oyunu winrardan çıkarırken part17 de hata verdi,nasıl düzeltebilirim,part17 yi silip tekarar indirdim gene hata verdi.

eline sağlık dostum benim sistem intel p4 2.41 Ghz 768 Mb Ram geforce fx 5500 256 Mb ekran kartı
ekran kartından biraz şüpheliyim sizce oynayabilirmiyim ???

kardeşim bu kadar linki nasıl indircez biz :D

arkadaşlar indircem ama oyunu benim ekran kartı kaldırır mı bilemiyorum kart ati x700 donanımdan pek anlamam da ...
Bu arada paylaşım için saol enemy

ohaa kaç link war :D:D ellerine sağlım dehşet bi oyun gibi görüküyor. 8 gb olması bizi üzsede oyunseverler olarak buna katlanırız :D

18-21-27. part lar bozuk dedi tekrar indiriyorum belki bende bi sorun olmuş olabilir kurunca hemen haber edicem

Bende Cd si var 2 dvd ama yükleyemiyorum.çoooooooook karısık resimli anlatım yaparsanız sevinirim.

tüm partları indirdim kurdum ve oynuyorum eline sağlık kardeş bide sof payback kasıyo bilgisayarda bi ayarı felan mı var bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Eline Sağlıq...

Eyvallah KardeŞ Elİne SaĞlik

Arkadaşlar selam, ben oyunu buradan indirdim ve kurdum. Oyunu çalıştırınca konsolda
Fastfile for zone 'common' appears corrupt or unreadable (code 107.) diye bir hata veriyor bunun çözümü nedir?

arkadaşlar oynu oynadım ve bitirdim :D cok gercekci bi oyun hele o köpeklerın saldıdıgı an ufff anlatamam walla oynamanız lazım ama single player cok cabuk bıtıor 4 bolum 9 saate bıtırdım oyunu:biggrin

yaa arakadaşlar bunun multiplayer ini oynuyamıyorum bana yardımcı olurmusunuzzz

Geri