Call of Duty 4: Modern Warfare [HH]

niveadanın 5200 kullanıyorum ekran kartı olarak sizce nsl oynar

ƒαℓ¢ση;2415485' Alıntı:
niveadanın 5200 kullanıyorum ekran kartı olarak sizce nsl oynar

Oyuna Giremezsin. Ekran Kartının Pixel Shader 2.0 Destekli Olması Gerekiyor.
Oyunu En Düşük Ati Radeon 9600 Pro-XT Veya Nvidia GeForce 6600 Gt iLe Oynayabilirsin.

ya iyi hoş güzel de ben senaryo olayını anlayamadım.. karışık olaylar... ve birde çok kısa olmuş yaa 2 günde bitirdim gerçi en zor da denemedim kesin o şekilde zorlıcaktır ama expansion pack filan çıkartmaları lazım ya...

elinize emeğinize sağlık. süper paylaşım...

enemy saol tesekkurler indirmeye basliyorum yanliz bir sorum olacak, partlarda herhangi bir sorun oldugunda kirik parti tekrar upload etme sansimiz var mi?

Vay dostum ya gerçekten harikasın Ellerinede sağlık sana teşekürde ettim ama.ben oyunu indiremem.ya
benim pc sanırım kaldırmaz bunu.sana sorayım.hem ben2 sini bitirdim üzüldümde.
acaba sistemim bu:celeron 2,66-512 ram-128 mb ekran kartı-dvd driver başka ne varki

gzl bır oyun fakat devrı bıtmek uzere bızım crysis yakında bunu sıler pıyasadan :D

arkada$im mukkemmel otesi payla$im yanliz $oyle bi$ey var ben 30 ve 54 uncu parti indiremiyorum rapid hata veriyor yani diger hepsini indirdim fakat 2 part yuzunden bo$a gitmesin gercekden cok uzulurum, bunlari yine hackhell fakat ba$ka bir kullanicinin verdigi 68 parcalik oyundan indirirsem kari$irmi yada sorun cikarmi saygilar

multi için xfire kurmalısın saol ama banned olmuşsun

Oyun güzel fakat Irak ta savaşmamız okadar iyi değil :'(

elinize sağlık teşşekürler... ama şifre hatası veriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

arkadaslar... bu oyunu oyanarken cok kasiyor... asiri derecede.. .PC ozeLLikLeri yeterLi Die Dusunuyorum 2 gb ram 512 ekran karti AMD isLemci Vs ozel bi ayarmi yapiLmasi Gerekiyor gerekiyorsa Hangi KanLLardan Hangi OzeLLikLeri Degistirmem Gerekiyor...

elinize sağlık teşşekürler... ama şifre hatası veriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

elinize sağlık teşşekürler... ama şifre hatası veriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kaç gün oldu hala cevap alamadim arkadaşım bu konuda yardimci olursan sevinirim indirdiklerim boşa gitmesin.....lütfen

Geri