Bursaspor Taraftarının Olmadığı Deplasman Düşünülemez(Fotoğraflarla)

Arkadaşım Çok GüzeLLer Ama FotoLarda RekLam Mevcut OnLarı SiLip Yeniden EkLe Siteye...

Yoksa RekLam İçerikLiLeri SiLmek Zorunda KaLıcam...

ben bursada 3 sene okudum maçlarınada gidiyordum ara sıra bılıyorum bu duyguyu gercekten ateşli taraftarı var

Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz Bursaya misafirimiz olun....

maçlarda altıparmak yıkılıyo. bide şampiyon olsak tüm bursayı yıkacaz :D

bende altıparmakta oturuyorum ve fırsat buldukça gidiyorum maçlarına. harbiden sağlam taraftarı var bursanın ancak stad kötü olunca biraz da isteksiz bir gidiş oluyo maçlara. şöle 45-50 binlik sağlam bi stadda cehennem deplasman olur bursa.

Şehirler Arası Mesafeler
Kocaeli 132 km.
Eskişehir 148 km.
İstanbul 243 km.
Manisa 286 km.
İzmir 322 km.
Ankara 380 km.
Denizli 444 km.
Konya 481 km.
Antalya 542 km.
Kayseri 696 km.
Sivas 821 km.
Gaziantep 1038 km.
Trabzon 1089 km.
Diyarbakır 1300 km

evet bursa seyircisi gerçekten çok iyi tribün işi nasıl olur çözmüşler.. amaa genel olarak yaptıkları bir hataları var.. polemik için söylemiyorum inanın ki; sadece kendileri gibi olsunlar yeter.. büyük takım taraftarları ile adlarını andırarak reklama ihtiyaçları yok.. görüldüğü gibi bilen biliyor nasıl taraftar olduklarını

teşekkürler süper resimler ben en çok tiribünde o muhteşem tekbir videosuna bayılıyorum ara ara acıp acıp izliyorum hayranım vallaha

valla resimler güzel özelliklede araba çok ilginç

dediğiniz gibi stad kötü biran önce stad ve çevresini yeniden yapılandırsalaraçok iyi olucak

3-5 tane çocuk gitmiş maça bu mu taraftar
Gittiğimiz stadyumların ortamları kötüyse yapacak bişey yok...3-5 çocuk dediğin geleceğin timsahları...Bu arada istanbul takımları veya başka kulüplerle herhangi bir polemiğe girdiğimiz yok aslında..Reklam yapalım hevesinde değiliz,karşı taraftan bir saldırı olunca, mecbur misilleme yapıyosun, sonrada onlar bizim üzerimizden reklam yapılyolar oluyoruz....

bugünkü şampiyonluk mücadelesi veren b.jimnastik klübünün 5-6 bin taraftarını gördükten sonra ne denir ki

BU BÜYÜK TARAFTARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Geri