Bursaspor Taraftarının Olmadığı Deplasman Düşünülemez(Fotoğraflarla)

5-6 bin gerçekten futbol taraftarı ve cesur yürek kartal senin ve senin gibi düşünen ne kadar varsa hepsine yeter merak etme sen ?

öyle yeter anca küfür ediyonuz ANKARAGÜCÜNE BURSAYA trübün mü vardı rakibinin

neyse konuşmaya gerek yok bizim üstümüzden prim yapmaya çalışıyonuz

bak bugünkü maçı izle de gör kaç bin kişiye oynuyoz maçın cumartesi olmasına rağmen

Bursaspor&Ankaragücü yani Bursankara.

Bu iki takımın kardeşiliği çok hoşuma gidiyo bi ankaralı olarak.

Özellikle beşiktaş maçlarından önce kızılayda ulusta beşiktaşlı dövme kısmı çok eğlenceli =D =D

hey allahın mantıktan yoksun beşiktaş düşmanları yine bizim ismimizin kisvesi altında tahriksel mesajlar atmaya devam etmişler.. buyrun burdan buyrun kim kimin üzerinden prim ve reklam yapıyor. bjk bölümünden çıkmassınız BEŞİKTAŞ adını duyduğunuz yerde yok dövdük ettik gibi marifet saydığınız (ama yapamayacağınız) şeylerle kendinizi övmeye çalışırsınız.. gerek yok arkadaşlar bizim reklam yapmaya biz en iyiyiz arkadaşlar bunu kabul ediniz.
evet klızılayda dövebilirsiniz ama peki ya bizim SEMTimizde veya tarafsız bi yerde ? bursada karşıyakalılardan biz dayak yedik di mi ? yapmayın allah aşkına cimbomlu fenerliyi fenerli beşiktaşlıyı, çarşı da onları kovalayabilir bu normaldir.. ama siz bunu yapamassnız.. ama anadoluda en iyisi sizsiniz diyebilirim..

takdire şayan 1 taraftar kitlesi timsahlar alkışlıyorum

öyle yeter anca küfür ediyonuz ANKARAGÜCÜNE BURSAYA trübün mü vardı rakibinin

neyse konuşmaya gerek yok bizim üstümüzden prim yapmaya çalışıyonuz

bak bugünkü maçı izle de gör kaç bin kişiye oynuyoz maçın cumartesi olmasına rağmen

ben ne dedim yenildik canı saolsun takımın ama 15000 kişiye oynadık c.tesi vede iş saati olduğu halde işi gücü bıraktık gittik

BIRAKTIK İŞİ GÜCÜ SALDIR ANKARAGÜCÜ

AnadoLu'da yaşıyorsan,Bursa'da Ankara'da doğup büyümüşsen örneğin buLunduğun iLin takımından başka takım tutmayacaksın! ki Bursa,Ankaragücü eziLmesin şampiyonLuğa oynasın..
Şahsi fikrim bu..

AnadoLu'da yaşıyorsan,Bursa'da Ankara'da doğup büyümüşsen örneğin buLunduğun iLin takımından başka takım tutmayacaksın! ki Bursa,Ankaragücü eziLmesin şampiyonLuğa oynasın..
Şahsi fikrim bu..

bu bizim burada olmaz kardeş Ankara memur kenti sanayiciler hep ankaralı ama yetmiyor ben şahsen çankırılıyım ama ankaragüçlüyüm bu bilinç oturmaz 4 milyonluk şehir

c.a. nın yüzünden saten çoğu kişi takımdan koptu maça gelmiyorlar eğer geçen hafta feneri yenseydik biz bu hafta trübünü yıkardık garanti

maaLesef bu biraz da osmanLıdan beri köyden büyük şehirLere oLan göçe de bağLı asLında yani ben asLen rizeLiyim iki takım tutuyorum desem ne yazar şampiyonLuk maçında G.Saray-Ç.Rize maçında acımam Rize'ye.. =) ama işte böyLe oLmaması gerekiyor.. Hadi ben İstanbuLda oturuyorm da devamLı Rize'de yaşayan bi adam G.Saray Rize'ye geLdiğinde Gs tribününe gitmesi saçma..

Bursaspor&Ankaragücü yani Bursankara.

Bu iki takımın kardeşiliği çok hoşuma gidiyo bi ankaralı olarak.

Özellikle beşiktaş maçlarından önce kızılayda ulusta beşiktaşlı dövme kısmı çok eğlenceli =D =D

Çok FazLa SaLLıyorsun Çokkkk..!! Ankaraya Sırf Senin Yüzünden GeLicem ResimLerini Forumda YayınLıcan Ayak
Basamıcan Bu Foruma.. Yeter Artık Beni DeLirtme Hışmıma Uğrama..!!

Nedir Bu Allah Aşkına ÇoLuk ÇocukLa Uğraşıyoruz..!!

Şunuda Unutmayın 1 BeşiktaşLı aLayınıza BedeL.. Haddini BiLsin Herkes.. Kimse Yokken Biz Vardık.. Since 1903.. ;)

Bursa'da yaşıyorsan Bursaspor'lu olucaksın. !!!!!!

beşiktaş taraftarı herzamanki gibi Bursaspora ve ankaraya bolca küfürler etti !!! acizlik

sizin yaptığınız da acizliğin dublesi bence bursasporlu arkadaşım.. siz her zaman kankiniz ankara ile bize sövüp üzerimizden oynamaya çalışmakta ustasınız.. acizliğin en saf açılımı budur..

busankara tek başlarına çarşıyla baş edemiyceklerini anlayınca, birleşmeye karar verdi. kardeş takımmış hade ordan

ne yani b.jimnastik klübü için mi biz Bursayla kardeşiz dedik hangi olayda Bursayla beraber hareket ettik Bursa ankaraspor maçına geldi gittik destekledik gençler maçına geldi destekledik ama tutup da deplasmanlara gitmedik beraber ben nerde olursam oluyum bursanın maçı olsun gider desteklerim ama bizim de herhafta maçımız var bırakıp da Bursayla gidemeyiz keşke elimizden gelsede gitsek fizana gideriz

iced earth biz prim yapmıyoz alakasız olan her maçta bize küfür ediyonuz bursaya küfür ediyonuz prim yapmaya çalışan sizsiniz biz değil

biz b.jimnastik klübü haricinde küfür etmedik b.jimnastik klübüne ama sizin her maçınızda küfürlerinizi duydum aç internette araştır küçük bebelere bile küfür ettiriyonuz artık tınlamıyoz kusura bakmayın yeteri kadar prim yaptınız

dr.mud
biraz araştırırsan kardeşliğin nereye dayandığını öğrenirsin bilmeden yorum yapmaya gerek yok
1981 yılından başlıyor bu kardeşlik köprüsü

YouTube - bursaspor-ankaragücü (16. dakika)

YouTube - bursaspor 06 dk

busankara tek başlarına çarşıyla baş edemiyceklerini anlayınca, birleşmeye karar verdi. kardeş takımmış hade ordan

arkadaşım sen bizim kardeşlik öykümüzü bi izle oku istersen neymiş

Dostumun düşmanı düşmanımdır felsefesi var ayrıca

MozoLe Miяach;4824000' Alıntı:
Çok FazLa SaLLıyorsun Çokkkk..!! Ankaraya Sırf Senin Yüzünden GeLicem ResimLerini Forumda YayınLıcan Ayak
Basamıcan Bu Foruma.. Yeter Artık Beni DeLirtme Hışmıma Uğrama..!!

Nedir Bu Allah Aşkına ÇoLuk ÇocukLa Uğraşıyoruz..!!

Şunuda Unutmayın 1 BeşiktaşLı aLayınıza BedeL.. Haddini BiLsin Herkes.. Kimse Yokken Biz Vardık.. Since 1903.. ;)

:):):):):):)

He he tamam bizde seni seviyoruz =)

Çok korktum hışmındam bacaklarım titriyo korkudan görsen =D

Geri