Bursa 0-1 FB [TSL 5.Hafta - Tek BaşLık]

uzun zamandr girmiorm foruma bakıorm hiç bişe deişmemiş millet hala fenerbahçe düşmanı hala yüzsüz gibi konuşuyo hala yok hakem şöleydi böleydi.
beşiktaşlılar noldu yalandan şampiyonluğunuzdan sonra gerçekler ağırmı geldi çokmu güçlü geldi rakipleriniz bu sene
galatasaraylılar öğrenilmiş çaresizliği tatmanıza 4 hafta kaldı
millete hala para yedirdiimizi düşünenler bu maçta gösterilen kartlara baksınlar taş gibi oynayan takıma bile söleyecek laf buluosnz ya ben bişe diemiorm artık.
herkes kendi işine baksın

Herkezin derdi biz olmuşuz ; demekki zamanında iyi okuyup üflemişiz !!!

Fenerliler her hafta "Ya takımımız bu hafta yenilip de puan olarak Galatasarayın gerisine düşeriz" korkusuya titriyorlar

iyi de her hafta bu korkuyla da yaşanmaz ki :=)

Sende bu akılla fazla yaşamazsın zaten merak etme:D

Fenerbahçenin sayfalarında bizden çok gs lilerin yorumları var nedir bu fenerbahçe aşkı böyle

Biz Bu Maçı hem Sahada Hem Tribünde Kazandık. O Bursa Tribünlerini Susturmak Kolay Degildir ve Biz Zor Olanı Yaptık. İşte Bursa Taraftar Grubu Texas Forumdan Gerçekler;

"Bu arada Fenerbahçe tribününede helal olsun.Bu akşamdan itibaren benim gözümde Bursa'ya gelmiş geçmiş en sağlam tribündür.Eskiden basiretsiz yönetimlerimiz açık kale arkasını İstanbul takımları gelince komple verirdi o zamanlar bile bu perfomansa yanından yaklaşan bir tribün olmadı"

"Fenerbahçe tribununu tebrik ederim ben böle tehlikeli deplasman tribunu görmedim maçtan öncede demiştim iyiler diye deplasmanda gerçekten çok iyidiler 10yıldır izledigim en tehlikeli bagıran deplasman tribunuydü"

aynı seyı gs ıcınde gorucez burdan solemesı guzel ...herseyı zamanla gorucez hepbırlıkte

hayır bak benim dediğim şu:

Bir tek tecavüze uğramadığı kaldı
Lugano ‘Bana dokunamazsın. Sen kimsin? Çek elini’ diyor hakeme. Bunu derken benim hakemim zavallı.. Bir tek tecavüze uğramadığı kalıyor. Bir hakem bir oyuncuya dokunamaz. Ama futbolcu da ona dokunamaz. Lugano formasını koruyor, ancak Çoban federasyon formasını koruyamıyor..
Erman ToroğLu

hakemLe kazandınız demiyorum,hakem hatası var,yada o pozisyon kornerdi de demiyorum sadece bu ne hırs bu hareketLerin aynısını Edirne'nin bi karış iLersinde yapabiLsin herhangi bir takımın futboLcuLarı heLaL oLsun diyecem.. Bu hareketLeri GsLiLer yapsa ki yaptı geçmiş zaman içinde ama 11 kişiden 10unun hakeme 'dayaması'nı savunmayın artık,bunLar yanLış kabuL edin.. GaLibiyetinize kimse birşey demiyor.. Bu hareketLeri GsLi futboLcuLar yapsa onLara da kızıcaz burdan.. Sizin ve en önemLisi Daum'un kızması gerekiyordu ama o yaramaz çocukLarına kızacağına hakLıLar dedi ve geçti.. Ne diyeLim bizim için farketmez bu hareketLer devam ederse iLerde kırmızıyı çok görürsünüz..

Stresin ve gerginliğin nedeni Galatasaray'ın Beşiktaşı Farklı Yenmesi Futbolcular bu yüzden çıldırmıştılar.Sakin olsunlar lig daha uzun ama her hakemde deniz Çoban gibi iyi niyetli olmayabilir.Alex hakeme omuz atar lugano elini hakemin gözüne sokar.Guiza hakeme topu yere sert bir şekilde vurarak gösterir.Keskin sirke küpüne zarar daha malum şahısın cezası bitmeden arkadaşlarının onu aratmamasıda şaşırtıcı bir durum her çoban deniz olmaz.

Luganoyu ve Alexi atmalıydı hakemin forması yırtıldı resmen...Ah nerde O Erol ERSOY ,hagi ye ne güzel çekmişti kırmızıyı..:durdurun

6 sarı Fener’e, 2 sarı da Bursa’ya. 8 tane sarı verirken 2 kırmızıya dönememişsen, sen hakem değilsin. Ya sarıların yanlış ya da yüreğin yetmiyor. Hakem Lugano’nun Yenal’la girdiği pozisyonu da yanlış yorumladı. İkisi de topa geliyorlar. Lugano ayağını yerden kaldırmıyor. İkisinin de dizi birbirine geliyor. Ben kart kullanmam bu pozisyona. İkili mücadele bu. Tek doğrusu kararı kendisine tepki gösteren Güiza’ya ve yine kendisini iten Alex’e gösterdiği kart.” İşte Maraton'daki diyaloglar...

ŞANSAL BÜYÜKA: Sonrası da var hocam...

ERMAN TOROĞLU: Sonra da alkışlıyor seni, atamıyorsun... Göstersene kırmızıyı! Hani nerede? Bir başka maçta atarsan bu yüzden bir oyuncuyu ben sana sormaz mıyım Çoban?

ŞANSAL BÜYÜKA: Güiza ve Alex’in sarı kartları var hocam...

ERMAN TOROĞLU: Güiza saha içinde mükemmel oynuyor, hiç top ezmiyor, bütün pasları mükemmel de hakemin hatasını eleştiriyor... Alex geliyor, omuz atıyor hakeme! Fenerbahçeli futbolculara sesleniyorum... Twente maçında yapsanıza bu maçta yaptıklarınızı! Hadi bir omuz atın bakalım ne oluyor orada!

ŞANSAL BÜYÜKA: Avrupalı bu konularda titiz...

ERMAN TOROĞLU: O forma var ya o forma! Alex ve Lugano nasıl veriyor o formanın hakkını, sen vermiyorsun! Ben böyle kendini çomaklattıran bir hakem görmemiştim!.. Topuz, hakemi kucaklıyor, ayırıyor... Hakem bu kadar aciz mi ya?

ŞANSAL BÜYÜKA: Hakemi değil, kendi arkadaşlarını da korumaya çalışıyor aslında...

ERMAN TOROĞLU: Vay anam var! Ölmüş hakem...

Bizlerin demek istediğini dün Maraton'da Erman Hoca söyledi. Yorumumu Erman hocadan alıntı alarak yapıyorum..

heh heh heh sıradaki gelsin :durdurun :durdurun

yanlız o resme bakmanızı istiyorum deivid guizaya gülüyor sanırım gol atamadın heh heh der gibi

uzun zamandr girmiorm foruma bakıorm hiç bişe deişmemiş millet hala fenerbahçe düşmanı hala yüzsüz gibi konuşuyo hala yok hakem şöleydi böleydi.
beşiktaşlılar noldu yalandan şampiyonluğunuzdan sonra gerçekler ağırmı geldi çokmu güçlü geldi rakipleriniz bu sene
galatasaraylılar öğrenilmiş çaresizliği tatmanıza 4 hafta kaldı
millete hala para yedirdiimizi düşünenler bu maçta gösterilen kartlara baksınlar taş gibi oynayan takıma bile söleyecek laf buluosnz ya ben bişe diemiorm artık.
herkes kendi işine baksın

Bu maçta hakemin Fenere 6 sarı çıkarması Hakemin gene Fenerden yana oldugunu gösterio bana göre en azından bu benim fikrim deil dün aksam izledigim butun spor programlarında hakemin kesinlikle 1-2 kırmızı kart çıkarmama hatası yaptıgını söyluyolar

Bu maçta hakemin Fenere 6 sarı çıkarması Hakemin gene Fenerden yana oldugunu gösterio bana göre en azından bu benim fikrim deil dün aksam izledigim butun spor programlarında hakemin kesinlikle 1-2 kırmızı kart çıkarmama hatası yaptıgını söyluyolar

doğru 4 kırmızı 8de sarı kart göstermesi lazım bizden olmaması için:D:D:D

hayır bak benim dediğim şu:

Bir tek tecavüze uğramadığı kaldı
Lugano ‘Bana dokunamazsın. Sen kimsin? Çek elini’ diyor hakeme. Bunu derken benim hakemim zavallı.. Bir tek tecavüze uğramadığı kalıyor. Bir hakem bir oyuncuya dokunamaz. Ama futbolcu da ona dokunamaz. Lugano formasını koruyor, ancak Çoban federasyon formasını koruyamıyor..
Erman ToroğLu

hakemLe kazandınız demiyorum,hakem hatası var,yada o pozisyon kornerdi de demiyorum sadece bu ne hırs bu hareketLerin aynısını Edirne'nin bi karış iLersinde yapabiLsin herhangi bir takımın futboLcuLarı heLaL oLsun diyecem.. Bu hareketLeri GsLiLer yapsa ki yaptı geçmiş zaman içinde ama 11 kişiden 10unun hakeme 'dayaması'nı savunmayın artık,bunLar yanLış kabuL edin.. GaLibiyetinize kimse birşey demiyor.. Bu hareketLeri GsLi futboLcuLar yapsa onLara da kızıcaz burdan.. Sizin ve en önemLisi Daum'un kızması gerekiyordu ama o yaramaz çocukLarına kızacağına hakLıLar dedi ve geçti.. Ne diyeLim bizim için farketmez bu hareketLer devam ederse iLerde kırmızıyı çok görürsünüz..

bende kardeşim zaten luganoyu savunmuyorum futboluda savunmuyorum yaptıklarına senınle bırlıkte katılıorum anlamadıgım avrupada da neyi gorucez derken cok sey cıkıyor luganonun zaten adı cıkmıs 9 a inmez 8 e bu bole gıder vukaatlı adam ıste apacık bellı yaptıklarına gelırsek zaten ondan bunlar beklenır bunlar hep olucak ...kırmızıyı yer oturur aşağı benım anlamadıgım gs lı arkadaşlara ne oluyor? hep fener yenınce mı gurultu cıkıcak ? :D ben gs 5 de 5 yaptı dıye gs bolumune gıdıp bıdı bıdı yapmıyorum :D umarım yorum yapan gs lı arkadaslar mesajı anlamıstır o da apacık ortada kıskanmak deyımı cıkıyor ortaya :D ensesındeyız gs nın belkıde ondandır onların bılecegı ıs...

bende kardeşim zaten luganoyu savunmuyorum futboluda savunmuyorum yaptıklarına senınle bırlıkte katılıorum anlamadıgım avrupada da neyi gorucez derken cok sey cıkıyor luganonun zaten adı cıkmıs 9 a inmez 8 e bu bole gıder vukaatlı adam ıste apacık bellı yaptıklarına gelırsek zaten ondan bunlar beklenır bunlar hep olucak ...kırmızıyı yer oturur aşağı benım anlamadıgım gs lı arkadaşlara ne oluyor? hep fener yenınce mı gurultu cıkıcak ? :D ben gs 5 de 5 yaptı dıye gs bolumune gıdıp bıdı bıdı yapmıyorum :D umarım yorum yapan gs lı arkadaslar mesajı anlamıstır o da apacık ortada kıskanmak deyımı cıkıyor ortaya :D ensesındeyız gs nın belkıde ondandır onların bılecegı ıs...

İşlerine gelmediğinden anlamaışlardır

bence bir daha anlatalım

Kadıköye kadar kovalarız, orda yapacakları bir şey yok :)

yok biz kowalamayız geçen sene metrobüsle geliolardı onnar tıpış tıpış gelir yine. bizde geleneği sürdürürüz 9.haftaya çok bişe kalmadı :)

ne diyeyim zamanı geLince görüLecek herşey,kimin daha iyi oLduğu beLLi oLacak.. ;) ben dün fener fark yese de fark atsa da aynı yorumu yapacaktım agresfLikLe iLgiLi..

Geri