Bursa 0-1 FB [TSL 5.Hafta - Tek BaşLık]

son saniyede hem Turgay hem de Sercan ikisi birden boş kaLeye kaçırdı..
ve maç 1-0 sona erdi..
gaLiba önümüzdeki hafta bitecek seri..
tebrikLer..

Sanırım Bu Sezon GS ve FB Arasında Büyük Bir MücadeLe Yaşanacak.
İyi Bir Maç OLmadı F.Bahçe Açısından Ama Sonuçta ÖnemLi OLan ALınan 3 Puan.
TebrikLer...

feneri tebrik ediyorum,fb futbolcular toplu hakem itmeler falan,bence çok yüklendiler hakeme bir hakemi elle tuttular..Biz kötü ve beceriksizdik...

son saniyede hem Turgay hem de Sercan ikisi birden boş kaLeye kaçırdı..
ve maç 1-0 sona erdi..
gaLiba önümüzdeki hafta bitecek seri..
tebrikLer..

bende aynı seyı gs ıcın soluyorum hemde 1 hafta gerıden ıdda edıyorum haftaya gs puan kaybedecek :D

Daha demin özeti izledim..Kaç kart yedik sayamadım :D biz kaç kart yedik ya..İlerleyen haftalarda çok kötü olacağa benziyor :saskin

maçın bi kısmını canLı izLedim,az önce de özetini izLedim.. Daum basın topLantısında takımını savundu ama savunuLacak bi yanı yok şu hareketLeri herhangi bir avrupa maçında yapsın Fenerbahçe Takımı OyuncuLarı da göreyim..

maçın bi kısmını canLı izLedim,az önce de özetini izLedim.. Daum basın topLantısında takımını savundu ama savunuLacak bi yanı yok şu hareketLeri herhangi bir avrupa maçında yapsın Fenerbahçe Takımı OyuncuLarı da göreyim..

aynı seyı gs ıcınde gorucez burdan solemesı guzel ...herseyı zamanla gorucez hepbırlıkte

Avrupa maçlarında hakem CARRTT diye kırmızıyı çıkartır.Süper kupa maçında Bilica yaptığı hareketin benzerini yaptı ve Avrupada kırmızıyı gördü.

Biz oynamadık tamamda hakem bugün niye ezdirdi kendini bu kadar anlamadım...Niye elletiyosun,itletiyosun ,önünü kesiyolar falan ezdirme be kardeşim..Avrupaya gidince yapamıyolar bunları çeksene kırmızıları.Bu kadar düşürmeyin Türk hakemliğini yaaa...

ya Møñàr¢hïè Fenerbahçe maç kazandıktan sonra yapılan yorumlar hep aynı
he diyelim gitsin
onlarıda göreceğiz

zaten ne kadar çok ses çıkarsa çıksın biz tam gaz yolumuza devam herkez kendi takımının yaptıklarınla ilgilensin

3. DepLasmanımız ve 5. Lig maçımızdanda gaLibiyetLe ayrıLmanın hakLı gururunu yaşıyorum.
Ligin çok zor 2 depLasmanından (Diyarbakır , Bursa) kayıpsız dönmek sevindirici. . .
Hakem hakkında isyan etmesi gereken taraf bizken karşı taraf isyan ediyor oda iLginç.

ALex ve Güiza ya sarı kart veriLen pozisyon öncesinde ki hareke fauL mu?
(Tmm o hareketLere kart doğru ama maç gergin zaten böyLe saçma hataLarLa iyice gerdi maçı)

Kazım'ın kartı zaten doğru.

Lugano'nun Kart yediği pozisyonda fauL yok!

G.GönüL'ün kart yediği pozisyon korner değiL. . .

Tmm bu kartLar doğru ama itirazLar haksız değiL :goz:

Birde Santos'a verdiği sarı karta çok güLdüm.Bu kadar saçma kart oLmaz.Pozisyonun
fauL oLdugu şüpheLi adam sarı verdi!

Bu Hakem Düdüğü bir kenarı assın bu işi bıraksın kardeşim. . .

evet ya iyi yendik ama 6 sarı kart beni çıldırttı

Şuraya takım maç kazandıktan sonra girmek istemiyorum artık..

Hep aynı kişiler her hafta aynı yorumları yapıyo.Ağızlarında bi sakız 5 haftadır çiğniyorlar.

Hakemle kazandı şansla kazandı.Futbolcular sert oynadı.Avrupada görcez şurda görcez burda yapcaz.

Yani sanki kendi takımlarınız çok düzgünde bizi düzeltmeniz kaldı.

Biri bizim seri ne zaman bozulacak diye takip eder.Kendileri 34 maçın 34ünüde kazanacaklar heralde.:D

Biride Fenerliler korkudan titriyo yazmış:D:D:D

Ama kendi takımından haberi yok..:D:D:D

Bütün bu saçmalıkları rağmen kazanmak güzel.iyi oynamış olmayabiliriz ama alınan 3 puan önemli.Sonuçta haticeye deil neticeye bakıyolar.

Haticeye baksalardı dünkü maçı beşiktaş alırdı.:D

Heerkeze iyi forumlar...

uzun zamandr girmiorm foruma bakıorm hiç bişe deişmemiş millet hala fenerbahçe düşmanı hala yüzsüz gibi konuşuyo hala yok hakem şöleydi böleydi.
beşiktaşlılar noldu yalandan şampiyonluğunuzdan sonra gerçekler ağırmı geldi çokmu güçlü geldi rakipleriniz bu sene
galatasaraylılar öğrenilmiş çaresizliği tatmanıza 4 hafta kaldı
millete hala para yedirdiimizi düşünenler bu maçta gösterilen kartlara baksınlar taş gibi oynayan takıma bile söleyecek laf buluosnz ya ben bişe diemiorm artık.
herkes kendi işine baksın

Geri