dingiltere
New member
- Reaction score
- 0
biraz zor izlemek dün kürtajı izledim bugün bunu tamamdır yani.silikonlarını çıkardılar kapattım ben....
aslında haklısın yani hiç o açıdan düşünmemiştim ama abicim koyunla kuzuyla inekle neyse konuşmuyosunki bişeyler paylaşmıosunki onun için pek sallamıoruz.Hoç bu kadıncağızı tanıdığımızdan beraber yattığımızdan değil ama genede insani duyguları olduğu için insan hemtürünün başına böyle bişi geldiğinde ACCIK DA OLSA İÇİ ÜRPERİRYani doktorsan da duygusuz değilsin demi?!!!!devilcoder' Alıntı:dıkkat ettınızmı kadını 2 ye yarıp ıc organlarını tek tek kesıyorlar kaburgalarını kırıyorlar kalbını cıkarıyorlar vs vs ama sankı bunlar normalde kadının cınsel organını buyuk bır ozenle saklıyorlar ayıp ayıp bakmayın falan gıbı... bu arada kadının goguslerınde slıkon varmıs....bır de neden boyle goruntulerde hep ıcımız kalkar yoksa kurban bayramlarında zavallı hayvanların kesılıp bıcılıp ıcnı dısına cıkarırlarken derısını yuzerlerken oturup seyreden bızler degılmıyız hatta kesık kafayla oynayan ama bu bır ınsana olunca ogykk dıyoruz aslında sacma oyle degılmı