Bunu İzleyin :: Sonra Konusun..[Konusabilirseniz?]

Bildiğin otopsi işte....emeğine sağlık güzel görüntü gerçekten...

Konuşcak Bişey Yok.bence Susmali

valla butür şeylere aslında alışkınım ama,genede insan rahatsız oluyor.ama bu iğrençde olsa,bana göre otopsinin nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olmayanları aydınlatmıştır galiba.eline sağlık kardeş.....

evet verilmişti bu.. otopsi.

böle otopsimi olur yaw midem kalktı bence ilk dkk kapatırsınız ben dayanamadım öfffff

ya arkadaşlar ben geçen gün buna benzer bi otopsi ameliyatı izledim 2 gün sonra gece rüyama girdi karnımı boşaltıyolardı boğazımı kesiyolardı kestiklerini biliyodum ama hissetmiyodum inşallah buda rüyama girmez..

nazlı_18' Alıntı:
ya arkadaşlar ben geçen gün buna benzer bi otopsi ameliyatı izledim 2 gün sonra gece rüyama girdi karnımı boşaltıyolardı boğazımı kesiyolardı kestiklerini biliyodum ama hissetmiyodum inşallah buda rüyama girmez..

aynı şey banada oldu beaa doktor elinde neşter bizim mutfakta domates kesiyo sonra ben giriyom beni koşusturuyo satlerce kactım mısır pramitlerini falan gördüm bi ara hala koşuyoz ama yeter dedim kalktım soluk soluga harbi koşmuşum yalnız :)

daha önce verildi diye hatırlıyorum linki bi search yapsaydın keşke

adamaın elindeki neşter cok iyi kurban payramında cok işe yarar :) farklı bakıs acısı

Oruspu Çocuklari Barİ Ne Dİye Camera Çekİyosunuz

Bu işi yapanların pisikolojik rahatsızlığı olmuyormu? ben izlerken dengem alt üst oluyo

cesaret ister

Geri