Bunlari Uygula Sende Gitar çal

çok saol cobrados kardeşim, bende gitara yeni başladım sayılır kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum. verdigin bilgiler gerçektende çok işime yarayacak teşekkürler dostum...
"bu arada bence başına büyük bela açtın senin başını çok agrıtırım ben haberin olsun :)"

heradot kardesim yeterki ogrenme hevesin hicc gitmesin icinden istedigin kadar basımı agrıtabilirsin elimden geldigi akdar yardımcı olurum

Teşekkürler çok yararlı bilgiler.......

Çok TeŞekkÜr Ederİm Saol...
Hem Çok İyİ Ve AÇiklamali AnlatmiŞim..
Ama Şunu Bİlkİ İŞİn Kolayina KaÇmiyorum Tek BaŞima UĞraŞiyorum Ve Ben Bİr Şeyİ Yapamadimmi Bİraz Delİ Oluyorum.
Tekrar TeŞekkÜr Denİcem Hepsİnİ!!
:) :)

gulllu85' Alıntı:
Çok TeŞekkÜr Ederİm Saol...
Hem Çok İyİ Ve AÇiklamali AnlatmiŞim..
Ama Şunu Bİlkİ İŞİn Kolayina KaÇmiyorum Tek BaŞima UĞraŞiyorum Ve Ben Bİr Şeyİ Yapamadimmi Bİraz Delİ Oluyorum.
Tekrar TeŞekkÜr Denİcem Hepsİnİ!!
:) :)

İnatcı olman guzel hevesin olmasıda.Yardımcı olabildiysek nemutlu.Pes etme azmin elinden hiç bir sey kurtulamaz.Hadi bakalım iyi çalışmalar problem olursa yaz buraya cvplarım.

valla çok güzel olmuş sanıyorumki bu bilgilerle evde duran gitarım b i işe yarıcak.....ama bakalım sesımızı nasıl geliştircez ...

xxsmool' Alıntı:
valla çok güzel olmuş sanıyorumki bu bilgilerle evde duran gitarım b i işe yarıcak.....ama bakalım sesımızı nasıl geliştircez ...

Yarar yarar:) hadi bakalım basarılar...

Çok güzel çalışma . Emeğine sağlık ...

saolasın kardeşim bu bilgiler baya işe yarar emeğine sağlık

güzel ve faydalı bilgiler vermişsin,eline ve sesine sağlık:)

ya bunları klasik gitardamı çalıyorsun yoksa agustik temi senin çaldığın agustik değilmi

slm

:goz: ben üye oldum ama hala akor resimlerini göremiyom napmalıyım

ya parmaklarım kopuyo çok kolayda değil çok zorda değil ;) bu arada paylaşım için saol..

-Bu bilgiler hem klasik gitar hem akustik gitar her ikisindede uygulayabilirsin

-Linkleri tazeledim tekrar akor resimleri için linki tıklayabilirsin.

Herşey güzel ama " Müzik tarifle olmaz ".........

EmİĞİn İÇİn TeŞekkÜr
Ellerİne SaĞlik.

kusura bakma ama o kadar basit degil.öncelikle gitarın fotografı ters.en üst tel mi demişsin altındakide la.dogru ama fotograf ters.ondan sonra bunu uygulayan herkesin müzik ve ritm kulagı oldugunu nerden biliyorsun?cünkü bu iki yetenek herkeste olmak zorunda olan birsey diil seninde bildigin gibi ve sonradan gelişse bile fazla gelişmeyen yetenekler bunlar.allah vergisi yani.ama sonuc itibariyle evet güzel.tesekürler

BaRRaCuDaa' Alıntı:
kusura bakma ama o kadar basit degil.öncelikle gitarın fotografı ters.en üst tel mi demişsin altındakide la.dogru ama fotograf ters.ondan sonra bunu uygulayan herkesin müzik ve ritm kulagı oldugunu nerden biliyorsun?cünkü bu iki yetenek herkeste olmak zorunda olan birsey diil seninde bildigin gibi ve sonradan gelişse bile fazla gelişmeyen yetenekler bunlar.allah vergisi yani.ama sonuc itibariyle evet güzel.tesekürler

Ya her seferinde aynı seyleri anlatmaktan yoruldum tum konuları bi oku kardeşim oyle yorum yap.ok...

ArkadaŞim VerdİĞİn Engİn Bİlgİlerden Dolayi Sana Çok Ama Çok TeŞekkÜr Ederİm, Sesİn Ve Rİtİm TutuŞun Çok Etkİleyİcİ, Senİn Tebrİk Ve Takdİr Ederİm. Benİm Sorunum Şu : Benİm Akor GeÇİŞlerİnde HİÇbİr Sorunum Yok Ama ÖĞneĞİn Neslİhan' Nin HİÇ Sevmedİm Şakisini Senİn Sayende Çaldim, ÇÜnkÜ Rİtİmİnİ Bİr TÜrlÜ Bulamiyodum. Ben Normal (4/4, 2/4, 9/8) Rİtİmlerİ Çalabİlİyorum Ama Bunlar Her Şarki İÇİn Tutmuyor, Nasil Rİtİm Çikariyorsun Bunu Merak Ettİm. BaŞarilarinin Devamini Dİlİyorum. Kendİne İyİ Davran

Geri