||ѕ¢σяριση||
ѕєα υя¢нιη
Gerçekten çok hayra geçtin. Özellikle de şu akor programına bayıldım. Eskiden gitarı çalıyodum ama akor yapamıyordum. Şimdi yaptım gerçekten de çok güzel bir program.
Karavigor' Alıntı:Bu metodlari ogrenerek ancak KIZ TAVLARSINIZ, Okadar kolay olsaydi herkes gitarist olmazdi degilmi COBRADOS ?
Klasik Muzik ogrenin millet ondan sonra Jazz Blues Acid Folk Polka gibi etnik gecmisi olan stilleri en sondada Turk Sanat Muzigi ve Dogu tekniklerini ogrenin...
Erkan Ogur, Hasan Cihat gibi olursunuz evelallah ! Hemde cok kolay birsey kimseye zor gelmesin ,
xLzx' Alıntı:Dostum verdiğin emekler için teşekkür ederim...Bir gitar sahibiyim ama çalmayı bilmiyorum elimden geldiği kadar netten bişeyler yapmaya çalışıyordum senin açıklamalarını görene kadar hep höng diyip kalmıştım gerçekten teşekkürler...Ayrıca sesinde güzelmişsaatlerdir tekrar yapıyorumm sanırım bişeyler oluyor ama parmaklarım çok ağrıyor tellerden dolayı sizinkilerde ağrıyormu yoksa zamanla alışıyormu neyse çok güzzel bir çalışma olmuş benim daha çok çalışmam gerek bu konunu aştığım anda diğer çalışmalarınıda gözden geçireceğim inşallah ii çalışmalar....Saygılar.........
MeLiSsh' Alıntı:meraßa ismim melis gitarim war kendim calabiliyorum =)
ama 1.ci telle sadece =)))
bu dosyalara tikladim ama bazilari yüklenmiyo(
yardimci olursaniz sevinirim
ßu arada sesin cok qüzel cok etkilendim iyice heves ettim ögrenicem =)
tesekkür ederim bu bilgilerin bana yardimci olucagini düsünüyorum
kumpas' Alıntı:abi çok sağol ya öğretmeye doymuyosun. arpeji sayende öğrendim . ritm konusun da az çok(daha doğrusu çok az) bilgim vardı sayende pekiiştireceğim. çok sağol .
Pσѕєт¢αу' Alıntı:arkadaşım eline sağlık cok aydınlatıcı ve güzel bir bilgi olmuş..
benim bir sorum olacaktı ben akustik gitar dersleri almaya başlayacağım..
yukarıdaki bilgiler gitar tel isimleri vs. akustik gitar içinde geçerli midir ?
Değilse elinde akustik gitar hakkında bilgi varsa paylaşır mısın ( şimdiden sağol ) ...
gitaristimam' Alıntı:ya bence bu kadarda basit olarak görmeyin gitar çalmayı.2 ayda gitar çalmayı öğrendim diyosun fakat biz 2 ayda öğrenenleri vıdı vıdı gitar çalanlar diye nitelendiriyoruz.yani ordaki bilgilere bakıp ta gitar falan da almaya kalkmayın çünkü işi öğrenmeye başlayınca ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorsunuz.bu da ek bir bilgi olsun.ama güzel paylaşım eline sağlık...
evet kardeşim akustik için de geçerli orda yazanlar.akustik gitarın klasikten farkı sadece tını farkı başka da bir fark yok...