Bugüne Kadar İzlediğiniz En korkunç Film Hangisi

Bugüne Kadar İzlediğiniz En korkunç Film Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    78
unuttum kardeş ya..

:hhter ben bi film izledim fakat adı şuanda aklımda değil çok eski bi film di halada aklıma geldiğinde korkuyorum ya allahtan artık yok öle filmler:hhter

*** Köyü Ruh ***

nedense korku filmleri bana komik gelio :D

"Dabbe" demişler ama nedense ben "Dabbe"de çok güldüm...Hiç korkunç değildi... =)

Korku filmler aslinda eskiden daha guzel cekiliyordu. Yeni korku filmleri, korkudan ziyade paranoyak ve gerilim yaratmak icin. Ama kucukken seyrettigin Chuckyden cok korkmustum ama listenin arasindan en cok begendigim film Saw dir. Hostel de acayip degisik bir filmdi. Dogu Avrupa maceramdan vazgectirdi beni..

elm sokağı çıktığında küçüktüm ufacıktım -freddy kanlar içindeki kızı sürüklerken-korkmuştum.. korku filmi seyretmesini severim; ondan pek korkutucu gelmiyorlar artık ama etkilendiim bi iki sahne oluyor tabii..

teksas katliamı bence baya bi etki yaratacak;)

arkadaşlar bu saydığınız filmlerin alayı fıs..."Salo ya da Sodom'un 120 günü'nü izleyin derim..Aslında korku filmi değil politik bir film ama korku filmlerinden çok daha korkunç...Zaten bu film gelmiş geçmiş en piskopat filmlerden biri seçilmiş ve aynı zamanda gösterimi yasaklanmış bir film..Ki bu film 100 yasaklı film arasındadır.
E yasaklıysa nasıl bulacaz diye bi soru gelebilir aklınıza..Hemen söylim: Sinemalarda ve TV lerde gösterimi yasaktı.Basımı değil..76 yapımı bi film ama şimdiki pekçok filmden iddialıdır...Çok uç noktada sahneler var...Miğdeniz kaldırırsa izleyin derim..Fakat biraz tahammülü zor onu söyliim..Her bünye kaldırmaz...Öyle elm Sokağında Kabusa felan benzemez..Testereyede benzemez..

garez 1-2

garezi listeye koymalıydın bence ama bunu yaparken garez 2 daha yoktu herhalde :)

Geri