Bugüne Kadar İzlediğiniz En korkunç Film Hangisi

Bugüne Kadar İzlediğiniz En korkunç Film Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    78
omen-666
izlediğim en güsel korku filmiydi ..

eyikrüt' Alıntı:
:hhter ben bi film izledim fakat adı şuanda aklımda değil çok eski bi film di halada aklıma geldiğinde korkuyorum ya allahtan artık yok öle filmler:hhter
sen büyüdüğün için sana öle geliyodur bende **91 de bir dizi vardı uzylıların dünyayı elegeçirdiği 4 5 bölüm izledim sanırım gece yürürken tırsıyodum yusuf yusuf diye hızlı hızlı yürüyodum :D

bence bunların hepsi birbirinden komikk... ama dabbeyi sinemada izlediğim için baya tırsmıştım :D emeğin için teşekkürlerr......

kucukken Chucky filmini izlemistim belki gercekti diye butun oyuncak ayilara fln cok ii davranirdim en cok yaptigimda disari cikar cikar geri donerdim hareket ettimi diye :D:D:D :vur cocukluk iste :)

bence oradakilerin hepsi komik...saw dışında saw çok vahset türü bir film korku değilki

yaa şıklara bide texas katliamınıı koyunnn acaip kanlıı wahşet filmi yaww

şeytan çarpması iyiydi ama listede yok

ben Hostel gibi asmalı -kesmeli gerilim filmlerini sewiorum....en çok korktuğum film ''Texas Katliamı'' çünkü sinemada izledim ...inanılmas bi gürültü vardı...lanet testerenin motoru bi türlü bozulmak bilmedi....:durdurun
filmin ortasında elektrikler kesildi de rahat bi nefes aldım....gerçekten çok geren bi filmdi.:saskin

şimdi de Hostel 2 yi bekliorum....:biggrin

Geri