Buda benden olsun Sap2000 v 10

Liman' Alıntı:
en kısa sürede ekliyecem. Sen sıkma canını.

Liman bende SAP 2000 v9 var ve paylaşmak isytiyorum.Ama 106 mb lık bir dosyayı nasıl parçalarım hiçbir fikrim yok.Yardımına ihyiyacım var.Teşekkürler.Bir de rapidshare de paylaşayım yoksa yeni bi site açılmış shareturk diye orda mı paylaşayım?

Bu arada seni de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Winrar ile dosyayı istediğin boyutta paylaşa bilirsin. sıkıştırıken ciltlere böl kısmını işaretle kaç Mb ye paylaştırma istiyosan paylaştır.

Bu arada işyerimde internet çok yavaş atmayı denedim ama çok uzun sürüyo. Başka yerden en kısa zamanda paylaşıma atacam SAP200 V.10 u.

Kusura bakmayın

Selamlar!!
Paylaşım için öncelikle çok teşekkürler.
Liman sana ve bu programı kendi sitesinden indirip senin link verdigin adresten crack dosyasını almış almış arkadaşlara;

Bu programı 2 bilgisayara yükledim. 2 sinde de analiz, modal analiz ve design da hata verdi.
Analizde bazen "error reading mesh file" diye hata veriyor.
Designda herzaman "Error opening file. May not be a valid SDB file" diyor. yani kendi kaydettigi dosyayı tanımıyor. Crack klasoru icindeki exe dosyası bu programın versiyonu ile uyumsuz diye düşünüyorum ama adını da koyamadım.
Herkese iyi, verimli paylaşımlar dilerim.

teşekkür ederim dostum süper oldu eline koluna sağlık..

hotamele' Alıntı:
Selamlar!!
Paylaşım için öncelikle çok teşekkürler.
Liman sana ve bu programı kendi sitesinden indirip senin link verdigin adresten crack dosyasını almış almış arkadaşlara;

Bu programı 2 bilgisayara yükledim. 2 sinde de analiz, modal analiz ve design da hata verdi.
Analizde bazen "error reading mesh file" diye hata veriyor.
Designda herzaman "Error opening file. May not be a valid SDB file" diyor. yani kendi kaydettigi dosyayı tanımıyor. Crack klasoru icindeki exe dosyası bu programın versiyonu ile uyumsuz diye düşünüyorum ama adını da koyamadım.
Herkese iyi, verimli paylaşımlar dilerim.

evet haklısın.comp engineering den indirilen demo ile liman ın verdiği crack aynı sürüme ait değil daha önce de söylemişti bunu liman arkadaşımız.Eğer Sap ın şu an sitede bulunan versiyonunun crack ini bulursak paylaşacağız.

Bahsettiğiniz sorunlar versiyon uyuşmazlığından. yarın bi aksilik olmazsa v10.1 i paylaşıma vercem. sabrınız için teşekkürler.

Arkadaşlar yüklemeye çalışıyorum ama 3kb/sn ile 94X2=188 Mb kaç günde yüklenir bi bakalım. hep beraber görecez. Bi sorun var sanırım benim internette çok yavaş.

0.72530864197530864197530864197531 gün eder.yaklaşık 17 saat :)

Evet internet bugün biraz yavaş bir sorun var galiba.

korkarım ki haklısın benimde o kadar vaktim yok. pazartesi bir daha deneyecem veya başka bir yol bulacaz. ama söz verince mutlaka yaparım ve yapacam.

arkadaşım çok teşekkürler,bu comp.eng. den aldığımız programın uyumlu crackini dört gözle bekliyorum,bu siteyle malesef biraz geç tanıştım,ama her paylaşım yapan arkadaşa teşkkür ederim,bende elimden geldiğince paylaşım yapma niyetindeyim,herkese iyi çalışmlar....

Yaa arkadaşlar lütfen bu işlerden anlayan birisi bana yardım etsin. ben neden com-eng. den demo indiremiyorum. neden bana demo yollamak için form çıkartıyolar. hayır formu dolduruncada bayaa bayaa demo istemiş oluyorum. ööle download linki falan çıkmıyo. bunu sebeb-i hikmeti ne ola arkadaşlar??? bilen varsa açıklasın yada yorum yapsın.

http://www.comp-engineering.com/download/download_form.php?file=SAP2000Demo

1-Bu adresteki formu doldur. (Doğru cevapları vermek zorunda değilsin) SEND tuşuna bas.
2- Açınal sayfada; "Software we currently use" başlığı altında SAP2000 kutucuğuna işaret koy SEND e tıkla.
3-Açılan sayfada "Step 3: Downloa" başlığı altında SAP2000V10Demo.zip linkine tıklayıp indiriyosun.

Ama şunu belirteyim. Bu forum başlığı altında verilen Crack indireceğin demoya uygun değil.

Kolay gelsin...

..........@r@niyor......

Dostlar ArkadaŞlar Elİnde Sap2000 11 Crack Dosyasi Olan Varsa Bİzİmle PaylaŞirsa Sevİnİrİm....saalicakla Kalin.....

crack yenilenmis ama program likleri silinmiş onları da yenilersen sevinirim

kardesim bu vistada calismiyor galiba
bilgin varsa paylasirsan sevinirim

V12 vistada çalışıyor
V12 yi arattırırsan forumda var. V11 vistada çalışmaz.

teşekkürler liman baya uğraşmıssın kardeşim sağolasın

liman bu zip hata veriyor,yardımcı olursan sevinirim

arkadaşım ellerine sağlık ama crack çalışmadı

Geri