Buda benden olsun Sap2000 v 10

sen sap2000 i indireceksen yapman gereken sap2000 kutucuğuna işaret koyman. Sap2000 içinde betonarme hesap geliyor zaten.

arkadaşlar gözümüz aydın v11 çıkmış.

bu arada arkadaslar, piyasada dolaşan cracklı ver.10 modal analizde hata verıyor. burada paylasılanı bılmıyorum fakat pıyasadakıler ıcın böyle seyler soylenıyor.fark edilmeside gercekten zor diyorlar. projelendırme ıcın kullanacak arkadasların dıkkatıne.

bunlarda ay durmuyolar yeni versiyon çıkarıyolar. :) biz daha yeni crack bulup kullanamya başlıyoz adamlar yeni sürüm çıkarıyolar.

teşekkürler Liman. . Böylesi bir paylaşımı bizlerle paylaştığın için. .

ArkadaŞlar Ben İnŞ . Soon Sinif ÖĞrencİsİyİmm . Ve Bİr Konuda Yardima İhtİyacim Var Prefabrİk Bİr Bİnayi Sapta ÇÖzmem Lazim. Ama Sap' I Da HİÇ Bİlmİyorum . Herkez De Bİldİklerİnİ Saklar OlmuŞ. Yardimci Olursaniz Çok Sevİnİrİm.

ArkadaŞlar Nasil İnecek Bu Sap 2000

ahmetaa

http://www.comp-engineering.com/SAPManT.htm
SAP2000 için detaylı çözüm örneklerine bu linkten ulaşabilirsin.
SAP2000 modelleme çalışmaları / çözüm aşamaları bu tür yerlerden anlatılacak kadar basit ve kolay anlaşılır deildir. Ancak verdiğim linkteki detaylı çözüm örneklerine bakarak projen için uygun bir model türetebilirsin.
Kolay gelsin. .
________

Liman

Program için çok teşekkürler. Ancak programın demosu kaldırıldıktan sonra "Define > Materials" menusune ulaşılamıyor. Uyarı Harası veriyor. Demo sürümünde söz konusu obsiyonda herhangi bir hata çıkmıyor.
İlgili hata hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Tekrar teşekkürler :)

bende öyle bi sorun çıkmıyo
hatayıda tam anlayamadım
bir daha kaldırıp tekrar kurarsan sanırım düzelecek
demoyu kaldırıken adımları dikkatli takip et sanırım problem orda

iki ayrı bilgisayarda denedim ama aynı uyarı mesajıyla karşılaştım. 'program files'ın içindeki Sap2000Demo klasöründeki 2 klasörü yenileyip "lvsrec" dosyasını siliyorum. ama bu hata her zaman çıkıyor.

bu gece tekrar deneyeceğim . teşekkürler Liman

bende deneyeyim sap 2000 u kaldırıp tekrar deneyeyim ama bir çok bilgisayara kurdum öyle bi sorun olmadı. Umarım halledersin.

sap 2000 programını iki bilgisayara daha kurdum. Bahsettiğiniz probleme karşılaşmadım. Muhtemelen programın kullanılması ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
Yüklediğin hata resmin görünmüyor.
Problemi hallettiğini umarım.

Abi aynı sorunla bende karşılaştım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.define-materials açılmıyor.

liman sende sta4cad v12 var mı?burda link vermişler ama ben bir türlü çalıştıramadım.eğer varsa senden v12 yi yüklemeni rica ediyorum.dualarımız hep seninle

arkadaşım verdigin crack full degil.arkadaşlar bilerek indirsinler. bu crack v10 nun çok küçük versiyonu yinede tşkler.........

Nasıl ful değil. Bi açıklarsan.

Şunuda belirteyim. Şu anda www.comp-engineering.com/ den indirdiğiniz versiyon ile crak ın versiyonu tutmuyor. d4Cad in ve mcelebi03 bahsettiği hata ondan kaynaklanıyor. hurfalı arkadaşımında bahsettiği konu bu. Crak V10.01 in siteden demosu dağıtılan sanırım V10.7

Arkdaşlar bi bakın olmazsa crak a uyumlu demoyu burdan paylaşayım sizlerle. Ama biraz zaman vermeniz gerekecek. Teşekkürler.

Mcelebi kardeşim sta var ama sen neden çalıştıramadın sorun ne bi açıklarsan yardım edeyim. olmazsa stayı paylaşayım tabii.

abi ben çalıştırdığımda dil sorunu var diyodu.Ben sta konusunda sordum ama kimse bir cevap vermedi.Sen en iyisi sta v12 yi paylaşıma aç.Bizi bu dertten kurtar.Teşekkürler

en kısa sürede cevap vermeye çalışacam. Program şu anda yanımda değil. Yakında burda paylaşımda olur.

Liman'a teşekkürler. neden sadece bende hata çıkıyor diye nerdeyse 1 düzine bilgisayarda denedim, ama nafile.

Crack'a uyumlu sap2000 10.0.1'i bekliyoruz. şimdiden teşekkürler..

( bu arada indirdiğim demo > edit : "sap2000 v10.0.5 Educational" )

Geri