Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada arkadaslar, piyasada dolaşan cracklı ver.10 modal analizde hata verıyor. burada paylasılanı bılmıyorum fakat pıyasadakıler ıcın böyle seyler soylenıyor.fark edilmeside gercekten zor diyorlar. projelendırme ıcın kullanacak arkadasların dıkkatıne.
ArkadaŞlar Ben İnŞ . Soon Sinif ÖĞrencİsİyİmm . Ve Bİr Konuda Yardima İhtİyacim Var Prefabrİk Bİr Bİnayi Sapta ÇÖzmem Lazim. Ama Sap' I Da HİÇ Bİlmİyorum . Herkez De Bİldİklerİnİ Saklar OlmuŞ. Yardimci Olursaniz Çok Sevİnİrİm.
http://www.comp-engineering.com/SAPManT.htm
SAP2000 için detaylı çözüm örneklerine bu linkten ulaşabilirsin.
SAP2000 modelleme çalışmaları / çözüm aşamaları bu tür yerlerden anlatılacak kadar basit ve kolay anlaşılır deildir. Ancak verdiğim linkteki detaylı çözüm örneklerine bakarak projen için uygun bir model türetebilirsin.
Kolay gelsin. .
________
Liman
Program için çok teşekkürler. Ancak programın demosu kaldırıldıktan sonra "Define > Materials" menusune ulaşılamıyor. Uyarı Harası veriyor. Demo sürümünde söz konusu obsiyonda herhangi bir hata çıkmıyor.
İlgili hata hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Tekrar teşekkürler
bende öyle bi sorun çıkmıyo
hatayıda tam anlayamadım
bir daha kaldırıp tekrar kurarsan sanırım düzelecek
demoyu kaldırıken adımları dikkatli takip et sanırım problem orda
iki ayrı bilgisayarda denedim ama aynı uyarı mesajıyla karşılaştım. 'program files'ın içindeki Sap2000Demo klasöründeki 2 klasörü yenileyip "lvsrec" dosyasını siliyorum. ama bu hata her zaman çıkıyor.
sap 2000 programını iki bilgisayara daha kurdum. Bahsettiğiniz probleme karşılaşmadım. Muhtemelen programın kullanılması ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
Yüklediğin hata resmin görünmüyor.
Problemi hallettiğini umarım.
Abi aynı sorunla bende karşılaştım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.define-materials açılmıyor.
liman sende sta4cad v12 var mı?burda link vermişler ama ben bir türlü çalıştıramadım.eğer varsa senden v12 yi yüklemeni rica ediyorum.dualarımız hep seninle
Şunuda belirteyim. Şu anda www.comp-engineering.com/ den indirdiğiniz versiyon ile crak ın versiyonu tutmuyor. d4Cad in ve mcelebi03 bahsettiği hata ondan kaynaklanıyor. hurfalı arkadaşımında bahsettiği konu bu. Crak V10.01 in siteden demosu dağıtılan sanırım V10.7
Arkdaşlar bi bakın olmazsa crak a uyumlu demoyu burdan paylaşayım sizlerle. Ama biraz zaman vermeniz gerekecek. Teşekkürler.
Mcelebi kardeşim sta var ama sen neden çalıştıramadın sorun ne bi açıklarsan yardım edeyim. olmazsa stayı paylaşayım tabii.
abi ben çalıştırdığımda dil sorunu var diyodu.Ben sta konusunda sordum ama kimse bir cevap vermedi.Sen en iyisi sta v12 yi paylaşıma aç.Bizi bu dertten kurtar.Teşekkürler