Bucaspor 0-1 Beşiktaş(SporToto SüperLig 1.Hafta Tek Başlık)

Maçı izlemedim. Ama izleyenlere soruyorum. Bucalılar kaç kişiydi :S

20 bin bjk

10 bin buca lı vardı

tarihinde ilk defa süperlige çıkmış bir takım yeni yeni toparlanıyor gün geçtikçe taraftarı artacaktır şanssızlıkkki kendi stadımızı henüz yapamadık

7 yılldır izmire süperlig hasreti çektirenler utansın

sırf bucaya inat olsun diye gittiler bjk tiribünlerine

böyle izmirlilere yazıklar olsun

country bucaya laf çarpma iş taraftarda değil takımda

buca taraftarsız diye dalga geçiyon ama buca 2 ssene üst üste şampiyon olarak süperlige çıktı taraftarı olmadan

göstepenin taraftarı vardıda ne olsu bank asyaya bile çıkamadınız 2. ligtesiniz

göstepe gitti bucadan kelepir adamı aldı yılmaz özlemi 37 yaşında

sonrada teknik direktörümüz özcan kızıltanı aldı :durdurun

Bir kere ismi doğru öğren GÖZTEPE... İkincisi tribün olarak sizi her yerde ezeriz. üçüncüsü İzmir'de İzmir takımlarına bile deplasmanı yaşatan tek takımız. Dördüncüsü tarihinizdeki en büyük başırınız süper lige çıkmak. Beşincisi siz daha köy takımıyken biz Avrupa'da destan yazdık. Moskova panteri Ali, Büyük kaptan Gürsel Aksel, Bombacı Halil, İngiliz Nevzat, Adnan Süvari hepsi türk futboluna altın harflerle yazılmış isimler ve bu isimler bizim öz oyuncularımız. Ve en önemlisi biz İzmir'iz siz kimsiniz....... bide sanki ben Buca'lıları 5000 kişi zorla oldular diye duydum... Çok geriye gitme 2500 Gs'li 55,000 Göztepe'li bunu bütün tarih okudu. Merak etme yine okuyacaksınız.

Ve sizin yönetiminiz yediği kaba pisleyen bir yönetim olmasaydı Özcan hocayı bırakmazdı.. Figo Barçada oynuordu 99 da sonra R.Madrid'e gitti. Kelepir mi oldu sence... Profesyonellik denir bunun adına.

Şu anımız size fazlasıyla yeter, destanımızda boğulursunuz...

500.000 nüfuslu bucaya köy diyen bir zihniyet daha

avrupada destan yazan göztepe şimdi türkiye 2. liginde destan yazıyor

buca kadar olamadıkdiyeceğinize bucaya çamur atıyosunuz

amatörde bile destan yazdınız

o bahsettiğin gs maçına ben gitmiştim maça o zaman bucalı olmama rağmen göztepeyi desteklemiştim

izmirli olduğum için göztepe izmiri temsil ettiği için ama görüyorum ki herkez

bizim gibi olamıyor

buca yı çekemeyenler gitti beşiktaşı destekledi

izmiri böylemi temsil edeceksini.
YAZIKKKK....

Çünkü Göztepe'nin arkasında Dolandırıcı bir belediye başkanı yoktu. Beldiyenin tüm gelirini futbol takımına aktaramadı ;)

Amatör kümede seyircisiz maça 4000 kişi gittik biz. Çatıdan maç izledik efendi. 2.Ligde 80,000 kişi ile Dünya rekoru kırdık Karşıyaka ile birlikte.

İzmir'n bir tarafı nefret etsem dahi Karşıyaka'dır. Geri kalan her yer İzmir'dir. İzmir=Göztepe'dir. Buda böyle biline..
Heeee unutmadan. Bucanın merkezinde bile bizim taraftar derneği lokamlimiz vardır. Bilginize.. Unutmadan: Buca taraftarının tümünden daha çok taraftarımız Buca'dadır ;) Geri kalan ilçeleri söylemeye gerek bile yok ;)

her neyse gözttepe zaten kendini taraftar olarak kanıtlamış ben taraftarına şapka çıkartırım

benim kızdığım nokta senin bucayı aşağılaman

7 yıl sonra bir izmir takımı süperlige çıkmış maçına gitmesen bile tebreik et alkışla

sizin gibi zihniyetler yüzünden izmir kalkınamıyor

buca belediyesi bucaspora para aktarımı yapmadı bucaya para kaynağı olabilecek şeyler yaptı

spor tesisleri kurdu

göztepeyide altınbaş aldı al sana para kaynağı

Geri