Bucaspor 0-1 Beşiktaş(SporToto SüperLig 1.Hafta Tek Başlık)

kaleci dısında herkes kendi yarı sahasında alan daraltıyor. bir gol atabilirsek buca ister istemez çıkmak zorunda kalır
ayrıca bülent uygun antipatik olabilmek için ayrıca çalışıyormudur nedir:) uyuz herif yaa

Ben yarın mı yazmışım pardon. Skoru tutturamadım hacılar kusura bakmayın :D 0-1 bitmiş maç :( Neyse üzüldüm bak şimdi. 1 Lige ilk adımın hayırlı olsun Bucaspor :D

Sezona 3 puanla moralle başlamak guzel.. Bu takıma Forvet gerek bırkez daha bellı oldu saglam bır Forvet alırsak bırkac hafta sonra bu takım çoşar..

B.Uygun Sivas ta yaptıgı gıbı korkak futbol bol sertliği seçmiş T.Direktör dıye gecınıyor sözüm ona.. Hakemde macı kaldıramadı acıkcası son noktalardakı Buca defasının yaptıgı faullerı es geçti...

Maçı izlemedim. Ama izleyenlere soruyorum. Bucalılar kaç kişiydi :S

Bir GS i olarak maçı şiddetle ve ısrarla izlemek istesemde bulunamayan bilet,zengin edilme sevdasındaki karaborsacılara vermediğim para yüzünden stadın kapısından döndüm.
Ya İzmir gençliik spor md.nde bir dalga var
yada buca da

bu kafayla zor bulur maç seyredecek taraftar.

Düşünün ya ben bile seyredemediğim için isyan içindeyim.
Allah ne müstehakınız varsa versin biletciler

Hacı Buca'nın kaç seyircisi var ki :D 5000 in hepside Bucalı değildir. Ölesine gelmişlerdir Laf olsun diye :D

maçın özetini youtube'dan izledim..

Q7 ve Guti'nin klası, Bobo'nun becerisi maçı almaya yetmiş..

sezonun ilk maçına 3 puanla başlamak güzel..

Oturduğum Yerde 5 KiLo Verdim.
Hava Aşırı Sıcaktı FutboLcuLarda Bundan EtkiLendi.
3 PuanLa BaşLamak GüzeL Şey Fakat Türk FutboLunda KasapLarı Artık Görmek İstemiyorum.
19 Yaşındaki Necip'e YapıLan Hareket Nedir ÖyLe?
Ya Quaresma İdmana KatıLamamış Hafif SakatLığı Yüzünden.
Top Oynamak İçin DeğiL Adam SakatLamak İçin Sahaya Çıkan OyuncuLarın ve Bu ŞerefsizLerin Arkasında OLan HocaLarın, TaraftarLarın, YöneticiLerin, HakemLerin ALLah Binbir BeLasını Versin.

taraftarın az olması buca yönetiminin salaklığıydı buca süperlige çıktı yönetimin bitarafo kalktı

75 tl kapalı bu kafayla giderse saraftarsız sahada maç yaparlar

türbülent o kasaplarla gene küme düşmemeye oynarsın sen
sonrada bırakıp kaçarsın takımı
çakma sivas yapmış aklınca
her pozisyon tekme her pozisyon çekme itme

Geri