Bu resim size ne anlatıyor???

bence 6. olmuştur aşk bitince kız da intihar etmiş ne gerek varsa :D:)

3----) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır

bence bu daha mantılı gözüküyor

Bence çocuk Kızı çok Seviyor Kızda Başkasını Seviyor Kızın Sevdiği çocukta Kızı Sevmiyor Kız Kendini Asıyor Ordaki çocuk Ta Kalbini Ona Gösteriyor :aşk:aşk:aşk
VE İÇİNDEN BEN DE SENİ ÖLESİYE SEVDİM DİYOR

1. şık olmuştur.Kız ölmüştür ve onu seven genç kalbini ona vermiştir.

bence 7
kız ölmüştür oğlan kızı yaşatmak için kendini feda etmiştir
bana da rüyamda böyle birşey olmuştu onun için resmi çoracam kusura bakma

:durdurunbence 7. yani saçma bişi

çocuk kızı aldatmıştır, kız da intihar etmiştir, sonra çocuk kızın değerini geç de olsa anlayıp kalbini sökmüştür ama çok geçç :p

2----) önce çocuk kalbini çıkarıp verir, kız bu yükün ağırlığı altında yaşamayacağına karar verir ve bu yükün altında ezilmemek için kendini asar...(kıza sevmek ağır gelmiştir)

3----) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

kızın ve erkeğin ağzı olmadığından dolayı içlerinden zıçarım böyle aşka deyip sıra gözetmeksizin biri kendini asmış diğeride kalbini çıkarmıştır:):):):)

kardes en mantıklısı 3 oluyor burada ellerine sağlık çok güzel bir olay

3----) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

şimdi olayın çinde olmayınca ben hepsi diyorum eğer yanlarında olsam tabiii böyle yapamazlardıı

Geri